Στην χώρα των Βάσκων, για δύο επιλογές του 1.87

προγνωστικά τριάδες

Μπορεί να μην έχει προγνωστικά τριάδες, όμως ο Bet Minute ταξιδεύει στην χώρα των Βάσκων κι έχει δύο επιλογές απ' το Μπιλμπάο - Κάντιθ.

Ακόμη ένα απόλυτο την Τρίτη στο Τσουλού. Είμαστε σε καλό φεγγάρι η αλήθεια είναι, φτύστε να μην το ματιάσουμε. Μπορεί να μην προτείνουμε υπερβολικά πράγματα, π.χ. προγνωστικά τριάδες που ψάχνουν αρκετοί, μπορεί να είμαστε συγκρατημένοι, όμως δεν γίνεται αλλιώς. Το στοίχημα δεν είναι αγώνας 100 μέτρων, είναι μαραθώνιος.

Παρασκευούλα λοιπόν, με το ΣουΚου που ξεκινά αύριο να είναι και το τελευταίο πριν την διακοπή των Εθνικών. Λοιπόν, σας έχω ματσάκι απ’ την χώρα των Βάσκων. Μπιλμπάο με Κάντιθ ή Κάδιθ, όπως θέλετε, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. Τι έκαναν αυτές οι κυρίες την προηγούμενη αγωνιστική; Η Αθλέτικ πήρε τον βαθμό στο 91’ του ντέρμπι με την Σοσιεδάδ, η Κάντιθ το δικό της ματς το έσωσε στο 93’ με την Μαγιόρκα. Ωραία πράγματα, μ’ αρέσουν.

Γουέλ… Είναι δύο ομάδες που δεν σκοράρουν πολύ, τα ματς τους συνήθως είναι κλειστά. Γι’ αυτό και οι αποδόσεις των γκολ είναι ψηλά. Όμως, έχω ενστάσεις. Διαβάζω πως τα δύο βασικά στόπερ των φιλοξενούμενων είναι εκτός. Όσο ανίκανοι στα τελειώματα και να είναι οι Βάσκοι, γκολ θα βρουν. Μπορεί και να φάνε. Κι ας μην είναι ούτε μέτρια επιθετικά η Κάντιθ.

Συμπέρασμα. Αρχικά, κρατώ το γκολ και στα δύο ημίχρονα στο 1.87. Μπορεί να μην το επιβεβαιώνει συχνά η Μπιλμπάο (μόλις τρεις φορές στα δέκα τελευταία ματς), όμως η Κάντιθ το αγαπάει το στατιστικό (επτά στα δέκα τελευταία). Επίσης, πόνταρα και το late στο 1.87. Είναι πολύ μεγάλο το segment. Το διάστημα ντε. Απ’ το 71’ κι έπειτα, μεσολαβεί κάνα 25λεπτο τουλάχιστον…

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Κάντιθ
Γκολ και στα δύο ημίχ.
1.87
BET: 12 units
Late
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Κάντιθ
Γκολ μετά το 71’
1.87
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις