Ποντάρουμε… ισπανικά στο Champions League

Ποντάρουμε... ισπανικά στο Champions League

Προγνωστικά για το Champions League από τον Talisman, ο οποίος ποντάρει σε δύο αναμετρήσεις με έντονο το ισπανικό στοιχείο!

Champions League, πράξη τέταρτη! Μια αγωνιστική που μπορεί από τώρα να κρίνει πολλά όσο αφορά την υπόθεση πρόκριση στην φάση των 16. Με δυο αναμετρήσεις θα ασχοληθώ σήμερα, ψάχνοντας το ρεφάρισμα από το κακό, για την στήλη, Σαββατοκύριακο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά:

Must-win για τους Σεβιγιάνους

Αρχή από την Ισπανία και το «Σάντσεθ Πιθχουάν», όπου στις 22:00 η Σεβίλλη υποδέχεται τη Λιλ για τον 7ο όμιλο. Οι Ισπανοί βρίσκονται σε πολύ καλό φεγγάρι, έχοντας 3 νίκες και 2 ισοπαλίες στα πέντε τελευταία επίσημα και σήμερα θα επιδιώξουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στον θεσμό, αφού αριθμούν τρεις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς μέχρι τώρα. Έτσι, με 3 βαθμούς βρίσκονται στην δεύτερη θέση του ομίλου, πίσω από την Σάλτσμπουργκ, που έχει 7 και αγωνίζεται στη Γερμανία κόντρα στη Βόλφσμπουργκ.

Έναν πόντο λιγότερο πίσω από την αποψινή της αντίπαλο είναι η Λιλ, που ως τώρα δυσκολεύεται αρκετά να βρει γκολ στα ευρωπαϊκά. Με δυο εντός έδρας ισοπαλίες 0-0 απέναντι σε Βόλφσμπουργκ και Σεβίλλη, δε φαίνεται ικανή να κυνηγήσει την πρόκριση στα εναπομείναντα ματς, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν το ταλαιπωρημένο ρόστερ από τα συνεχή ματς. Από τις 3 Οκτωβρίου αγνοούν τη χαρά της νίκης οι «λιλουά».

Η καλή Σεβίλλη θεωρώ πως δε θα αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα κόντρα σε μια ομάδα που παρόλο που αγωνίζεται κλειστά, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Νίκη με χαμηλό σκορ προβλέπω για τους γηπεδούχους, με τον άσο να είναι στο 1.65 και το combo 1 & under 4,5 στο 1.85! Θα ρίξω και μια φανμπετιά στο multiscore 1-0,2-0,3-0 σε απόδοση 2.80.

Προγνωστικά Champions League: Μάχη χωρίς… άμυνες

Αλλάζουμε πόλη, αλλά όχι χώρα, καθώς την ίδια ώρα η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί τη Γιανγκ Μπόις στην επανάληψη του 4-1 της Ελβετίας. Δεν τα πάνε καλά οι γηπεδούχοι τελευταία, καθώς η μοναδική τους νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ήταν αυτή στη Βέρνη! Δέχονται γκολ με σχετική ευκολία, ίσως ο κυριότερος λόγος των άσχημων αποτελεσμάτων. Ιδανική ευκαιρία για ανάκαμψη φαντάζει η αποψινή, που θα τους δώσει παράλληλα ένα μικρό προβάδισμα για την κατάληψη μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων.

Από την άλλη οι Ελβετοί, μετά τη νίκη επί της Γιουνάιτετ στην πρεμιέρα, έχουν ηττηθεί δις και βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου. Ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Εστάντιο δε λα Θεράμικα» για να αναπτερώσουν τις ελπίδες που έχουν, έστω για την 3η θέση. Αποκλεισμός την προηγούμενη Τετάρτη από το κύπελλο, ήττα στο πρωτάθλημα το Σάββατο εμφανώς με το μυαλό στην Βιγιαρεάλ.

Πολύ δύσκολα θα αποφύγει την ήττα η Γιανγκ Μπόις εδώ, έχοντας μάλιστα δεχθεί γκολ σε όλες τις αναμετρήσεις της από τις 11 Σεπτέμβρη! Η σκοπιμότητα του ματς ωστόσο προμηνύει γκολ, για αυτό εκτός του άσου σε απόδοση 1.60, καλοβλέπω και το over 2,5.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
22:00
Σεβίλλη - Λιλ
1 & under 4.5
1.85
BET: 25 units
Mονό
22:00
Σεβίλλη - Λιλ
Multiscore (1-0,2-0,3-0)
2.80
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 2.65
22:00
Σεβίλλη - Λιλ
1
1.65
22:00
Βιγιαρεάλ - Γιανγκ Μπόις
Over 2,5
1.60
BET: 10 units
Μονό
22:00
Βιγιαρεάλ - Γιανγκ Μπόις
1 & over 2,5
2.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις