Με σύμμαχο την παράδοση η Λανς

Με σύμμαχο την παράδοση η Λανς

Προγνωστικά στοιχήματος. Να μην εμπλακεί σε περιπέτειες θέλει η Λανς που υποδέχεται την φορμαρισμένη Τρουά στο «Μπολάρ Ντελελί»

Προγνωστικά στοιχήματος: Ματς «γρίφος» για Λανς

Με την αναμέτρηση Λανς – Τρουά ανοίγει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Ligue 1. Δυνατό φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος οι γηπεδούχοι, ικανοί να προκαλέσουν…ζημιά οι φιλοξενούμενοι. Για πάμε…

Μάλλον άξιζε κάτι παραπάνω στην έδρα της Λιόν η Λανς, η οποία αν και ηττήθηκε (2-1) είχε καλή εικόνα με πολλές φάσεις (14 τελικές και δοκάρι μεταξύ άλλων). Διατηρείται βέβαια στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας η ομάδα του Φρανκ Εζ, η οποία με νίκη σήμερα θα ανέβει έστω προσωρινά μόνη δεύτερη. Εντός «Μπολάρ Ντελελί» οι «λανσουά» καταγράφουν περίπου 16 τελικές ανά παιχνίδι ενώ έχουν επικρατήσει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία (ηττήθηκαν μόνο από Στρασβούργο σε ματς που έπαιξαν σχεδόν για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο). Σημαντική η επιστροφή του Κακουτά από τραυματισμό, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο ματς με την Λιόν και είχε την ασσίστ για το γκολ του Καλιμουέντο.

«Σεληνιασμένη» μοιάζει η Τρουά η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, έφτασε μια ανάσα μακριά από την τρίτη συνεχόμενη νίκη της (ισοφαρίστηκε από τη Ρεν στο 81’). Το πλάνο το Λορέν Μπατλ με το 5-4-1 μοιάζει να ταιριάζει «γάντι» στην Τρουά, καθώς «καμουφλάρει» την διαφορά στην ποιότητα του ρόστερ της (συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες της Ligue 1) ενώ της επιτρέπει να αξιοποιεί τα δικά της «ατού» (ταχύτητα στην αντεπίθεση). Έχουμε επισημάνει άλλωστε πως είναι ομάδα που αρέσκεται στο ρόλο του αουτσάιντερ ενώ σε κανένα από τα φετινά παιχνίδια της δεν είχε κατοχή πάνω από 49%. Θα προσπαθήσει και σήμερα να περιορίσει τις επιθετικές επιλογές της Λανς και να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των Μπαλντέ και Ριπάρ στον κενό χώρο.

Αήττητη εντός έδρας η Λανς απέναντι στην Τρουά την τελευταία 20ετία, τόσο σε επίπεδο Ligue 1, Ligue 2 αλλά και κύπελλο. Συγκεκριμένα, σε 13 αναμετρήσεις το ρεκόρ είναι 8-5-0 με τη Λανς να μετρά τρεις σερί νίκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 8 άσσους, μόλις ένας συνοδεύτηκε και από over (το 2-1 του ’11).

Σαφώς ανώτερη ομάδα η Λανς που έχει και την παράδοση με το μέρος της. Δεν θα έχει εύκολο έργο όμως απέναντι σε μια Τρουά που βάζει δύσκολα σε όλους φέτος. Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι, στο οποίο έστω και οριακά θα επικρατήσουν οι γηπεδούχοι.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
22:00
Λανς - Τρουά
Πρώτο γκολ μετά το 28'
2.10
BET: 20 units
Fun bet
22:00
Λανς - Τρουά
Λανς να κερδίσει με 1 γκολ διαφορά και γκολ Κακουτά
8.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις