Στο αγαπημένο του δεύτερο ημίχρονο, για το 1.83

Προγνωστικά

Ο BetMinute επιστρέφει στην Super League κι έχει προγνωστικά για την αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Βόλο. Δύο επιλογές, μέχρι 2.22.

Το έβαλε νωρίς η Νάπολι στην Μπολόνια την Πέμπτη, γκολάρα κιόλας, τσιμπήσαμε το 1.87, προχωράμε. Προτίμησα να μην τζογάρω το ΣουΚου και να περιμένω την σημερινή μέρα. Είχα σταμπάρει από νωρίς το ματσάκι για την αυλαία της Σουπερλιγκάρας, καθώς βγάζει ωραία προγνωστικά.

Ιωνικός με Βόλο λοιπόν, στην Νεάπολη. Τα ξέρετε, δεν θα σας κουράσω πολύ. «Εξαιρετικοί για νεοφώτιστοι οι Νικαιώτες, ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος οι Βολιώτες» τα δημοσιογραφικά κλισέ που συνοδεύουν το ματς. Όντως, έτσι είναι, δεν έχω καμία αντίρρηση. Επίσης, δεν έχω καμία διαφωνία ούτε με τους μπουκ. Το περιμένω ισορροπημένο, όπως και αυτοί που έκοψαν το καρπούζι και το σετ στην μέση.

Ξεψάχνισα όμως τις αγορές των γκολ, των ημιχρόνων και των λεπτών. Και που κατέληξα; Λοιπόν, κοιτάξτε να δείτε. Δεν υπάρχει εκτός έδρας δεύτερο ημίχρονο στην σεζόν, που να μην έχει σκοράρει ο Βόλος. Τέσσερα ματς, μαζί και το Κύπελλο, έχει σκοράρει σε όλα. Είναι γνωστές άλλωστε οι επιθετικές του αρετές, καλύτερη επίθεση ήταν μέχρι προχθές. Στο 1.83 το γκολ του στο δεύτερο 45λεπτο λοιπόν, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Πάνω στην ίδια λογική, το πάω ένα βήμα παραπέρα και θα εμπλακώ και με late γκολ σε τούτη την αναμέτρηση αν και δεν είναι το αγαπημένο καμιάς εκ των δύο. Ούτε ο Ιωνικός το επιβαιώνει εντός, ούτε ο Βόλος εκτός, αντίθετα απ’ ότι συμβαίνει στο «Πανθεσσαλικό». Πείτε το διαίσθηση, ένστικτο, αλλά αυτό το 2.22 για γκολ μετά το 76’ μου αρέσει πολύ.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
19:30
Ιωνικός - Βόλος
Βόλος over 0,5 στο 2ο ημίχ.
1.83
BET: 15 units
Late
19:30
Ιωνικός - Βόλος
Γκολ μετά το 76’
2.22
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις