Νέα εβδομάδα, νέα τουρνουά!

Νέα εβδομάδα, νέα τουρνουά!

Με ξεκάθαρα φαβορί σε Παρίσι και Μπέργκαμο ξεκινάμε την εβδομάδα στα προγνωστικά τένις!

Καλημέρα σε όλους και όλες. Τα χθεσινά μας προγνωστικά τένις από τον τελικό του Challenger στο Ίσμανινγκ δεν πέρασε για μισό game καθώς ο Λάτσκο ηττήθηκε 6-4, 6-4 ενώ του είχαμε κάλυψη με χάντικαπ 3,5 games. Η στήλη έχει κάποιες αστοχίες τελευταία αλλά το ταμείο παραμένει θετικό και συνεχίζουμε με το ίδιο σκεπτικό για να επανέλθουμε στον σωστό δρόμο. Ξεκινάει η εβδομάδα λοιπόν του τελευταίου Masters τουρνουά της σεζόν, το ATP1000 στα κλειστά γήπεδα του Παρισιού. Εκεί θυμίζω έχουμε ήδη δώσει και μακροχρόνια επιλογή με το H2H του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Γιανίκ Σίνερ.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα storiesαλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού! 

Στα προγνωστικά τένις λοιπόν θα ξεκινήσω με επιλογή από τους αγώνες του Παρισιού όπου στον 1ο γύρο ξεχώρισα τον αγώνα του Γεωργιανού Μπασιλασβίλι εναντίον του Γάλλου Μαναρινό. Ο Μπασιλασβίλι ο οποίος διανύει εξαιρετική περίοδο έχοντας φτάσει στον τελικό του Indian Wells στα μέσα του μήνα θέλει να κλείσει μια πολύ καλή χρονιά για τον ίδιο με μια ακόμη καλή παρουσία σε μεγάλο τουρνουά. Αντίθετα ο βετεράνος Μαναρινό προέρχεται από κακή χρονιά που θα κλείσει με αρνητικό ρεκόρ σε νίκες – ήττες (τώρα 12 Ν – 23 Η) και πτώση περίπου 15 θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη από το 2020 (τώρα στο νο50).

Καθαρό φαβορί στα μάτια μου ο Μπασιλασβίλι και η νίκη του στο 1,52 θα μπει στις επιλογές μου στα προγνωστικά τένις.

Για την 2η επιλογή θα μεταφερθούμε στα κλειστά γήπεδα σκληρής επιφάνειας στο Μπέργκαμο της Ιταλίας όπου διεξάγεται το ομώνυμο Challenger τουρνουά.

Εκεί ξεχώρισα τον αγώνα του Ουκρανού Ίλια Μαρτσένκο νο150 στον κόσμο εναντίον του νεαρού 18χρονου Ιταλού Λούκα Νάρντι νο437.

Ο Μαρτσένκο είναι αρκετά έμπειρος σε αυτά τα τουρνουά έχοντας κερδίσει 5 τίτλους στην καριέρα του σε κλειστά γήπεδα σκληρής επιφάνειας. Μεταξύ των οποίων βρίσκεται το ίδιο το τουρνουά του Μπέργκαμο όπου  το 2020 έφτασε μέχρι τον τελικό που όμως ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας και θεωρήθηκε ως από κοινού νικητής με τον έτερο φιναλίστ.  Απέναντι του βρίσκεται ο Νάρντι ο οποίος έχει κυρίως παραστάσεις από το αμέσως χαμηλότερο επίπεδο από τα Challengers (Futures). Εκεί ο νεαρός έχει μεν 2 τίτλους φέτος αλλά και αυτούς στην χωμάτινη επιφάνεια καθώς στην σκληρή εμφανίζει αρνητικό ρεκόρ (2 Ν – 6 Η).

Πάμε λοιπόν με την 2η επιλογή μας να μην χρειαστεί πάνω από 22,5 games για να ολοκληρωθεί ο αγώνας με ξεκάθαρο φαβορί τον Μαρτσένκο.

Έτσι λοιπόν διαμορφώνεται μια δυάδα στα σημερινά προγνωστικά τένις της τάξης του 2,50!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

  • TelegramΓίνε μέλος στο απόλυτο chat για livebetting μόνο με ένα κλικ εδώ. Πληρώνεσαι… ζωντανά. 
Δυάδα απόδοσης 2.50
15:00
Μαναρίνο - Μπασιλασβίλι
2
1.52
19:00
Μαρτσένκο - Νάρντι
Under 22,5 games
1.65
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις