Conference League με γκολ

Προγνωστικά

Προγνωστικά με γκολ στο Europa Conference League έχει ο Monogoal προτείνοντας δυάδα κοντά στον διπλασιασμό.

Προγνωστικά με γκολ στα ευρωπαϊκά σαλόνια

Καλημέρα αγαπητοί Κουβανέζοι και μη. Με επιτυχία στέφθηκε η προηγούμενη μας στήλη με τους Γερμανούς να σκοράρουν και να κερδίζουν αμφότεροι. Πέμπτη σήμερα και θα παραμείνω στα γήπεδα της Ευρώπης για να σας δώσω τα προγνωστικά μου, πάμε για ανάλυση!

Με φόρα οι Σέρβοι

Η Γάνδη στο εντός έδρας ντέρμπι εναντίον της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Οντζίντζα-Οφόε και μοιραία ηττήθηκε με 2-0. Έπεσε στην 10η θέση με 17 βαθμούς. Αντιθέτως στην Ευρώπη είναι σε καλύτερη μοίρα μετά την εκτός έδρας νίκη με 1-0 ενάντια στην σημερινή της αντίπαλο και είναι 1η με το απόλυτο των τριών νικών χωρίς να έχει δεχθεί τέρμα. Στα 5 τελευταία παιχνίδια εντός έδρας μετράει τέσσερις νίκες και μία ήττα με σύνολο τερμάτων 10-3.

Από την άλλη η Παρτιζάν κέρδισε άνετα με 2-0 την μαχητική Τσουκαρίκι και παρέμεινε 1η με 43 βαθμούς 8 διαφορά από τον 2ο Ερυθρό Αστέρα. Επιθετικά είναι εξαιρετική έχοντας την καλύτερη επίθεση στη κατηγορία με 44 τέρματα και πρώτο σκόρερ τον Γκόμεζ με 16 γκολ. Στους ομίλους του Conference League βρίσκεται 2η με 6 βαθμούς. Οι 5 τελευταίες της αναμετρήσεις εκτός έδρας συνοδεύτηκαν με ισάριθμες νίκες και σύνολο τερμάτων 11-2.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος μπορεί στην βαθμολογία του δεύτερου ομίλου να μοιάζει σταθερότατη αλλά έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της. Οι φιλοξενούμενοι έχουν εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα και παίζουν αρκετά επιθετικά, αξίζει να ποντάρουμε στο να σκοράρουν στο Βέλγιο.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 4-1 και βρίσκεται 3ος με 16 βαθμούς. Προβληματισμός επικρατεί πάρα την νίκη στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο για την κακή αμυντική λειτουργία αφού οι Θεσσαλονικείς έχουν την 2η χειρότερη άμυνα της πρώτης 7αδας με 10 τέρματα παθητικό σε 8 αγώνες. Στην Ευρώπη πέρασε 1ος με 7 βαθμούς μετά την νίκη στη Δανία με 2-1 ενάντια στην αποψινή του αντιπάλου που έμεινε με 10 παίχτες από το 9ο λεπτό μετά την αποβολή του τερματοφύλακα της. Απόντες οι Ίνγκασον και Ολιβέιρα.

Η Κοπεγχάγη επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-0 της Βέιλε και βρίσκεται 2η με 28 βαθμούς διαθέτοντας την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 30 γκολ. Αιχμή του δόρατος της Κοπεγχάγης ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Μπιέλ (7 γκολ) και ο δεύτερος Βιντ (6 γκολ). Δεύτεροι οι Δανοί στον 6ο όμιλο του Conference League με 6 βαθμούς μετά και από την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Απόντες οι Ζέκα, Γκραμπαρά, Σινχ, Φαλκ και Γιοχάνεσον.

Εκτίμηση:  Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον ΠΑΟΚ με τους φιλοξενούμενους να έχουν μεγάλη ποιότητα επιθετικά και πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Σε συνδυασμό με την αδυναμία των γηπεδούχων να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους θα ποντάρω στο γκολ των Δανών. Καλή μας επιτυχία!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 1.97
19:45
Γάνδη - Παρτιζάν
Παρτιζάν over 0,5
1.45
22:00
ΠΑΟΚ - Κοπεγχάγη
Κοπεγχάγη over 0,5
1.36
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις