Εξασφαλίζει την πρόκριση η Γαλατασαράι

Προγνωστικά Europa League

Με νίκη η Γαλατασαράι εξασφαλίζει την πρόκριση στον όμιλο φωτιά, καίγεται για νίκη η Γκενκ.

Προγνωστικά Europa League με την πρόκριση της Γαλατά

Καλημέρα σε όλους τους Κουβανέζους εκεί έξω. Ημέρα με προγνωστικά Europa League, πάμε να δούμε τί ξεχώρισε.

Ανοιχτό παιχνίδι στην Τουρκία

Θα πάμε στον 5ο όμιλο εκεί όπου η Γαλατασαράι υποδέχεται την Λοκομοτίβ Μόσχας στις 19:45. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα αν ρίξουμε μια ματιά στην βαθμολογία. Οι Τούρκοι είναι πρώτοι με 7 βαθμούς ακολουθεί η Λάτσιο με 4, η Μαρσέιγ με 3 και η Λοκομοτίβ Μόσχας με 1. Παιχνίδι που η νίκη έχει διαφορετική σημασία για τον καθένα. Οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση. Οι Ρώσοι θα παίξουν την τελευταία ζαριά τους και ότι γίνει. Οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετές απουσίες και με μια γρήγορη ματιά στα προηγούμενα 3 παιχνίδια, δέχονται κατά μέσο όρο 3.8 σουτ στο τέρμα τους. Ο άσος προσφέρεται στο 1.65. Τον ήθελα λίγο παραπάνω, οπότε θα πάω στα γκολ. Αναμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές φάσεις και για τις δύο ομάδες. Το 2-3 γκολ προσφέρεται στο 2.00 απόδοση και θα το πάρω.

Χαλαρή η Γουέστ Χαμ

Στον 8ο όμιλο η Γουέστ Χαμ ταξιδεύει στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσει την Γκενκ. Σε αυτόν τον όμιλο οι Άγγλοι στην επιστροφή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν το απόλυτο με 3/3 νίκες όντες στους 9 βαθμούς. Η Γκενκ βρίσκεται στους 3. Περιμένω αλλαγές από την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες καθώς οι συνεχόμενοι αγώνες σε Αγγλία και Ευρώπη έχουν βαρύνει τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Σε τρελή φόρμα τα «σφυριά» μετρώντας 5 σερί νίκες. Σήμερα όμως, το ενδιαφέρον και το κίνητρο είναι με τους γηπεδούχους που με νίκη μπαίνουν σε τροχιά πρόκρισης. Η Γκενκ στα τελευταία δύο παιχνίδια στο εγχώριο πρωτάθλημά της, έριξε δύο 6άρες. Το 1Χ προσφέρεται στο 1.80 ενώ για τους πιο τολμηρούς ο άσος στο 3.60.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
19:45
Γαλατασαράι - Λοκομοτίβ Μόσχας
2-3 γκολ
2.00
BET: 15 units
Μονό
19:45
Γκενκ - Γουέστ Χαμ
1.80
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις