Την βάζει σε μπελάδες ο Μιρτσέα

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο Γιώργος Αγκόρτζας επιστρέφει μετά από καιρό και ποντάρει στο παιχνίδι της Ντιναμό Κιέβου κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Αρκετό καιρό στα… πιτς λόγω προσωπικού προβλήματος, επανέρχομαι με διάθεση διασκέδασης με fun bet, αλλά και υπερδιπλασιασμό στα προγνωστικά στοιχήματος.

Πλέον δεν είναι μυστικό πως η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε μια τραγική κατάσταση. Από τη μία η φυγή του Μέσι, από την άλλη το κακό αγωνιστικό προφίλ και τώρα η απόλυση Κούμαν δείχνουν πως οι Καταλανοί μόνο σε καλό φεγγάρι δεν βρίσκονται. Απόδειξη για όλα αυτά πως στα τελευταία 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, η «Μπάρτσα» μετράει μόλις 3 νίκες (!), ενώ έχει 4 ήττες και 3 ισοπαλίες. Στο πρωτάθλημα μετά από 11 αγώνες βρίσκεται στην 9η θέση και μετά το τέλος του Κούμαν, σίγουρα θα θέλει χρόνο να συνέλθει.

Από την άλλη, η Ντιναμό Κιέβου πρόκειται πάντα για μια δυνατή ομάδα, ενώ στον πάγκο διαθέτει και έναν τρομερά έμπειρο και αξιοσέβαστο προπονητή, τον Μιρτσέα Λουτσέσκου. Ένας άνθρωπος που σίγουρα θα βρει τον τρόπο να δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στους Ισπανούς. Οι Ουκρανοί προέρχονται από 3 συνεχόμενες νίκες (δύο στο Πρωτάθλημα και μία στο κύπελλο), ενώ ηττήθηκαν μέσα στο «Καμπ Νου» με 1-0 από γκολ του Πικέ, που θα μείνει εκτός από το σημερινό παιχνίδι, όπως επίσης και ο Αγκουέρο με πρόβλημα στην καρδιά, το οποίο ευχόμαστε να μην είναι κάτι σοβαρό.

Προσωπική εκτίμηση πως ο Μιρτσέα θα βρει τον τρόπο να πληγώσει την «Μπάρτσα» και να την βάλει σε τρομερούς μπελάδες για την συνέχεια της Ευρώπης. Θα πάω με το 1Χ σε απόδοση 2.25, ενώ για τους πιο… fun και τολμηρούς, θα πάμε στον άσο σε απόδοση 5.20. Πολλές φορές μόνο το βάρος της φανέλας δεν βοηθάει και πάντα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
22:00
Ντιναμό Κιέβου - Μπαρτσελόνα
2.25
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ντιναμό Κιέβου - Μπαρτσελόνα
1
5.20
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις