Φουλ δράση στην Ρωσία με combo διάθεση

Προγνωστικά VTB

Προγνωστικά VTB. ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ούνικς Καζάν και Ζενίτ αγωνίζονται σήμερα για το πρωτάθλημα της VTB με το πρόγραμμα να ξεκινάει νωρίς. #Blaze

Καλημέρα, καλό μήνα και καλή εβδομάδα. Συνοπτικά ο Οκτώβρης ήταν κακός, ή μάλλον ήταν πολύ κακός για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Θα κινηθούμε λίγο διαφορετικά από εδώ και πέρα, με λιγότερα ρίσκα. Σήμερα το πρόγραμμα έχει μπάσκετ και συγκεκριμένα Ρωσικό πρωτάθλημα. Προγνωστικά VTB, με τα παιχνίδια των εκπροσώπων στην Euroleague να τραβάνε την προσοχή.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα storiesαλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού! 

Ενισέι – Ζενίτ

Η φετινή Ενισέι (1-1) έχει δημιουργηθεί με στόχο να κάνει την έκπληξη. Ομάδα που παίζει επί 40 λεπτά επιθετικό μπάσκετ, στηριζόμενη στον γρήγορο ρυθμό και στο περιφερειακό σουτ. Γνώρισε την ήττα από την Ούνικς Καζάν στην παράταση, χάνοντας την ευκαιρία να πάρει την νίκη στην κανονική περίοδο. Σήμερα όμως καλείται να αντιμετωπίσει τον κακός της δαίμονα. 14 (!!) συνεχόμενες ήττες ανεξαρτήτου έδρας έχει απέναντι στην Ζενίτ (2-1).

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ προέρχεται από την εύκολη νίκη κόντρα στην Μπασκόνια. Για τρεις περιόδους εξαφάνισε τους Ισπανούς επικρατώντας τελικά με +29. Γεμάτο ποιότητα και ταλέντο το ρόστερ της Ζενίτ, χρειάζεται όμως ακόμα χρόνο προκειμένου να βρει ομοιογένεια. Κοιτώντας για Προγνωστικά VTB θα δούμε ότι η Ζενίτ είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την νίκη. Θα δώσει έμφαση στην άμυνα, αλλά ο τρόπος παιχνιδιού του αντιπάλου της θα βοηθήσει ώστε να πάει ψηλά το σκορ. Στα τελευταία 10 μεταξύ τους παιχνίδια, η Ζενίτ σκόραρε σε όλα πάνω από 84 πόντους.

Πάρμα Πέρμ – Ούνικς Καζάν

Την πρώτη της ήττας, εντός προγράμματος όμως, γνώρισε η Πάρμα (1-1). Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ δεν μπόρεσε ποτέ να ακολουθήσει τον ρυθμό και μοιραία ηττήθηκε άνετα. Η ομάδα βγάζει κούραση με την συμμετοχή της στο Europe Cup και το πρόβλημα στην επίθεση όλο και μεγαλώνει. Μόλις 65 πόντους πετυχαίνει στα τελευταία 4 παιχνίδια της, ενώ δέχεται περισσότερους από 76. Απέναντι σε ακόμα μία ομάδα Euroleague, θεωρώ ότι δεν θα κυνηγήσει την νίκη. Μόνο εάν της δώσει το δικαίωμα ο αντίπαλος.

Αμυντικά η Ούνικς (3-1) πήρε άριστα στην «διαβολό-εβδομάδα» της Euroleague. Δέχτηκε 69 από την Μπασκόνια και μόλις 58 από την Ρεάλ παίρνοντας 2 πολύ σημαντικές νίκες. Εντός των συνόρων όμως δέχθηκε απρόσμενη ήττα, η πρώτη στην σεζόν, από την Άβτοντορ. Σήμερα θεωρώ πως θα συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Στα Προγνωστικά VTB, δεν περιμένω να έχει καλό ρυθμό το παιχνίδι και δύσκολα θα δούμε υψηλό σκορ. Ο συνδυασμός μάλιστα στη νίκης της Ούνικς με το Under δίνεται σε τιμές διπλασιασμού.

Κάλεφ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η Κάλεφ (1-3) βρέθηκε να προηγείται με +14 στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου αλλά εν τέλει ηττήθηκε από την Οστάνδη. Έχασε έτσι μία μεγάλη ευκαιρία προκειμένου να βρεθεί σε σχέση ισχύος για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Στην πραγματικότητα η ομάδα βγάζει κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες. Η Κάλεφ συμμετέχει, πέρα από το πρωτάθλημα της VTB και το Champions League, στην Εσθονική-Λεττονική Λίγκα.

Στον αντίποδα, η ΤΣΣΚΑ (4-0) θα θέλει να ξεχάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το ταξίδι στην Γαλλία. Δύο ήττες απέναντι σε Βιλερμπάν και Μονακό έχοντας άσχημη εικόνα αμυντικά και στα δύο παιχνίδια. Το ροστερ της ΤΣΣΚΑ έχει κενά, καθώς δεν έχουν καλυφθεί οι απουσίες των Μιλουτίνοφ και Σενγκέλια. Για το πρωτάθλημα της VTB όμως, είναι πολύ πιο ποιοτικό από των περισσότερων άλλων ομάδων. Θα κάνει ένα ξέσπασμα η ΤΣΣΚΑ αλλά η Κάλεφ θα το παλέψει να μείνει κοντά στο σκορ και να μην διασυρθεί. Άλλωστε το χάντικαπ των 19 πόντων καλύφθηκε μόνο 1 φορά στα τελευταία 4 παιχνίδια.

  • Στο στοιχηματικό group του koubanezos.gr στο Facebook και δεν χάνεις ανάρτηση, και δίνεις τα δικά σου προγνωστικά. 
Combo
14:30
Ενισέι - Ζενίτ
2 (-2,5) & Ζενίτ over 79,5
1.80
BET: 40 units
Combo
16:30
Πάρμα Περμ - Ούνικς Καζάν
2 & under 155,5
2.20
BET: 30 units
Combo
19:00
Κάλεφ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
1 (+24,5) & Κάλεφ over 70,5
1.90
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις