Ντινάμο Κιέβου – Μπαρτσελόνα: Διπλό αλλιώς… αντίο

Προγνωστικά

Ντινάμο Κιέβου - Μπαρτσελόνα για την 4η αγωνιστική του Champions League. Μεγάλη μάχη στο Κίεβο με ενδιαφέροντα στατιστικά.

Νέα στήλη πλέον στο koubanezos.gr, έχοντας πάντοτε ως στόχο και σκοπό ακόμη μία διέξοδο για τα ταμεία. Από σήμερα Τρίτη και καθημερινά θα υπάρχει η στήλη «Bet of the day», όπου θα επιλέγουμε το παιχνίδι της ημέρας, θα το αναλύουμε και θα σας προτείνουμε σημείο νικητή, γκολ, αλλά και ειδικά. Προχωράμε με το πρώτο παιχνίδι στα προγνωστικά μας.

Στο σημερινό Bet of the day θα ασχοληθούμε με την πολύ ενδιαφέρουσα και σημαντική αναμέτρηση στο Κίεβο μεταξύ της τοπικής Ντινάμο Κιέβου απέναντι στη Μπαρτσελόνα για την 4η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League.

  • Στο “Ολιμπίνσκι” (70.000), Κίεβο. Εως 46.000 θεατές.
  • Οι δύο ομάδες έχουν τεθεί αντιμέτωπες άλλες 13 φορές στο παρελθόν και η Μπαρτσελόνα υπερέχει με 9 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες.
  • Το προ 15 ημερών 1-0 της Βαρκελώνης ήταν η πέμπτη σερί νίκη της Μπάρτσα επί των Ουκρανών, οι οποίοι μετρούν 22 χρόνια χωρίς νίκη επί οποιασδήποτε ισπανικής ομάδας (0-7-12, από το 2-0 επί της Ρεάλ το 1999!).

Ντινάμο Κιέβου

Ρεπορτάζ: Μετά την ήττα με 1-0 στη Βαρκελώνη, ακολούθησαν τρεις διαδοχικές νίκες, δύο για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο. Οσον αφορά στο πρωτάθλημα, παραμένει στο +3 από τη δεύτερη Σαχτάρ. Σαφώς βελτιωμένη στο τελευταίο χρονικό διάστημα, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι. Χρειάζεται μόνο νίκη κόντρα στη Μπαρτσελόνα για να ελπίζει για τη δεύτερη και την τρίτη θέση.

Stat attack: Δεν δέχθηκε γκολ στα προηγούμενα δύο στο Κίεβο, στη διοργάνωση. Από το 2003 έχει να… τριτώσει το καλό.

Απουσίες: Σταθερά εκτός ο μπακ Ποπόφ, όπως και ο επιθετικός Κούλακ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-4-1): Μπούστσαν – Μικολένκο, Ζαμπάρνι, Σίροτα, Κετζιόρα – Σίντορτσουκ – Ντε Πένια, Σαπαρένκο, Μπουϊάλσκι, Τσιγκάνκοφ – Σκούριν.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!

Μπαρτσελόνα

Ρεπορτάζ: Η αποπομπή Κούμαν και η προσωρινή κατάσταση με τον Μπαρχουάν δεν άλλαξε το σκηνικό για τους «Μπλαουγκράνα», καθώς το Σάββατο έμεινε στο 1-1 με την Αλαβές. Δύσκολη η κατάσταση στον σύλλογο, λίγες ημέρες πριν την έλευση Τσάβι στον πάγκο της. Το παιχνίδι στο Κίεβο είναι από τα πιο καθοριστικά των τελευταίων ετών, καθώς πιθανώς θα κριθεί η συνέχειά της στο θεσμό.

Stat attack: Επί ουκρανικού εδάφους είναι στο 6-1-3, σκοράροντας στις 8 από τις 10 επισκέψεις της.

Απουσίες: Νοκ άουτ τέθηκε ο στόπερ Πικέ και ο φορ Αγκουέρο. Παραμένουν εκτός οι Σέρτζι Ρομπέρτο, Πέδρι και Μπρέιγουέιτ, ενώ επιστρέφουν στη αποστολή οι Αραούχο, Ντε Γιονγκ, Φάτι και Ντεμπελέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Ντεστ, Ε. Γκαρθία, Λανγκλέ, Αλμπα – Ντε Γιονγκ, Μπουσκέτς, Γκάβι – Κοουτίνιο, Ντεπάι, Φάτι.

Ντινάμο Κιέβου - Μπαρτσελόνα: Διπλό αλλιώς... αντίο

Ολοένα και πιο βελτιωμένη το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ντινάμο Κιέβου του πολύπειρου Μιρτσέα Λουτσέσκου. Η Μπάρτσα συνεχίζει να προβληματίζει και τα προβλήματα τραυματισμών είναι αρκετά. Μπορεί να κάνει την υπέρβαση η ομάδα της Ουκρανίας; Θα φανεί, ωστόσο το 1Χ του 2.25 είναι value for money.

  • Δεν πείθει με την εικόνα της η Μπαρτσελόνα και ένα ταξίδι στην Ουκρανία ποτέ δεν είναι εύκολο. Υπάρχει η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια, όπως και από το μακρινό ταξίδι. Σε καλύτερη κατάσταση οι γηπεδούχοι, μπορούν να «χτυπήσουν» στα προβλήματα των Καταλανών. Ελκυστικό το anytime score 1-0 στο 2.60.
  • Ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Λουτσέσκου ακούει στο όνομα Τσιγκάνκοφ. Γρήγορος, με ντρίπλα, με ατομική ενέργεια και σουτ. Εάν έπρεπε να επιλέγω σκόρερ, αυτόν θα επέλεγα. Στο 3.80 προσφέρεται το γκολ του σε οποιαδήποτε στιγμή.
Μονό
22:00
Ντιναμό Κιέβου - Μπαρτσελόνα
2.25
BET: 8 units
Μονό
22:00
Ντιναμό Κιέβου - Μπαρτσελόνα
Anytime score: 1-0
2.60
BET: 8 units
Μονό
22:00
Ντιναμό Κιέβου - Μπαρτσελόνα
Γκολ Τσιγκάνκοφ
3.80
BET: 4 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις