Γκολ και θέαμα στη Γερμανία

Γκολ και θέαμα στη Γερμανία

Προγνωστικά Champions League με δυνατή δυάδα, δύο μονά και ένα ειδικό από τον Μερτζανίδη.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες! Δεν ασχοληθήκαμε και πολύ με το ποδόσφαιρο την περασμένη εβδομάδα, αλλά πιο πολύ με το μπάσκετ και μάλλον καλά κάναμε αφού το ΣΚ τα αποτελέσματα ήταν περίεργα. Σήμερα θα ολοκληρωθεί η 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League με αποτέλεσμα να κριθούν πολλά για αρκετές ομάδες. Με τρία ματς θα ασχοληθούμε σήμερα, και ευελπιστούμε σε κάτι καλό. Πάμε να δούμε αναλυτικά τους σημερινούς μας αγώνες.

Champions League. Δύσκολα χωρίς τον Νορβηγό

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται στο Ιντούνα Παρκ τον Άγιαξ, ο οποίος δείχνει μία τρομερή εικόνα σε πρωτάθλημα και ομίλους. Και οι Γερμανοί όμως δεν πάνε πίσω αφού στην Bundesliga βρίσκονται στην 2η θέση με ένα βαθμό πίσω από την Μπάγερν ενώ σχεδόν σίγουρη είναι η συνέχεια τους σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αν και δεν έπαιξε τόσο καλά νίκησε με 2-0 την Κολωνία ενώ σημαντικό ότι κράτησε και ανέπαφη την εστία της.

Στο πρώτο παιχνίδι στην Ολλανδία τα πράγματα δεν εξελιχθήκανε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού ο «Αίαντας» επικράτησε με το βαρύ 4-0 ενώ έχασε και αρκετές ακόμα μεγάλες ευκαιρίες. Μπορεί να έχουν το θετικό ότι παίζουν στην έδρα τους αλλά η απουσία του Χόλαντ μπορεί να κοστίσει σε ένα τόσο σημαντικό ματς. Στην έδρα της μετράει 6/6 νίκες για το πρωτάθλημα ενώ σκοράρει 3+ γκολ ανά ματς.

Εκπληκτικός επιθετικά αλλά και αμυντικά είναι ο Άγιαξ αφού έχει δεχθεί μόλις 3 γκολ και έχει βρει δίχτυα 48 φορές σε 14 παιχνίδια φέτος. Απίστευτα νούμερα, ενώ για τους λάτρεις των στατιστικών θα πούμε ότι σκοράρει με σχεδόν 3.5 γκολ ανά ματς. Έρχεται από 0-0 με την Χέρακλες στο πρωτάθλημα ενώ την προηγούμενη εβδομάδα νίκησε το ντέρμπι με 5-0 και έριξε από την κορυφή την Αϊντχόφεν. Δεν έχει κάποια νέα απουσία και κατεβαίνει πλήρης.

Πιο δεμένη ομάδα ο Άγιαξ από την Ντόρτμουντ, η οποία χωρίς τον Νορβηγό φορ της φαίνεται πως θα έχει πρόβλημα. Δύσκολο να βγάλεις νικητή ειδικά σε μία τέτοια έδρα αλλά σίγουρα μπορούμε να δούμε ματς με γκολ αφού διαθέτουν και οι δύο τρομερές επιθετικές αρετές. Ποντάρουμε στα γκολ και λίγα στο να βρει ασίστ ο αρχηγός του Άγιαξ.

Υπάρχει χαώδης διαφορά!

Ζει το όνειρο της η Σερίφ Τίρασπολ αφού έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με μεγαθήρια όπως Ρεάλ και Ίντερ με το μπάτζετ της να μην ξεπερνάει τα 12 εκατομμύρια. Έχασε 3-1 μέσα στο Μιλάνο αλλά με ψηλά το κεφάλι αφού στην συμπλήρωση της ώρας το σκορ ήταν ακόμα 1-1. Δεν μπόρεσε να αντέξει την ασφυκτική πίεση των Ιταλών αφού ολοκλήρωσαν το ματς με 28 σουτ και την κατοχή κοντά στο 70%. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 3η θέση αλλά με τρεις αγώνες λιγότερους ενώ την Κυριακή πήρε το ντέρμπι με την Πετροκούμπ με 0-2. Δεν διαθέτει τρομερό ρόστερ και σχεδόν κανέναν έμπειρο σε αυτές τις διοργανώσεις παίκτη. Σίγουρη η απουσία του Μπίζιακ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Νικόλοφ και Γιανσάνε.

Με σβηστές τις μηχανές και με δύο γκολ του Κορέα πέρασε και το εμπόδιο της Ουντινέζε, η Ίντερ και πλέον κοιτάζει το σημερινό ματς το οποίο θέλει να το καθαρίσει από νωρίς. Βρίσκεται στην 3η θέση στο -2 πίσω από Σερίφ και Ρεάλ. Δεν χρειάζεται συστάσεις το ρόστερ του Ινζάκι το οποίο μπορεί να διασύρει με ευκολία τους Μολδαβούς αν βρεθεί σε καλή μέρα. Δεν αναμένεται rotation, ασχέτως άμα παίζουν ντέρμπι Μιλάνου την Κυριακή, αφού δεν θέλουν να πάθουν τα περσινά και να αποκλειστούν από θεωρητικά πιο αδύναμες ομάδες. Γυρνάει ο Ντε Βρι και παίζει στην θέση του Ρανόκια ενώ Τσαλχάνογλου, Βιντάλ και Σένσι διεκδικούν μία θέση στο χώρο του κέντρου. Παίζει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει και ο Κορέα μετά την καλή εμφάνιση που έκανε αλλά τον πρώτο λόγο για την επίθεση τον έχουν Λαουτάρο και Τζέκο.

Πέρα από το πάθος δεν βγάζει άλλο θετικό στοιχείο η Σερίφ η οποία φαίνεται να έχει ημερομηνία λήξης από την κορυφή. Μονόδρομος η νίκη για τους Ιταλούς οι οποίοι μπορούν να το πετύχουν και με αρκετά γκολ. Ποντάρουμε στην νίκη με συνδυασμό 2 γκολ για να μπει σε δυάδα.

Με τα κλειδιά στο χέρι…

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας υποδέχεται την Μπεσίκτας στην Πορτογαλία μέσα στο Αλβαλάδε εκεί που θα κριθούν πολλά και για τις δύο ομάδες. Βρίσκεται στην 3η θέση με τρεις πόντους να την χωρίζει από την δεύτερη αλλά και την τέταρτη θέση. Μπροστά έχει την Ντόρτμουντ και πίσω την Μπεσίκτας η οποία θα πρέπει να τα παίξει όλα για όλα αν θέλει να έχει ελπίδες έστω για το Europa League. Τα «λιοντάρια» έκαναν ένα σχετικά καλό ματς μέσα στην Τουρκία και νίκησαν με 1-4. Δεν πιστεύω πως ήταν για 4άρα η Μπεσίκτας αφού δέχθηκε γκολ από δύο κόρνερ και ένα πέναλτι ενώ της ακυρώσανε και οριακό γκολ για οφσάιντ και όλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο. Στο πρωτάθλημα νίκησε με 1-0 την Γκιμαράες με αποτέλεσμα να έχει 5/5 στις τελευταίες τις αναμετρήσεις. Μοναδική απουσία ο Τιάγκο Τόμας ενώ επιστρέφει στα πλάνα του Αμορίμ και ο Κόατες.

Με το ένα πόδι στην έξοδο από το Champions League και τα κλειδιά στο χέρι βρίσκεται η ομάδα της Κωνσταντινούπολης αφού σήμερα δύσκολα θα πάρει το τρίποντο. Σε τρεις αγώνες έχει 0 πόντους και το σημερινό ματς για αυτήν είναι τελικός. Πολύ μεγάλη διαφορά σαν ομάδες δεν έχουν και πιστεύω πως το 8,50 που βρίσκεται το διπλό είναι λίγο έως και πολύ ψηλά. Έχασε το Σάββατο από την Χατάγιασπορ με 1-0 με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την κορυφή με 7 πόντους. Δύσκολα φεγγάρια διανύουν στην Τουρκία αφού βλέπουν την ομάδα τους να είναι εκτός στόχων ενώ ακόμα έχουμε Νοέμβριο. Έχει σημαντικές απουσίες αφού εκτός θα μείνει ο Πιάνιτς και ο Ενκουντού ενώ αμφίβολοι είναι οι Μπατσουαγί, Χοσέφ, Ροσιέρ και Χάσιτς.

Δεν τρομάζει το ρόστερ της Σπόρτινγκ και σίγουρα δεν ποντάρεται στο 1,30. Από την άλλη, βρήκα αξία στα 3 σουτ στο τέρμα για τους φιλοξενούμενους ενώ πιστεύω πως αν χάνουν θα βγάλουν αντίδραση και νεύρα άρα θα ποντάρουμε και στις κάρτες.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.40
22:00
Ντόρτμουντ - Άγιαξ
Goal/goal & over 2,5
1.60
22:00
Σερίφ Τιρασπόλ - Ίντερ
2 & over 1,5
1.50
BET: 20 units
Μονό
22:00
Ντόρτμουντ - Άγιαξ
Ασίστ Τάντιτς
3.00
BET: 5 units
Μονό
22:00
Σπόρτινγκ - Μπεσίκτας
Μπεσίκτας over 2,5 κάρτες
1.85
BET: 20 units
Ειδικό
22:00
Σπόρτινγκ - Μπεσίκτας
Μπεσίκτας over 2,5 Σουτ στο τέρμα
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις