Η ενέργεια της Λεωφόρου

Προβλέψεις Κυριακής

Ξανά με το ελληνικό πρωτάθλημα καταπιάνεται ο Blackbird, αυτή την φορά με υπερδιπλασιασμό στην Λεωφόρο.

Προβλέψεις Κυριακής: Πληρώνει η έδρα

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Προβλέψεις Κυριακής και μένουμε Ελλάδα για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ στην Λεωφόρο.

Εξαιρετικοί εντός έδρας οι «πράσινοι» και δικαιολογημένα είναι φαβορί στις προβλέψεις Κυριακής. Το ήθελαν περισσότερο και αυτό φάνηκε στην αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο. Πρώτη εκτός έδρας νίκη για φέτος και σε μια διοργάνωση που τους ενδιαφέρει και υπάρχει προοπτική να πάνε μακριά αν είναι σοβαροί. Σε αντίθεση με τα εκτός έδρας, στο σπίτι του ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετικός, με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και 13 γκολ στο ενεργητικό του. Με τον κόσμο στο πλάι του, ο οποίος σχεδόν έχει εξαντλήσει τα διαθέσιμα εισιτήρια για την αποψινή αναμέτρηση.

Και ο ΟΦΗ προκρίθηκε στην επόμενη φάση, αφού προσπέρασε το εμπόδιο του Αχέροντα. Ψάχνει νίκες, ώστε να αναρριχηθεί στην βαθμολογία, είχε την ευκαιρία την περασμένη αγωνιστική, όμως ήρθε ισόπαλος με την Λαμία στο Ηράκλειο. Το μοναδικό τρίποντο για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια είναι αυτό στο Αγρίνιο πριν από δύο εβδομάδες με 2-1. Η σημερινή αποστολή είναι εξαιρετικά δύσκολη, απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που η έδρα του είναι η δύναμή του μέχρι στιγμής.

Η Λεωφόρος φαίνεται να σπρώχνει τους γηπεδούχους και να τους δίνει ενέργεια.  Τρεις φορές την εκμεταλλεύτηκαν και μάλιστα με επιβλητικό τρόπο. Κατά την γνώμη μου δεν θα είναι τόσο εύκολο σήμερα απέναντι στον ΟΦΗ, όμως έχουν και πάλι τον πρώτο λόγο. Ο άσος συνδυαστικά με το under 3,5 πληρώνει 2.18.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
17:15
Παναθηναϊκός - ΟΦΗ
1 & under 3,5
2.18
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις