Οι σουτέρ θα σουτάρουν (ξανά και ξανά)

Οι σουτέρ θα σουτάρουν (ξανά και ξανά)

Δύο ειδικά παικτών έχει απ' τα ματς της Euroleague στην σημερινή του στήλη ο Guibert.

Όγδοη στροφή της Euroleague και τα περισσότερα βλέμματα θα βρίσκονται στο Βελιγράδι και στην αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στους «ερυθρόλευκους» του Ερυθρού Αστέρα. Σημαντική λεπτομέρεια για όσους δεν το γνωρίζουν. Το ματς δεν θα γίνει στο «μεγάλο» γήπεδο της πόλης, την Σταρκ Αρένα των 19.000 θεατών αλλά στην… στρούγκα της Χάλα Πιονίρ με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ο Αστέρας μετά την ήττα από την Άλμπα δεν θέλει άλλο στραβοπάτημα, ειδικά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η απουσία του Μαυροβούνιου γκαρντ Ιβάνοβιτς θα είναι πρόβλημα για την ομάδα του Ράντονιτς αλλά αυτό σημαίνει περισσότερος χρόνος και περισσότερα σουτ για τους άλλους σουτέρ και κυρίως τον Ντόμπριτς ο οποίος παίρνει τουλάχιστον 10 εντός πεδιάς προσπάθειες (κυρίως για τρίποντα) και 2,5 βολές ανά αγώνα. Βρήκα το over 9,5 πόντων στο σούπερ 2.08 και θα το τιμήσω γιατί είναι value bet.

Δεύτερη επιλογή με τον φορμαρισμένο Έλι Οκόμπο της Βιλερμπάν που έβαλε 35 στον Παναθηναϊκό. Δύσκολα θα βάλει 2ο σερί ματς τόσα πολλά, τις προσπάθειές του όμως θα τις πάρει και κυρίως στα τρίποντα. Στα τελευταία 5 ματς έχει 4 με τουλάχιστον τέσσερις προσπάθειες τριπόντου και θα τον τιμήσω για τις over 3,5 προσπάθειες στο 1.60.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
19:00
Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός
Ντόμπριτς over 9,5 πόντοι
2.08
BET: 25 units
Μονό
22:00
Βιλερμπάν - Ούνιξ Καζάν
Οκόμπο over 3,5 εκτελεσμένα τρίποντα
1.60
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις