Κόκκινες στο 25.00 και στοίχημα φάουλ!

στοίχημα φάουλ

Στοίχημα φάουλ: Σε απόδοση του 25.00 ποντάρει ο SuperMario με τις κόκκινες καθώς και στο στοίχημα φάουλ από τη Serie A!

Καλησπέρα κύριοι, η στήλη τα πάει μια χαρά και σήμερα έχουμε δύο προγνωστικά στοιχήματος με κόκκινες στο 25.00 (!) και στοίχημα φάουλ από ένα και μόνο παιχνίδι.

Στοίχημα φάουλ και βόμβα με κόκκινες

Το ενδιαφέρον στη στήλη μας σήμερα επικεντρώνεται σε ένα και μοναδικό παιχνίδι από τη Serie A. Τορίνο εναντίον Σαμπντόρια στην έδρα της πρώτης. Οι δύο ομάδες έρχονται από ήττες και βρίσκονται κάτω από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Δε θα θέλουν να έχουν μπλεξίματα, είναι δεδομένο. Γι’ αυτό το λόγο και περιμένω να σταματάνε συχνά το ρυθμό με φάουλ ώστε να πάρουν κάτι από το ματς. Άλλωστε και ο τρόπος παιχνιδιού τους είναι τέτοιος που βασίζεται στα φάουλ. Οι γηπεδούχοι παραχωρούν 19,2 φάουλ ενώ οι φιλοξενούμενοι 13,3. Ο Φουρνέ που σφυρίζει έχει μέσο όρο 30,5 φάουλ. Το 28,5 δεν έχει λογική και θα το αγοράσω.

Στο ίδιο παιχνίδι, πιστεύω πως σίγουρα θα έχουμε και τουλάχιστον μία κόκκινη. Ωστόσο θα το ρισκάρω και θα πάω στο match combo συγκεκριμένης εταιρίας και θα επιλέξω κόκκινη κάρτα για τη Σαμπντόρια και κόκκινη κάρτα για την Τορίνο. Η απόδοση στο 25.00 παρακαλώ! Είναι ομάδες με 3+ κάρτες ανά αγώνα και θα το στηρίξω καθώς περιμένω αρκετά νεύρα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Mονό
21:45
Τορίνο - Σαμπντόρια
Over 28,5 φάουλ
1.78
BET: 35 units
Mονό
21:45
Τορίνο - Σαμπντόρια
Κόκκινη κάρτα και οι 2 ομάδες
25.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις