Ποντάρισμα σε χάντικαπ, ως και 7.42

Προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά για την Euroleague, από τον Masterbetchef. Παιχνίδι με χάντικαπ σε ΣΕΦ και Κωνσταντινούπολη, μονό στην Βασκονία.

Προγνωστικά Euroleague με πονταρίσματα στο χάντικαπ

Αγαπητοί φίλοι προγνωστικά Euroleague και σήμερα. Η Εφές (2-5) ξεκίνησε την φετινή σεζόν ακριβώς όπως και την προηγούμενη. Με συνεχόμενες ήττες, παρουσιάζοντας κακή εικόνα και στις δύο μεριές του παρκέ. Το γεγονός ότι πέρυσι ανέκαμψε και τελικά στέφτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, δεν αποτελεί εχέγγυο ότι το ίδιο θα συμβεί και φέτος. Προς το παρόν τουλάχιστον, οι παίκτες κλειδιά της περυσινής επιτυχίας (Λάρκιν,Μίσιτς,Ντάνστον,Σιμόν), βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση, όπως και ολόκληρη η ομάδα.

Ούτε η Ζενίτ (4-3) έχει κάνει το ιδανικό ξεκίνημα βέβαια, άλλα φαίνεται ότι αρχίζει να μπαίνει σε ράγες. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, είμαι σίγουρος ότι θα το βρει σιγά σιγά. Έκανε πάλι προσεγμένες μεταγραφές (Μίκι,Λόυντ), και όλοι οι παίκτες που ήρθαν, βοηθάνε ο καθένας με τον τρόπο του, το ήδη δεμένο σύνολο. Έτσι κι αλλιώς, επί της ουσίας η Ευρωλίγκα τώρα αρχίζει. Σε έναν μαραθώνιο, ίσως να μην είναι και σωστό να ξεκινάς πολύ δυνατά.

Προγνωστικά και στο ΣΕΦ

Όπως έκανε ο Ολυμπιακός, που μπήκε φουριόζος και με ρεκόρ 5-2, φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Την προηγούμενη εβδομάδα όμως οι εμφανίσεις του δεν ήταν καλές. Με την Άλμπα είχε πολλά προβλήματα να αμυνθεί σωστά προστατεύοντας το καλάθι του. Απέναντι στη Φενέρ, έδειξε επιθετικές δυσλειτουργίες, άλλα σώθηκε από την πρωτοφανή αστοχία των Τούρκων, που έχασαν δεκάδες ελεύθερα σουτ. Το βασικό θέμα για μένα είναι ότι ο Μπαρτζώκας δεν έχει φτιάξει plays, για να βοηθήσει τον καλύτερο παίχτη που διαθέτει, τον Ντόρσι.Ο οποίος παλεύει μόνος του με δύο και τρείς αντιπάλους κάθε φορά, άλλα τα καταφέρνει.

Ως πότε όμως. Το παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι μονοδιάστατο. Σκρίν επιλογής στο Σλούκα, που είτε θα σουτάρει αμέσως, είτε θα πάει σε πικ εν ρόλ. Αν δε βγει αυτό, τρίποντο ο Βεζένκοφ. Τίποτε περισσότερο δημιουργικά. Μόνο ότι φτιάξουν από μόνοι τους ο Φόλ, που είναι πολύ καλός πασέρ, και ο Γουόλκαπ. Η Μονακό (4-3) είναι πολύ σκληρός αντίπαλος και μετά τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στη ΤΣΣΚΑ, έρχεται στο ΣΕΦ με ανεβασμένη ψυχολογία. Οι ψηλοί της είναι εξαιρετικά αθλητικοί, και μπορούν να δημιουργήσουν θέματα, πιέζοντας συνεχώς για επιθετικά ριμπάουντ.

Πήρε μπροστά η Μακάμπι

Για τον Σφαιρόπουλο τα έχω πει και τα έχω γράψει επανειλημμένα. Θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος Έλληνας προπονητής αυτή τη στιγμή, οπότε θα τον ήθελα πολύ και στην Εθνική ομάδα. Στη Μακάμπι (5-2) έκανε θαύματα όταν ανέλαβε, αψήφησε τα προγνωστικά, και πήγαινε καρφί για το final four, πριν τον σταματήσει η πανδημία. Φέτος η ομάδα του λαού ξεκίνησε νωθρά, αφού είχε κάποια σοβαρά προβλήματα στην προετοιμασία της. Με την εμφάνιση της όμως απέναντι στην Μπαρτσελόνα, έδειξε ότι πήρε για τα καλά εμπρός και δεν πρόκειται να φοβηθεί κανέναν. Πόσο μάλλον αυτή τη τραγική Μπασκόνια (3-4)του Ιβάνοβιτς, που οδεύει προς τις τελευταίες θέσεις φέτος, μη έχοντας αρχή, μέση και τέλος.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!

 

Μονό
19:00
Εφές- Ζενίτ
2 (+8,5)
1.75
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 7.42
19:00
Εφές- Ζενίτ
2 (+2,5)
2.70
21:00
Ολυμπιακός - Μονακό
2 (+2,5)
2.75
BET: 15 units
Μονό
21:00
Ολυμπιακός - Μονακό
2 (+8,5)
1.72
BET: 15 units
Μονό
21:30
Μπασκόνια - Μακάμπι Τ.Α.
2
1.93
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις