Μονό και δυάδα… νίκης!

Μονό και δυάδα... νίκης!

Καλημέρα σε όλη την παρέα του koubanezos.gr. Οι Νορβηγοί χτες δεν κούνησαν τελικά το σημαιάκι όπως έλεγε ο τίτλος του άρθρου, αλλά τα… δίχτυα! Και τα δύο ματς είχαν ρυθμό, γκολ, αλλά όχι τα κόρνερ που θέλαμε.

Πάμε στα σημερινά όπου θα επιμείνω με ποντάρισμα σε μια δυάδα αλλά και στην ανάγκη για βαθμούς της Λούτον. Όσο τα lines ξεφεύγουν εμείς θα πηγαίνουμε συντηρητικά. Θεωρώ παραλογισμό να χρειαζόμαστε 11 και 12 κόρνερ για να πληρωθούμε, ειδικά όταν δεν υπάρχει η κάλυψη του ασιατικού χάντικαπ. Ξεκινάμε από την πολωνική Ekstraklasa και το παιχνίδι μεταξύ της LKS Λοτζ και της Ράκοφ Τσεστόχοβα. 5 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η LKS Λότζ εντός έδρας, 11 μ.ο. τα κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 4,8 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Ράκοφ εκτός έδρας, 10,2 μ.ο. τα κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Η γηπεδούχος υποβιβασμένη, η φιλοξενούμενη έχει σωθεί, αναμένω ματς με ρυθμό, πολλές επιθέσεις και πολλά κόρνερ από τις δύο ασταθείς άμυνες. Επιλογή μας το over 9,5 σύνολο κόρνερ.

Δεύτερο παιχνίδι για σήμερα από την αγγλική Championship μεταξύ της Λούτον και της ΚΠΡ. 4,8 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Λούτον στην έδρα της, 11,2 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 2,8 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η ΚΠΡ εκτός έδρας, 10 μ.ο. τα κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Ματς μια κατηγορία για την Λούτον ενώ και η ΚΠΡ θέλει βαθμούς για να σωθεί. Ποντάρουμε στο κίνητρο, στις ασταθείς άμυνες που έχουν και οι 2 ομάδες, οι οποίες παραχωρούν αρκετά κόρνερ. Το ματς θα έχει ρυθμό, πολλές επιθέσεις και πολλές σέντρες. Επιλογή μας εδώ το over 9,5 σύνολο κόρνερ.

Η Λούτον χρειάζεται τους βαθμούς της νίκης άρα θα είναι πιο επιθετική. Ποντάροντας σε αυτό αλλά και στο ότι η ΚΠΡ παραχωρεί πάνω από 7 κόρνερ μ.ο. στα εκτός έδρας παιχνίδια της, θα αγοράσω και το over 5,5 ομαδικά κόρνερ της γηπεδούχου.

Δυάδα (απόδοσης 2.77)

21:30 LKS Λοτζ – Ράκοφ: Over 9,5 κόρνερ (1.72)

21:45 Λούτον – ΚΠΡ: Over 9,5 κόρνερ (1.61)

Μονό

21:45 Λούτον – ΚΠΡ: Λούτον οver 5,5 κόρνερ (1.87)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις