Champions League – Μέρος 4ο: Στήριξη στους Γερμανούς

Champions League

Champions League: Στους Γερμανούς βρίσκει στήριξη ο Monogoal στη σημερινή του στήλη με μια τίμια δυάδα διπλασιασμού.

Champions League

Καλημέρα και καλό μήνα αγαπημένοι Κουβανέζοι και μη. Στήλη ξανά μετά από καιρό λόγω ευχάριστων εξελίξεων με τελευταία την μας επιτυχία στην Eliteserien. Τρίτη σήμερα και δράση στα Ευρωπαϊκά σαλόνια με την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και πάμε να δούμε γιατί θα δώσουμε τη στήριξή μας στους Γερμανούς στα σημερινά προγνωστικά.

Οι Γερμανοί ξανάρχονται

Η αλλαγή προπονητή με την έλευση του Φλοριάν Κόφελντ έδωσε νέα πνοή στη Βόλφσμπουργκ με την επιστροφή της στις νίκες με 2-0 στο Λεβερκούζεν. Η νίκη αυτή την έφερε στην 7η θέση με 16 βαθμούς. Στην Ευρώπη θέλει να τα δώσει όλα για όλα στα τελευταία τρία παιχνίδια μιας και είναι τελευταία με 2 βαθμούς όσους και η Λιλ μετά και την ήττα με 3-1 στην έδρα της Σάλτσμπουργκ. Στα 8 ματς που έδωσαν φέτος στην έδρα τους οι «Λύκοι» σκόραραν στα 7 με απολογισμό 3-3-2. Απόντες οι Ρουσιγιόν, Σλάγκερ και Βάλντσμιντ.

Κουρασμένοι δείχνουν οι «Ταύροι» του Σάλτσμπουργκ μετά και από την εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της Ριντ. Ισοπαλία χωρίς κόστος καθώς ήδη βρίσκονται πρώτοι με 12 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο. Στο Champions League μετά και από τη νίκη επί της σημερινής αντιπάλου είναι πρώτοι με 7 βαθμούς και η πρόκριση μοιάζει δύσκολο να χαθεί. Από τα 10 τελευταία της παιχνίδια στα 7 σημειώθηκε goal/goal. Απόντες οι Καπάλντο, Σέσκο, Σολέτ και Πιατκόφσκι.

Εκτίμηση: Εξαιρετική πορεία ως τώρα για τους φιλοξενούμενους αλλά οι γηπεδούχοι μετά και την έλευση νέου προπονητή αλλά και την νίκη ψυχολογίας στο Λεβερκούζεν έχουν μεγάλο αβαντάζ στο σημερινό παιχνίδι. Η κούραση και η χαλάρωση που βγάζει σε μερικά διαστήματα του παιχνιδιού η άμυνα της Σάλτσμπουργκ με ωθεί να ποντάρω σε ένα τουλάχιστον γκολ της Βόλφσμπουργκ που θα παίξει για την πρόκριση μέχρι τέλους.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!

Στήριξη με κλειστά μάτια

Όταν η κορυφαία ομάδα της χώρας αποκλείεται από το κύπελλο με σκορ 5-0 υπάρχει γκρίνια, απογοήτευση, σενάρια αποχωρήσεων ΑΛΛΑ αυτό δεν ισχύει στη Βαυαρία. Η Μπάγερν Μονάχου πήγε στο Βερολίνο και σκόρπισε την τοπική Ουνιόν με 5-2 διατηρώντας τη θέση της στη κορυφή με 25 βαθμούς. Εκπληκτικά στατιστικά με τους Βαυαρούς να έχουν 38 γκολ σε 10 αγώνες δηλαδή 3,8 ανά παιχνίδι και τον δαιμονισμένο Λεβαντόφσκι να τρέχει την κούρσα των σκόρερ με 12 γκολ ήδη. Στην Ευρώπη είναι 1η στον όμιλος της με το απόλυτο στους 3 αγώνες ως τώρα με τελευταία νίκη αυτή στην έδρα της Μπενφίκα με 4-0. Απόντες οι Τσούπο-Μότινγκ και Ούλριχ.

Δεύτερη σερί ισοπαλία στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα για τους «Αετούς» της Λισαβόνας αυτή τη φορά στην έδρα της Εστορίλ με σκορ 1-1. Μετά από το αποτέλεσμα αυτό βρίσκεται 3η στη βαθμολογία με 25 βαθμούς. Εκτός συνόρων διασύρθηκε στο γήπεδό της από τη Μπάγερν δεχόμενη 4 γκολ από το 70ο  λεπτό ως τη λήξη. Παρά την ήττα παρέμεινε 2η με τέσσερις βαθμούς αλλά έχει δύσκολη έξοδο σήμερα. Στις 5 τελευταίες φορές που επισκέφτηκε το Μόναχο ηττήθηκε και στις 5 με παθητικό 18 τέρματα συνολικά. Απόντες οι Αλμέιντα, Σεφέροβιτς, Λαζάρο, Πίνιο και Ντίαζ.

Εκτίμηση: Δεν θα γράψω πολλά για τους φιλοξενούμενους, αφού στηρίζω και εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια την αποτελεσματικότητα των γηπεδούχων. Με ένα ειδικό θα προσεγγίσω το συγκεκριμένο παιχνίδι και καλή μας επιτυχία!

Δυάδα απόδοσης 2.11
19:45
Βόλφσμπουργκ - Σάλτσμπουργκ
Βόλφσμπουργκ over 0,5
1.22
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Μπενφίκα
Μπάγερν Μονάχου να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα & over 2,5
1.72
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις