ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Τα θηρία ψάχνουν… ξέσπασμα!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Τα θηρία ψάχνουν… ξέσπασμα!

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Τα θηρία ψάχνουν… ξέσπασμα!

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος - να ρεφάρουν από την εμβόλιμη θέλουν οι μεγάλοι, πρώτο λόγο για την νίκη Ρεάλ και Μπαρτσελόνα εν αναμονή Τσάβι.

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες του koubanezos.gr και της στήλης. Εξαιρετικά κύλισε το προηγούμενο Σ/Κ με αποκορύφωμα το 3/3 της Κυριακής. Καλές είναι οι επιτυχίες και απαραίτητες, αλλά παραμένω προσεχτικός και συγκρατημένος γιατί οι απαιτήσεις του φετινού πρωταθλήματος είναι αυξημένες. Αρκετά με την εισαγωγή πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Να ρεφάρουν την…εμβόλιμη

Η επιλογή του τίτλου μου σήμερα ούτε τυχαία είναι ούτε υπερβολική. Στην εμβόλιμη που πέρασε, όλοι οι μεγάλοι γκέλαραν!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη με την Οσασούνα, χωρίς τέρματα, αν και είχε την υπεροχή. Πιθανώς να έμεινε στην μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα ή και να έκανε συντήρηση δυνάμεων για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί. Το μόνο που την απασχολεί είναι το πρόγραμμα των αγώνων καθαρά, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ θα κλείσουν ένα δίμηνο που θα παίζουν κάθε βδομάδα 2 αγώνες. Τώρα πάει στην έδρα της Έλτσε που έπεσε θύμα της Αλαβές. Η Έλτσε είχε κατοχή, είχε φάσεις, αλλά έχασε με 1-0. Παίζει πολύ αμυντικά και επιτρέπει λίγε φάσεις στον αντίπαλο. Το πρόβλημα είναι όταν δεχτεί γκολ. Λες και παθαίνει blackout.

Θα προβάλει αντίσταση στην Ρεάλ αλλά στο τέλος θα υποκύψει. Πάω στο διπλό σε συνδυασμό με το απλό over 1,5, την πιο πιθανή εξέλιξη του αγώνα δηλαδή.

Έφυγε ο Κούμαν, έρχεται ο Τσάβι.

Η είδηση της εβδομάδος είναι η απομάκρυνση του Κούμαν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα και η επιστροφή του Τσάβι ως προπονητή. Δεν πήγαινε άλλο και η ήττα από την Βαγιεκάνο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Το βρήκαν σε όλα οι Καταλανοί με την Αλ Σαντ, αλλά ο Τσάβι θα είναι διαθέσιμος από την επόμενη αγωνιστική. Ήταν ο όρος της ομάδας να τον αφήσει, αρκεί να την καθοδηγήσει στα επόμενα δυο παιχνίδια της, σήμερα Σάββατο και την ερχόμενη Τετάρτη.

Μέχρι τότε χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο Σέρτζι Μπαρχουάν, προπονητής της Β’ ομάδας. Με την αλλαγή προπονητή, εν αναμονή Τσάβι, το παιχνίδι με την Αλαβές μπαίνει σε δεύτερη μοίρα; Προφανώς και όχι. Το αντίθετο μάλιστα. Όλοι θα θέλουν να δείξουν την αξία τους και θα τα δώσουν όλα μέσα στο γήπεδο, στα επόμενα δύο παιχνίδια, πριν έρθει επίσημα ο νέος προπονητής.

Μπορεί η Αλαβές να πέτυχε δύο σερί νίκες, αλλά δεν μπορεί να κρύψει τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Δέχεται σταθερά διψήφιο αριθμό τελικών εντός εστίας και από τύχη κράτησε ανέπαφη την εστία της στα πρόσφατα παιχνίδια της. Και εδώ θα εμπιστευτώ το φαβορί σε συνδυασμό με το over 1,5.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα, φοβάμαι την Σεβίλλη, αλλά δεν μπορώ να την κοντράρω. Καλή χρυσή και μαχητική η Οσασούνα, αλλά έχει και ταβάνι. Στο ΒαλένθιαΒιγιαρεάλ , αν δεν είχε αγώνα μεσοβδόμαδα το κίτρινο υποβρύχιο θα το στήριζα πολύ πιο ζεστά. Τώρα θα πάω σε ένα απλό ποντάρισμα χαμηλού ρίσκου ίσα ίσα για να δω τον αγώνα με λίγο περισσότερο ενδιαφέρον.

Δυάδα την Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα  και μονό την Βιγιαρεάλ. Αυτά από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Καλή συνέχεια και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.55
15:00
Έλτσε - Ρεάλ Μαδρίτης
2 & over 1,5
1.72
22:00
Μπαρτσελόνα - Αλαβές
1 & over 1,5
1.47
BET: 30 units
Μονό compo
19:30
Βαλένθια - Βιγιαρεάλ
X2 & over 1,5
1.80
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις