ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Συνεχίζει το σερί του ο Ολυμπιακός

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Συνεχίζει το σερί του ο Ολυμπιακός

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Συνεχίζει το σερί του ο Ολυμπιακός

Euroleague προγνωστικά

Euroleague προγνωστικά. Τα βλέμματα στον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μονακό. Οριακά παιχνίδια σε Βιτόρια και Μόναχο. #Blaze

Καλή Παρασκευή σε όλους και σε όλες. Ολοκληρώνεται σήμερα το δεύτερο σκέλος της 8ης αγωνιστικής και τα βλέμματα στρέφονται στο Σ.Ε.Φ. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μονακό και θέλει να παραμείνει σε τροχιά play-off. Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις επίσης θα έχουμε σε Βιτόρια και Μόναχο. Euroleague προγνωστικά, με γεμάτο πρόγραμμα και αρκετές επιλογές.

Ολυμπιακός – Μονακό

Δυσκολεύτηκε στην διπλή αγωνιστική ο Ολυμπιακός (5-2) αλλά δεν στραβοπάτησε. Πέντε στα πέντε οι «Ερυθρόλευκοι» στο γήπεδό τους έχοντας πολύ καλή αμυντική εικόνα. Μετά το σημερινό αγώνα ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει περιοδεία, με 6 εκτός έδρας παιχνίδια σε 7 αγωνιστικές. Πλήρες είναι το ρόστερ για τον Μπαρτζώκα, που λογικά δεν θα υπολογίζει ακόμα στο νέο μεταγραφικό απόκτημα. Ο Κουίνσι Έισι ήρθε για να καλύψει το κενό του Μάρτιν και για να είναι μία καλή λύση στην ρακέτα, ερχόμενος από τον πάγκο.

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται και η Μονακό (4-3). Με μία μεγάλη νίκη – ανατροπή έκανε το 2/2 στην διπλή αγωνιστική και πλέον βρίσκεται εντός οκτάδας. Το πρόβλημα της ομάδας εμφανίζεται στα παιχνίδια μακριά από το Πριγκιπάτο. 84 πόντους δέχεται στους εκτός έδρας αγώνες και σε αυτό το πρόβλημα καλείται να βρει λύση. Ο Μάικ Τζέιμς ακόμα δεν προσφέρει αυτά που περίμεναν αλλά δεν παύει να αποτελεί την αρχή και το τέλος στην επίθεση.

Πιο δεμένος και με περισσότερες λύσεις είναι ο Ολυμπιακός σε αυτή την χρονική στιγμή. Οι Πειραιώτες παίζουν και με ψυχολογία πλέον ειδικά στην έδρα τους όπου έχουν το καλύτερο ρεκόρ. Euroleague προγνωστικά, με φαβορί τους γηπεδούχους αλλά σε πολύ καλά μοιρασμένο σετ αποδόσεων. Θα προσπαθήσουν να βραχυκυκλώσουν την επίθεση των Μονεγάσκων και εάν το καταφέρουν θα φτάσουν στην νίκη.

Μπασκόνια – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παιχνίδι με διαφορετικές απαιτήσεις για τις δύο ομάδες. Αφενός η γηπεδούχος Μπασκόνια (3-4) προέρχεται από δύο αποκαρδιωτικές εμφανίσεις στην Ρωσία. Συνολικά η ομάδα μετράει 4 συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας πολύ άσχημη εικόνα στην επίθεση. Στην αντίπερα όχθη, η Μακάμπι (5-2) έρχεται από νίκη – δήλωση κόντρα στην Μπαρτσελόνα.   Παίζοντας ένα σχεδόν τέλειο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε στο +20 και δεν ξανακοίταξε πίσω. Αθόρυβα η ομάδα του Σφαιρόπουλου έχει βρεθεί σε τροχιά play-off και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Κοιτώντας για Euroleague προγνωστικά, θεωρώ κάπως άδικο το γεγονός ότι η Μπασκόνια δίνετε ως φαβορί. Πολύ άσχημη εικόνα στα τελευταία παιχνίδια και δεν μπορώ να καταλάβω πως δίνετε ως φαβορί. Από την άλλη οι Ισραηλινοί έχουν πολλές λύσεις, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Πιστεύω πως έχουν τον πρώτο λόγο για την νίκη και εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουν.

Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης

Η Μπάγερν (3-4) ξεκίνησε με 4 ήττες την χρονιά και έπειτα μετράει 3 συνεχόμενα κερδισμένα παιχνίδια. Βέβαια οι δύο νίκες προήλθαν κόντρα στις ομάδες με το χειρότερο ρεκόρ (Άλμπα, Ζαλγκίρις). Έχει βελτιωθεί σαφώς η εικόνα της Μπάγερν αλλά ακόμα υπάρχουν μεγάλα προβλήματα να λύσουν. Η Ρεάλ (5-2) προέρχεται από το χειρότερο παιχνίδι της για φέτος. Μόλις 58 πόντους σημείωσε και μοιραία ηττήθηκε από την Ούνικς Καζάν. Παιχνίδι όμως που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της «Βασίλισσας» που και φέτος στοχεύει στο πλεονέκτημα έδρας.

Περίεργο παιχνίδι που εν πολύς θα κριθεί από την εικόνα της Ρεάλ. Είναι καλύτερη ομάδα από την Μπάγερν και μένει να φανεί εάν θα το βγάλει αυτό και στο παρκέ. Euroleague προγνωστικά σε ένα παιχνίδι που δεν θα έχει υψηλό σκορ με τις άμυνες να κρίνουν το αποτέλεσμα. Δεν θα ρισκάρω να ποντάρω σε χάντικαπ αλλά θα προτιμήσω combo επιλογές.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
21:00
Ολυμπιακός - Μονακό
1/1
1.85
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 2.25
21:00
Ολυμπιακός - Μονακό
1 & Ολυμπιακός Over 69,5
1.50
21:45
Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης
2 (+4,5) & Μπάγερν Over 62,5
1.50
BET: 20 units
Combo
21:30
Μπασκόνια - Μακάμπι Τελ Αβίβ
2 (+6,5) & Μπασκόνια Over 69,5
1.90
BET: 30 units
Μονό
21:45
Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης
Under 153,5
1.90
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις