Αγγλική καταιγίδα των διπλασιασμών

Προγνωστικά

Ανέλυσε το σημερινό κουπόνι και έδωσε τα προγνωστικά του για τα δύο ματς στην Αγγλία στο koubanezos.gr o Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Προγνωστικά με διπλασιασμούς στην Αγγλία

Τίμιο 2/2 στα σοβαρά μας πονταρίσματα την προηγούμενη εβδομάδα, αγαπητοί Κουβανέζοι μου. Χάσαμε το fun bet, so freaking what που λένε στο χωριό μου. Συνεχίζουμε δυναμικά με προγνωστικά από Αγγλία σήμερα, όπου εγώ βλέπω τα δίχτυα με το ζόρι να μένουν στη θέση τους.

Η μάχη των clarets βγάζει γκολ

Ξεκίνημα στο Μπέρμιγχαμ, με την μονομαχία της Άστον Βίλα με την Γουέστ Χαμ. Οι δύο ομάδες, που κανείς κάτω από την ηλικία των 10 ετών δεν ξεχωρίζει (τουλάχιστον αυτό ίσχυε για εμένα, ίδιες φανέλες έχουν αφού), υπόσχονται γκολ και θέαμα στο «Βίλα Παρκ», αφού οι επιθέσεις είναι πολύ δυνατές. Οι άμυνες έχουν λίγο διαφορετική εικόνα, αφού οι γηπεδούχοι είναι πιο εύθραυστοι από τα «σφυριά», όμως το αβαντάζ της έδρας μπορεί να δώσει την ευκαιρία στους «χωριάτες» να κυνηγήσουν με περισσότερες πιθανότητες το αποτέλεσμα.

Εκτίμηση: Δεν θα ασχοληθούμε με σημείο στο παιχνίδι, αφού το θεωρώ πολύ αμφίρροπο. Όμως βλέπω να επιβεβαιώνονται τα προγνωστικά και να μπαίνουν γκολ και έτσι θα ρίξω κάτι λίγα στο goal/goal & over 2,5 στον διπλασιασμό.

Θα σπάσει το ρεκόρ της Ντέρμπι Κάουντι

Πάμε και στο «Κάρροου Ρόουντ», όπου η Νόριτς υποδέχεται την κακή φέτος Λιντς Γιουνάιτεντ. Οι «γουάιτς» είναι η απογοήτευση της φετινής σεζόν, αφού είναι πια επικίνδυνα κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού και ψάχνουν να βγάλουν αντίδραση. Τα «καναρίνια» από την άλλη, πάνε να κάνουν αρνητικό ρεκόρ συγκομιδής βαθμών, αφού η εικόνα τους είναι το λιγότερο απογοητευτική.

Εκτίμηση: Απλά τα πράγματα εδώ. Η Λιντς με ανοιχτή άμυνα μπορεί να κάνει διάφορες ομορφιές και αυτή της Νόριτς προσφέρει αυτή την δυνατότητα. Διπλάκι λένε τα προγνωστικά, αυτό θα παίξουμε, και εδώ στον διπλασιασμό.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
16:00
Νόριτς - Λιντς
2
2.00
BET: 20 units
Combo
18:30
Άστον Βίλα - Γουέστ Χαμ
Goal/goal & over 2,5
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις