Αγγλικά γκολ στο προσκήνιο

Προγνωστικά

Προγνωστικά Αγγλίας: Ξεχωρίζει το Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 10η αγωνιστική στην Premier League, σημείο και από Championship.

Καλημέρα φίλοι του koubanezos.gr. Αρκετά τα σημερινά παιχνίδια που ασχολήθηκα. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μου.

Λίγα γκολ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»

Η Νιουκάστλ υποδέχεται την Τσέλσι για την 10η αγωνιστική της Premier League. Οι παίχτες του Τόμας Τούχελ έρχονται από μια σειρά πολλών αγώνων και η κούραση αρχίζει να εμφανίζεται στο χορτάρι. Λογικά δεν θα δυσκολευτεί απόψε κόντρα στην Νιουκάστλ και θα πάρει τους τρείς βαθμούς. Οι «μπλε» είναι πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα με 22 βαθμούς έχουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με 3 γκολ παθητικό.

Η προϊστορία των δύο ομάδων κυμαίνεται στα 2-3 γκολ. Απόψε το συγκεκριμένο προγνωστικό προσφέρεται σε απόδοση 1.90, ωραιότατο!

Τελευταία ευκαιρία για Σόλσκιερ;

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξιδεύει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Τότεναμ. Παράταση εμπιστοσύνης ή τελευταίο ματς για; Η ερώτηση όπως καταλάβατε απευθύνεται στον προπονητή των «κόκκινων διαβόλων» Σόλσκιερ που νομίζω πως σε ενδεχόμενη ήττα θα χαιρετήσει. Προφανώς και θα είναι πιο προσεκτική διότι δεύτερη σφαλιάρα σε μία εβδομάδα δεν γίνεται.

Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Το under 3,5 γκολ στο 1.40 είναι ικανοποιητικό και τίμιο.

Στα τάρταρα η ψυχολογία της Μπάρνσλει

Πάμε στην Championship εκεί οπού η Μπρίστολ Σίτι υποδέχεται την Μπάρνσλει. Εκατέρωθεν διανύουν πολύ άσχημο φεγγάρι. Οι γηπεδούχοι έχουν τρείς σερί ήττες. Έχουν να κερδίσουν σχεδόν ένα μήνα, έχουν 16 βαθμούς και η ανάγκη για τους τρείς βαθμούς είναι μεγάλη. Ακόμη δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν στο σπίτι τους. Μετράνε τέσσερις ισοπαλίες και τρείς ήττες. Νομίζω πως ήρθε η ώρα απέναντι σε έναν ιδανικό αντίπαλο. Ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμό η ακόμα και βαθμούς έχει η Μπάρσνλει. Η φιλοξενούμενη έχει έξι σερί ήττες και ακόμα σε 14 αγωνιστικές δεν έχει κερδίσει.

Το μολύβι κύκλωσε τον άσσο στο 2.30. Αξίζει το ποντάρισμα βάση ανάλυσης.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.66
17:00
Νιουκάστλ - Τσέλσι
2-3 γκολ
1.90
19:30
Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Under 3,5
1.40
BET: 10 units
Μονό
17:00
Μπρίστολ Σίτι - Μπάρνσλει
1
2.30
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις