Φαβορί με αξία στην Γαλλία

Προγνωστικά

Προγνωστικά Ligue 1: Να επιβεβαιώσουν τον ρόλο του φαβορί φιλοδοξούν Μπορντό και Ρεν κόντρα σε ομάδες που βολεύονται ως αουτσάιντερ

Προγνωστικά Ligue 1: Ευκαιρία για Μπορντό

Με δύο αναμετρήσεις από την 12η αγωνιστική της Ligue 1 καταπιάνεται η σημερινή στήλη, αυτές ανάμεσα σε Μπορντό – Ρεμς και Τρουά – Ρεν. Φαβορί «γιρονδίνοι» και «ρενέ» με βάση τα προγνωστικά Ligue 1, μπορούν να κάνουν την ζημιά Ρεμς και Τρουά. Για πάμε…

Μπορεί να έχει «κολλήσει» στη μία νίκη έως τώρα η Μπορντό, ωστόσο χάνει εξίσου δύσκολα (4η ισοπαλία στα 5 πιο πρόσφατα και 6η συνολικά) ενώ η εικόνα της είναι βελτιωμένη εσχάτως. Εξακολουθεί βέβαια να «πληρώνει» τις αμυντικές της αδυναμίες καθώς έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα φετινά (8/11 goal/goal). Παραμένουν χωρίς νίκη εντός «Ματμούτ Ατλαντίκ» οι «γιρονδίνοι» (0-3-2).

Απέναντί τους μια Ρεμς σε κακή κατάσταση, η οποία έχασε και από την Τρουά εντός (1-2) και έπεσε στην 16η θέση της Ligue 1. Έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν άλλωστε πως η ομάδα του Όσκαρ Γκαρσία δυσκολεύεται όταν έχει την κατοχή. Στηρίζεται κυρίως στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων ποντάροντας στην ταχύτητα της μεσοεπιθετικής της γραμμής (Τουρέ, Μπουκού, Φλιπς).

Αρνητικός παράγοντας για την Μπορντό η εντός έδρας παράδοση απέναντι στη Ρεμς. Σε έξι αναμετρήσεις από το ’13 έως σήμερα, οι γηπεδούχοι δεν έχουν κερδίσει ποτέ, με την Ρεμς να μετρά τρία συνεχόμενα διπλά (1-2, 0-1, 1-3).

Ματς στα μέτρα των γηπεδούχων και από τα ευκολότερα -θεωρητικά- που θα δώσουν στην έδρα τους. Έχει αξία στις τιμές που κυκλοφορεί ο άσος, θα πάμε όμως με την κάλυψη που προσφέρει το 1Χ σε συνδυασμό με το οver 1,5. Επιλογή ενστίκτου να καταλογιστεί πέναλτι στον αγώνα.

Ποιοτική διαφορά

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Τρουά (1-2 στη Ρεμς μετά το 1-0 απέναντι στη Νις) που αποδεικνύει ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνη, αν υποτιμηθεί. Συμπαγές το σύνολο του Λοράν Μπατλ, βασίζεται στον περιορισμό των κινδύνων και στην γρήγορη μετάβαση στην επίθεση (με αυτό το στυλ παιχνιδιού πέτυχε και τις τρεις φετινές νίκες της). Σκληρό καρύδι στο «Σταντ ντε λ’Ομπ» οι γηπεδούχοι. Έχουν σκοράρει σε όλα ενώ ηττήθηκαν μόνο από Παρί – Μονακό και μάλιστα δύσκολα.

Σε φόρμα η Ρεν, επικράτησε και απέναντι στο Στρασβούργο και έφτασε τις τέσσερεις νίκες στα πέντε τελευταία ματς (4-1-0). Κλειδί στο θετικό σερί για την ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό αποδεικνύεται η άμυνα. Στο διάστημα αυτό έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα. Αξιοζήλευτη βέβαια και η μεσοεπιθετική της λειτουργία με τους Σουλεμανά, Τεριέ, Λαμπόρντ και Μπουριγκό να κάνουν την διαφορά.

Ευνοϊκή η παράδοση για την Ρεν στην έδρα της Τρουά με δύο διπλά και μία ισοπαλία σε τρεις συναντήσεις μετά το 2010 (2-3, 2-4, 1-1), ενώ αξιοσημείωτη είναι και η συχνότητα που εμφανίζεται το αμφίτερμα (7/8 από το 2001 έως σήμερα).

Δίκαιο φαβορί η Ρεν απέναντι σε μια ανταγωνιστική Τρουά, στις τιμές διπλασιασμού που κυκλοφορεί ο άσος έχει αξία. Μπορεί να συνδυαστεί και με οver 1,5 για μεγαλύτερη απόδοση.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
16:00
Μπορντό - Ρεμς
1Χ & over 1,5
2.10
BET: 20 units
Ειδικό
16:00
Μπορντό - Ρεμς
Καταλογισμός πέναλτι
3.05
BET: 5 units
Μονό
16:00
Τρουά - Ρεν
2 & over 1,5
2.45
BET: 10 units
Ειδικό
16:00
Τρουά - Ρεν
Σουλεμανά: 1+ σουτ στο τέρμα
1.75
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις