Εμπειρία και ποιότητα παίρνουν τους βαθμούς

Εμπειρία και ποιότητα παίρνουν τους βαθμούς

Στη γειτονική Σερβία ποντάρει σήμερα ο Κεμανετζής με το σημαντικό παιχνίδι της Σπάρτακ Σουμπότιτσα. Ένας ενδιαφέρον συνδυασμός για ένα σημαντικό ταμείο.

Καλημέρα στους κουβανέζους, καλό μήνα να έχουμε και με πολλά ταμεία! Αφού πέρασε το Χάλογουϊν στα Σέρρας με… κολοκυθόπιτα, πάμε για νέα ταξίδια και νέες περιπέτειες! Σήμερα παίζουμε μπαλίτσα στην γειτόνισσα Σερβία σε μια ματσάρα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Κολουμπάρα (πού πάει ο νους σας άτιμοι..) και στην Σπαρτάκ Σουμπότιτσα.

Κολουμπάρα – Σπάρτακ Σουμπότιτσα

Η γηπεδούχος Κολουμπάρα προσπαθεί να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις χωρίς ωστόσο να δείχνει ικανή προς ώρας να το καταφέρνει. Στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές έχει τέσσερις ήττες και μόλις μία νίκη. Σοβαρότατα είναι τα αμυντικά προβλήματα που καλείται να λύσει το προπονητικό τιμ, αφού έχει δεχτεί 33 τέρματα με τα 15 να είναι στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Ο μέσος Νίκολιτς είναι το πολυεργαλείο της ομάδας, αφού σκόραρε και στο ματς κυπέλλου με τη  Μλάντοστ όπου πήρε και τη νίκη με 2-3.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!

Η Σπαρτάκ Σουμπότιτσα από την άλλη είναι σαφώς έμπειρη ομάδα και με ποιοτικότερο ρόστερ. Βρίσκεται ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας με τάσεις φυγής προς τα πάνω. Άρχισε να φαίνεται η διαφορά της από τις μικρομεσαίες ομάδες της κατηγορίας και στα τελευταία δύο παιχνίδια μετρά ισάριθμες νίκες. Με την ψυχολογία που έχει μπορεί πλέον να βάλει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο που θα βρεθεί στον δρόμο της πόσο μάλλον με ομάδες, όπως αυτή που καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα.

Ψυχολογία, εμπειρία και ποιότητα θα μιλήσουν για τους φιλοξενούμενους και εκεί θα επενδύσουμε και εμείς. Θα πάμε πάλι στο αγαπημένο μας combo όπως κάθε φορά: Χ2 & over 1.5 goal στο 2,05 για να κλείσουμε τα… μπαρ!

Combo
15:00
Κολουμπάρα - Σπάρτακ Σουμπότιτσα
Χ2 & over 1,5
2.05
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις