Βραδιά με ντέρμπι και διπλασιασμό

Champions League

Στο Champions League και στο ντέρμπι του 2ου ομίλου ποντάρει ο Blackbird με γκολ που πληρώνουν με διπλασιασμό.

Champions League: Κινδυνεύει η Ατλέτικο 

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Δεν ήταν καλό το Σαββατοκύριακο στοιχηματικά, χρειαζόμασταν ένα ρεπό για να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις. Επιστροφή με μια αναμέτρηση στο Champions League.

Με την αναμέτρηση της Λίβερπουλ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης θα ασχοληθούμε σήμερα. Στραβοπάτησαν οι Άγγλοι εντός συνόρων, αφού ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 στον αγώνα με την Μπράιτον, σπαταλώντας δύο πολύτιμους βαθμούς. Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο -3 από την κορυφή. Στον όμιλο η Λίβερπουλ μετράει μόνο νίκες, ούσα το φαβορί για την 1η θέση. Μέσα στην Μαδρίτη επικράτησε με 3-2, σε μια αναμέτρηση που τα είχε όλα. Νωρίς μπροστά με 2-0 οι Άγγλοι, πριν το ημίχρονο ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι, αποβολή στην επανάληψη και με πέναλτι πήρε την νίκη η Λίβερπουλ λίγα λεπτά πριν το τέλος.

Επέστρεψε στις νίκες η Ατλέτικο εντός συνόρων αφού επικράτησε της Μπέτις με 3-0 και βρίσκεται τρεις βαθμούς από την πρώτη θέση, έχοντας και ένα ματς λιγότερο. Ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα πήρε το τρίποντο, ενώ κράτησε για μόλις δεύτερη φορά ανέπαφη την εστία της στα τελευταία οκτώ παιχνίδια. Στον όμιλο έχει 4 βαθμούς, μετά την ήττα από την Λίβερπουλ η οποία της άφησε πικρά, αφού κατάφερε να γυρίσει το ματς από το 0-2 στο 2-2 και έδειχνε να «πατάει» καλύτερα. Η αποβολή του Γκριεζμάν άλλαξε τις ισορροπίες, γεγονός που της στοίχισε.

Τον πρώτο λόγο τον έχουν οι γηπεδούχοι, κάτι που διατυπώνεται και στις αποδόσεις που τους χρήζουν φαβορί. Από την άλλη οι Ισπανοί πρέπει να πάρουν αποτέλεσμα καθώς μπορεί να μπουν σε μπελάδες. Θα πάω με το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.05.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
2-3 Γκολ
2.05
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις