Στο 2.20 με ΠΑΟΚ – Κοπεγχάγη

Στο 2.20 με ΠΑΟΚ - Κοπεγχάγη

Προγνωστικά από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική του Europa Conference League έχει η στήλη του Κεμανετζή.

Καλημερίζουμε όλους τους φίλους της στήλης. Πολλά τα μηνύματά σας και σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και στις καλές και στις ανάποδες μέρες. Μετά τα ταξίδια που κάναμε σε κάτι χώρες που κάνουν κόλπα ζόρικα όπως στις Ινδίες, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και με ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δεν θα πάμε και πολύ μακριά, εδώ στη γειτονιά μας θα κάτσουμε και θα παίξουμε μπαλίτσα στο γήπεδο της Τούμπας με προγνωστικά στον αγώνα του ΠΑΟΚ απέναντι στην Κοπεγχάγη.

Προγνωστικά: Για τη ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη

Ο ΠΑΟΚ πάτησε γκάζι και έβαλε 4 γκολ στον Απόλλωνα Σμύρνης έχοντας ήδη από το Σάββατο στο μυαλό του τη σημερινή αντίπαλο. Θέλει να επαναλάβει την καλή εμφάνιση που έκανε στο ματς της Δανίας και να διεκδικήσει και πάλι τους τρεις βαθμούς που θα του δώσουν κατά πάσα πιθανότητα και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μαζί του θα έχει και τον κόσμο στις κερκίδες που ετοιμάζεται να δώσει βροντερό παρών. Ο Λουτσέσκου δεν θα έχει τις υπηρεσίες του τον Μιτρίτσα γεγονός που δεν θα επηρεάσει και πολύ τα σχέδια του στον σχηματισμό της βασικής ενδεκάδας.

Η Κοπεγχάγη σε γενικές γραμμές έχει παλινωδίες στα αποτελέσματά της παρά το γεγονός ότι πρόκειται για δυναμική και έμπειρη ομάδα. Κέρδισε την Βέιλε αλλά είναι απολύτως συγκεντρωμένη στο ματς της Τούμπας καθώς σε τυχόν απώλεια βαθμών απομακρύνεται αρκετά από την πρώτη θέση. Φυσικά θα στερηθεί των υπηρεσιών του βασικού της γκολγκίπερ που αποβλήθηκε στο ματς της προπερασμένης Πέμπτης. Η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε νωρίς μετά το παιδαριώδες λάθος του, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς. Ωστόσο, έδειξε πως έχει ψυχικά αποθέματα αφού από το 65ο λεπτό και έπειτα ανέβασε την απόδοσή της και φάνηκε ικανή να πάρει ακόμη και τον βαθμό της ισοπαλίας ενώ ήδη ήταν πίσω στο σκορ με δύο τέρματα.

Με αυτήν την εικόνα λοιπόν και με έντεκα παίχτες αυτή τη φορά θα αγωνιστεί ψυχωμένη και με μεγάλο κίνητρο μέσα στην πολύ δύσκολη έδρα του ΠΑΟΚ όπου μπορεί να κάνει την ανατροπή και να πάρει τους βαθμούς ή τον βαθμό. Επιλογή μας το Χ2 & over 1,5 goal στο 2.20.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
22:00
ΠΑΟΚ - Κοπεγχάγη
Χ2 & over 1,5
2.20
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις