ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Με τα κόρνερ στο Κίεβο

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Με τα κόρνερ στο Κίεβο

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Με τα κόρνερ στο Κίεβο

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Με τα κόρνερ στο Κίεβο

Με τα κόρνερ στο Κίεβο

Με τα αγαπημένα του, προγνωστικά κόρνερ θα ασχοληθεί ο Luca Toni στη σημερινή αναμέτρηση της Ντιναμό Κιέβου - με την Μπαρτσελόνα, για το Champions League.

Με μία επιλογή που προκύπτει από τη στατιστική, θα πορευθούμε στα ειδικά προγνωστικά κόρνερ για τη σημερινή αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Κομβικής σημασίας αναμέτρηση στην Ουκρανία

Η ουραγός του πέμπτου ομίλου Ντινάμο με μόλις ένα βαθμό, υποδέχεται την προτελευταία Μπαρτσελόνα, η οποία δε διάγει και τις καλύτερες ημέρες. Παρ’ όλα αυτά αμφότερες παραμένουν ζωντανές στο κόλπο της απευθείας πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού, καθώς απέχουν μόλις τρεις και ένα βαθμό αντίστοιχα από τη δεύτερη Μπενφίκα.

Είναι σαφές και για τις δύο ομάδες ότι αν θέλουν να έχουν ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης, η νίκη στο αποψινό παιχνίδι κρίνεται επιτακτική ανάγκη. Οι μεν γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την έδρα τους και με την ώθηση του κοινού να πετύχουν αρχικά το πρώτο φετινό γκολ τους στη διοργάνωση και έπειτα να κατακτήσουν τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.

  • Telegram. Γίνε μέλος στο απόλυτο chat για livebetting μόνο με ένα κλικ εδώ. Πληρώνεσαι… ζωντανά.

Το τρίποντο θα κυνηγήσουν και οι Καταλανοί, στο θεωρητικά πιο βατό ματς από αυτά που απομένουν στον όμιλο, αν και δεν πείθουν αγωνιστικά. Παρά την αναποτελεσματικότητά τους και την έλλειψη σταθερού αγωνιστικού προφίλ, έχουν διαστήματα εκρηκτικότητας και δυναμισμού στο επιθετικό σκέλος. Όλα τα παραπάνω και κυρίως το υψηλό κίνητρο αμφοτέρων αναμένεται να οδηγήσουν σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ματς με έντονη κινητικότητα μπροστά από τις δύο εστίες. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι μια επιφυλακτική προσέγγιση ή μια τακτική που δίνει έμφαση στη σκοπιμότητα δεν ευνοεί κανέναν στο σημείο αυτό.

Οδηγούμαστε αυτομάτως στο συμπέρασμα ότι θα προκύψουν αρκετά κόρνερ στην εν λόγω αναμέτρηση και αυτό που έρχεται να ενισχύσει την πεποίθησή μας αυτή δεν είναι άλλο από τη μελέτη των στατιστικών. Πιο συγκεκριμένα, 184 κόρνερ έχουν εκτελεστεί στα 18 επίσημα φετινά παιχνίδια των γηπεδούχων σε όλους τους θεσμούς και ανεξαρτήτως έδρας (10,22 ανά αγώνα) με τους ίδιους να κερδίζουν τα 124 (6,88 ανά αγώνα). Στα τελευταία τρία επίσημα μάλιστα έχουν κερδίσει εφτά, δέκα και οχτώ ομαδικά κόρνερ κατά σειρά.

Εξετάζοντας τις επιδόσεις της Μπαρτσελόνα στον τομέα κόρνερ παρατηρούμε ότι στο σύνολο 14 επίσημων αγώνων της φέτος προέκυψαν 138 κόρνερ (9,85 ανά αγώνα), με την ίδια να κερδίζει 94(6,71 ανά αγώνα). Στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της παρουσιάζεται ιδιαίτερα παραγωγική μάλιστα, καθώς κατάφερε να κερδίσει 9, 11, 7, 7 και 9 ομαδικά κατά σειρά, στοιχείο αν μη τι άλλο εντυπωσιακό.

Το σενάριο να υπάρξει διψήφιος αριθμός κόρνερ στον αγώνα θεωρώ ότι συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες επιβεβαίωσης και θα επιλέξω over 9,5 στα προγνωστικά κόρνερ.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
22:00
Ντινάμο Κιέβου - Μπαρτσελόνα
Over 9,5 κόρνερ
1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις