ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Ιταλία: Κυριακή γεμάτη επιλογές

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Ιταλία: Κυριακή γεμάτη επιλογές

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Ιταλία: Κυριακή γεμάτη επιλογές

προγνωστικά ιταλίας

Κυριακή σήμερα και στα προγνωστικά Ιταλίας έχουμε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα.

Η πιο γεμάτη αγωνιστική ημέρα

Η αλήθεια είναι πως δεν θυμάμαι άλλη αγωνιστική ημέρα, την φετινή σεζόν στην Ιταλία, με τόσες επιλογές στα προγνωστικά Ιταλίας. Έχουμε έξι αναμετρήσεις και θεωρώ την μία καλύτερη από την άλλη.

Ίντερ – Ουντινέζε

Ιταλία: Κυριακή γεμάτη επιλογέςΗ Ίντερ έχει κερδίσει όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της με μικρομεσαίες ομάδες. Συνολικά στις δύο αναμετρήσεις με μικρομεσαίες στην έδρας της σκόραρε 10 γκολ και δέχθηκε μόλις ένα. Η επίθεση της βρίσκεται σε εξαιρετικό ρυθμό, ενώ τις τελευταίες δύο αγωνιστικές έδειξε πως η άμυνα της πλέον έχει βρει τα πατήματα της. Περιμένω ένα μικρό ροτέισον από τον Ιντζάγκι, μιας και μεσοβδόμαδα έχει Ευρώπη.

Ιταλία: Κυριακή γεμάτη επιλογέςΗ Ουντινέζε έχασε την νίκη μέσα από τα χέρια της, κόντρα στην Βερόνα και σημείωσε την τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία. Δημιουργεί εύκολα ευκαιρίες με πρωτεργάτη τον Περέιρα και έχει καλούς εκτελεστές στην επίθεση. Θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην αντεπίθεση, όμως δύσκολα θα βρει χώρους κόντρα σε μία σοβαρή Ίντερ. Ίσως απειλήσει και με στημένες φάσεις.

Σασουόλο – Έμπολι

Ιταλία: Κυριακή γεμάτη επιλογέςΗ Σασουόλο πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Γιουβέντους, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Όπως είναι λογικό η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη, όμως χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην επαναπαυθεί. Τις τελευταίες καταφέρνει να σπάει τις αντίπαλες άμυνες με γρήγορες αντεπιθέσεις. Κόντρα στην Έμπολι θα πρέπει να προσέξει πολύ την πλάτης της άμυνας. Μόνιμη πηγή κινδύνου στα τελευταία παιχνίδια ο νεαρός Φρατέζι.

Ιταλία: Κυριακή γεμάτη επιλογέςΗ Έμπολι δεν απείλησε καθόλου την Ίντερ, καθώς δεν βρήκε καθόλου χώρους. Έχει γίνει κάπως προβλέψιμη επιθετικά, καθώς ο μόνος τρόπος που απειλεί είναι με πάσες στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας. Αν δηλαδή η αμυντική τετράδα της Σασουόλο παίξει χαμηλά, τότε δύσκολα θα βρει χώρους. Αμυντικά έχει κενά και θα πρέπει να προσέξει αρκετά τις αντεπιθέσεις.

Φιορεντίνα – Σπέτσια

Ιταλία: Κυριακή γεμάτη επιλογέςΗ Φιορεντίνα έχει 2/2 σε εντός έδρας αναμετρήσεις με μικρομεσαίες ομάδες. Γενικότερα στην έδρα της παρουσιάζει αρκετά καλύτερο πρόσωπο, απ’ ότι εκτός. Η επίθεση είναι βασισμένη στον Βλάχοβιτς, καθώς όλες οι ενέργειες αποσκοπούν στο να φτάσει η μπάλα σε αυτόν. Εκτιμώ πως θα έχει την κατοχή της μπάλας και θα καθορίσει αυτή τον ρυθμό του αγώνα, όμως αν υποτιμήσει την αντίπαλο θα το πληρώσει.

Ιταλία: Κυριακή γεμάτη επιλογές Η Σπέτσια έχασε την νίκη κόντρα στην Τζένοα στα τελευταία λεπτά. Το επιθετικό της πλάνο στηρίζεται σε προσωπικές ενέργειες και σουτ εκτός περιοχής, όμως έχει αρχίσει και γίνεται προβλέψιμη. Αμυντικά προσπαθεί να στρώσει την κατάσταση με συνεχή πίεση στο αμυντικό της μισό, αλλά και πάλι ζορίζεται. Περιμένω να κλειστεί και να ανοιχτεί μόνο όταν βρει χώρους, γιατί αν το κάνει νωρίτερα θα έχει μεγάλο πρόβλημα.

 Σαλερνιτάνα – Νάπολι

Ιταλία: Κυριακή γεμάτη επιλογές Νίκη – ανάσα για την Σαλερνιτάνα στο τελευταίο λεπτό, κόντρα στην Βενέτσια. Μία νίκη που έδωσε ψυχολογία στην ομάδα για την εξαιρετικά δύσκολη συνέχεια. Έχει αδυναμία στο να κρατά την κατοχή της μπάλας και επίσης τα μεγάλα κενά στην άμυνα δεν της επιτρέπουν να αντιμετωπίζει της επιθέσεις με ταχύτητα. Επιθετικά ψάχνει με μεγάλες μπαλιές τους επιθετικούς, όμως κόντρα στην Νάπολι ελπίζω να δώσει περισσότερες πρωτοβουλίες στους τεχνίτες παίκτες της, όπως ο Ριμπερί.

Ιταλία: Κυριακή γεμάτη επιλογές Η Νάπολι έκανε μία στάση στην Ρώμη και τώρα συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό με πριν. 3-0 κόντρα στην Μπολόνια με σχετική ευκολία. Χωρίς τον Οσίμεν θα παίξει κόντρα στην Σαλερνιτάνα και αυτό σημαίνει επιστροφή του Μέρτενς. Στον σημερινό αγώνα θα έχει σίγουρα την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα και περιμένω να κυριαρχήσει στο παιχνίδι.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα storiesαλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού! 
Δυάδα απόδοσης 2.25
13:30
Ίντερ - Ουντινέζε
1 & οver 1,5
1.47
19:00
Σαλερνιτάνα - Νάπολι
2 & οver 1,5
1.53
BET: 10 units
Μονό
16:00
Φιορεντίνα - Σπέτσια
1 & οver 1,5
1.90
BET: 10 units
Μονό
16:00
Σασουόλο - Έμπολι
1 & οver 1,5
1.70
BET: 10 units
Μονό
16:00
Σασουόλο - Έμπολι
Φρατέζι: 1+ σουτ στην εστία
1.85
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις