Με Λίβερπουλ και Πόρτο για τριπλασιασμό

Με Λίβερπουλ και Πόρτο για τριπλασιασμό

Προγνωστικά από τα δύο ματς του Β' ομίλου στο Champions League έχει η στήλη του Talisman για σήμερα.

Τα είπα και χθες στην στήλη, τα λέω και σήμερα, πως αυτή η αγωνιστική θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση σε αρκετούς ομίλους. Ωραία ματσάκια (όχι μαϊντανού) έχει το πρόγραμμα για αυτό πάμε να δούμε τα προγνωστικά μου για απόψε:

Με το μυαλό στο πρωτάθλημα

Αρχή από νωρίς, με την αναμέτρηση στο Σαν Σίρο να ξεκινά στις 19:45. Η Μίλαν, που βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου χωρίς βαθμούς, υποδέχεται την Πόρτο, η οποία έχει τέσσερις, και καλοβλέπει ακόμα και την πρόκριση στου 16 του θεσμού, με ένα καλό αποτέλεσμα στην Ιταλία.

Πριν από 15 ημέρες στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην Πορτογαλία, η ομάδα του Πιόλι δεν κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο και δίκαια ηττήθηκε με 1-0, μόνο! Θα ψάξει για να πατσίσει τις νίκες, αλλά έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού της το πρωτάθλημα. Εκεί όπου κυνηγά τον τίτλο και την Κυριακή υποδέχεται την Ίντερ, στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης.

Ο Κονσεϊσάο από την άλλη, ξέρει ότι αν δεν ηττηθεί απόψε η ομάδα του, θα κλειδώσει σε μεγάλο ποσοστό την παρουσία της στο Europa League. Έχοντας δει τις δυνατότητες των Πορτογάλων πιστεύω πως μπορούν να φύγουν αλώβητοι από το Μιλάνο. Θα πάω με την κόντρα του άσου λοιπόν, με το Χ2 διπλή ευκαιρία να εκτιμάται σε απόδοση 1.90.

Προγνωστικά: Με νίκη αγγίζει την πρωτιά

Στον έτερο αγώνα του 2ου ομίλου, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «κόκκινοι» έχουν 9 βαθμούς και αν κατακτήσουν το τρίποντο απόψε μπορεί να διασφαλίσουν ακόμα και την πρώτη θέση του ομίλου, ανάλογα φυσικά την έκβαση της αναμέτρησης του Μιλάνου.  Ο Κλοπ είδε την Μπράιτον να επιστρέφει από το 2-0 και να αποσπά ισοπαλία με 2-2, δίνοντας τέλος στο νικηφόρο σερί της ομάδας του. Ωστόσο, η Λίβερπουλ αγνοεί την ήττα από τις 6 Απριλίου, όταν η άλλη ομάδα της Μαδρίτης, η Ρεάλ, επικράτησε με 3-1 στο «Αλφρέντο ντι Στέφανο».

Ανάλογη ανατροπή πήγε να κάνει και η Ατλέτικο στο ματς του «Γουάντα Μετροπολιτάνο», καθώς επέστρεψε από το 0-2, όμως δεν άντεξε και δέχθηκε την ήττα με 2-3. Τιμωρημένος για απόψε ο Γκριζμάν που δέχθηκε απευθείας κόκκινη. Αρκετά αμυντικά προβλήματα έχουν οι «ροχιμπλάνκος» που φαίνεται να επηρεάζονται από τα «θέλω» του Σιμεόνε και να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα στο χορτάρι.

Σε ένα γεμάτο Άνφιλντ η Λίβερπουλ αποκτά άλλο αέρα. Θα κοιτάξει να καθαρίσει από σήμερα την υπόθεση πρόκριση και πιστεύω θα τα καταφέρει. Δεν είναι κακό το 1.75 στον άσο, το οποίο φτάνει τον διπλασιασμό αν συνδυαστεί με over 1,5.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
19:45
Μίλαν - Πόρτο
Χ2
1.90
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 3.33
19:45
Μίλαν - Πόρτο
Χ2
1.90
22:00
Λίβερπουλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
1
1.75
BET: 5 units
Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
1 & over 1,5
2.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις