Τα πρέπει και οι απουσίες

Τα πρέπει και οι απουσίες

Προγνωστικά μπάσκετ: Συνέχεια με αγώνες της Euroleague δίνει ο Παναγιώτης Δογαντζής.

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα θα πάμε στην αγαπημένη μας Eurolegue στα προγνωστικά μπάσκετ.

ΤΣΣΚΑ vs Φενερμπαχτσέ

Όγδοη αγωνιστική για την Euroleague με την ΤΣΣΚΑ (4-3) να υποδέχεται τη Φενέρ (2-5). Η ΤΣΣΚΑ δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες της. Έχει τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. ΣτηΝ «διαβολοβδομάδα» ηττήθηκε στην Γαλλία από Βιλερμπάν και Μονακό. Στο Πριγκιπάτο έχασε 70-97. Ο Κλάιμπερν ήταν πολύ καλός με 19 πόντους. Πριν τρεις μέρες επέστρεψε από τραυματισμό ο Σεγκέλια αλλά, υπέστει ήττα σοκ από την Κάλεφ με 56-67.

Η Φενερμπαχτσέ μετά από 4 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, ξέσπασε πάνω στη Γκαζιαντέπ με 102-80. Στα πλαίσια της Euroleague ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 65-67. Κορυφαίος ο Βέσελι με 14 πόντους. Σταθερά εκτός ο Ντανίλο Μπαρτέλ.

Εκτίμηση: Η Φενέρ έχει την τάση να κάνει τα εύκολα δύσκολα και βρίσκει μπροστά της μία ΤΣΣΚΑ η οποία ψάχνει μία νίκη ψυχολογίας. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με τη νίκη των Ρώσων, καθώς η διαφορά ποιότητας και προπονητικής φιλοσοφίας είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Ερυθρός Αστέρας vs Παναθηναϊκός

Συνέχεια με την αναμέτρηση του Ερυθρού Αστέρα (2-5) με τον Παναθηναϊκό (2-5). Η ομάδα από τη Σερβία ηττήθηκε εύκολα από την Αρμάνι με 62-77. Κορυφαίος ο Μίτροβιτς με 17 πόντους.

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός δεν εξαργύρωσε την σπουδαία νίκη του επί της Εφές καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από την Βιλερμπάν με 70-84. Παπαπέτρου και Μέικον ήταν ότι καλύτερο έδειξε επιθετικά με 16 πόντους ο καθένας. Εκτός ο Νέντοβιτς λόγω θλάσης. Αμφίβολοι, αλλά με περισσότερες πιθανότητες να παίξουν, οι Παπαπέτρου και Γουάιτ.

Εκτίμηση: Οριακό φαβορί ο Ερυθρός αλλά όχι στις αποδόσεις που μας προσφέρουν. Έτσι θα σκεφτούμε λίγο… ανάποδα. Επιθετικά ο Παναθηναϊκός είναι ποιοτικότερος από τον Αστέρα. Οι Σέρβοι όμως, στην έδρα τους βγάζουν χαρακτήρα και δεν διστάζουν να βάλουν το χέρι τους σε όλες τις μπάλες. Εμείς θα πάμε με το over 73,5 πόντους του Παναθηναϊκού και σε μία combo επιλογή. Να σκοράρoυν ο Έβανς και ο Πέρι πάνω από 5 πόντους. Ο Πέρι, αφού ο Φέρελ είναι ανέτοιμος ακόμα, θα πάρει πολλές μπάλες στα χέρια του. Τα γήπεδα αυτά τα γνωρίζει καλά από πέρσι αφού αγωνιζόταν στη Τσεντεβίτα πετυχαίνοντας 19 πόντους. Όσων αφορά τον Έβανς θεωρώ πως θα πάρει χρόνο αφού ο Ερυθρός δεν έχει αθλητικό ψηλό να τον ματσάρει.

Βιλερμπάν vs Ούνιξ

Τέλος στα προγνωστικά μπάσκετ με την αναμέτρηση Βιλερμπάν (5-2) Ούνιξ (3-4). Η γαλλική ομάδα πέτυχε δύο σπουδαίες νίκες την εβδομάδα που μας πέρασε, αφού κέρδισε την ΤΣΣΚΑ με 70-68 και τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 84-70. Ο Οκόμπο ήταν εκπληκτικός με 14 και 35 πόντους αντίστοιχα.

Η Ούνιξ, πέτυχε και αυτή δύο νίκες στην έδρα της επί των Μπασκόνια, με 83-69 και Ρεάλ με 65-58. Ο Βοροντσέβιτς ήταν πολύ καλός με 13 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Εκτίμηση: Η Βιλερμπάν παίζει πιο στοχευμένο μπάσκετ από την Ούνιξ καθώς οι Ρώσοι βασίζονται στο εξαιρετικό ατομικό τους ταλέντο. Εμείς θα πάρουμε το over 73,5 πόντους των Γάλλων καθώς υπάρχει μεγάλη ποιότητα για καλυφθεί αυτό το όριο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
19:00
Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός
Παναθηναϊκός over 73,5
2.12
BET: 30 units
Combo
19:00
Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός
Πέρι over 5,5πόντοι & Έβανς over 5,5 πόντοι
3.85
BET: 13 units
Δυάδα απόδοσης 2.22
19:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Φενερμπαχτσέ
1
1.51
22:00
Βιλερμπάν - Ούνιξ Καζάν
Βιλερμπάν over 73,5
1.47
BET: 22 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις