Κόρνερ με… ιταλική φινέτσα!

Κόρνερ με… ιταλική φινέτσα!

Αναλυτική πρόταση για κόρνερ, από Serie B, στην σημερινή στήλη του Luca Toni

Καλό μήνα σε όλους! Με μία και μοναδική επιλογή σε απόδοση 2.40 κάνουμε σεφτέ στα προγνωστικά κόρνερ για το Νοέμβριο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα storiesαλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού! 

 Προγνωστικά κόρνερ: Πίζα – Άσκολι

Η πρωτοπόρος της Serie B Πίζα που εντυπωσιάζει τους πάντες φέτος με την ξέφρενη πορεία της, τίθεται αντιμέτωπη με την ένατη Άσκολι, η οποία όμως κατέχει την καλύτερη εκτός έδρας επίδοση της κατηγορίας μαζί με τη Μπρέσια. Δε θα είναι εύκολο για τους γηπεδούχους, η Άσκολι δεν είναι εύκολη λεία.

Ανεξάρτητα από την έκβαση του αγώνα, αυτό που κέντρισε το δικό μου ενδιαφέρον είναι οι επιδόσεις της Πίζα στον τομέα των κόρνερ και ειδικά στα πέντε τελευταία παιχνίδια. 17 συνολικά στην τελευταία αναμέτρηση με την Κρεμονέζε, 13 με την Πορντενόνε, 15 με Κροτόνε, 21 με τη Ρετζίνα, 17 με την Πάρμα. Στις πέντε φετινές εντός έδρας αναμετρήσεις της έχουν εκτελεστεί συνολικά 54 κόρνερ(10,8 μέσο όρο), με την Πίζα να κερδίζει 5,8 ανά αγώνα.

Στον αντίποδα η Άσκολι έχει στήσει τη μπάλα 30 φορές στο σημαιάκι του κόρνερ στις πέντε φετινές της εξορμήσεις, ενώ έχει παραχωρήσει 35 κόρνερ στους αντιπάλους της. Με απλά μαθηματικά ,13 είναι ο μέσος όρος συνολικών κόρνερ στα εκτός της με την ίδια να κερδίζει 6.

Παρατηρώντας όλα τα στοιχεία που προαναφέρθηκαν και συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι πρόκειται για ένα άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι, που δύσκολα θα οδηγηθεί σε πρώιμο «σβήσιμο», εκτιμώ ότι θα προκύψουν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν , επομένως θα υπάρξει και υψηλή παραγωγικότητα σε κόρνερ .Επιλέγω over 10,5 στα προγνωστικά κόρνερ σε τιμή που αγγίζει προσεγγιστικά το 2.40 και θεωρώ ότι εμπεριέχει στοιχηματική αξία.

Μονό
19:00
Πίζα - Άσκολι
Over 10,5 κόρνερ
2.40
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις