Γκολ, σημεία και ειδικά

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Παράμετροι που ευνοούν τα γκολ στα Μετς - Σεντ Ετιέν και Λιόν - Λανς, πιθανές μοιρασιές στη Ligue 2.

Με τα γκολ στη Ligue 1

Αναμετρήσεις που υπόσχονται γκολ οι σημερινές της Ligue 1 (Μετς – Σεντ Ετιέν και Λιόν – Λανς), ενώ από Ligue 2 ξεχωρίζουν τα Ντιζόν – Παρί και Πο – Αζαξιό στα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας. Για πάμε…

Μόλις ένας βαθμός χωρίζει Μετς και Σεντ Ετιέν στις δύο τελευταίες θέσεις της Ligue 1. «Αχίλλειος πτέρνα» και των δύο η άμυνα, έχουν δεχθεί γκολ σε όλα τα φετινά τους ενώ διατηρούν και τις δύο χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος (26 γκολ παθητικό η Μετς, 25 Σεντ Ετιέν).

Από έξι σερί over προέρχεται η Μετς η οποία έχει ηττηθεί στα τρία τελευταία εντός (Τρουά, Παρί, Ρεν),  πέντε over στα τελευταία έξι η Σεντ Ετιέν που έχασε στις τέσσερις πιο πρόσφατες εξορμήσεις της (Μαρσέιγ, Μονπελιέ, Μονακό, Στρασβούργο).

Τρία συνεχόμενα τρίποντα την τελευταία τριετία μετρούν οι «βιολετί» ως γηπεδούχοι απέναντι στην Σεντ Ετιέν. Πιο πρόσφατο διπλό το 2-3 στις 14 Μαρτίου του 2015.

Ματς – τελικός στο «Σεν Συμφοριέν» ανάμεσα σε δύο ομάδες (και προπονητές) υπό πίεση. Λίγο πιο πειστική στα μάτια μου η Σεντ Ετιέν, ωστόσο δεν θα μπλέξω με σημεία. Εκτιμώ ότι έχουν από ένα γκολ η καθεμία, αρκετά πιθανό να περάσει και από το «1-1». Επίσης θα επιλέξουμε το ένα εύστοχο σουτ του Ντε Πρεβίλ (Μετς).

Προγνωστικά Γαλλίας: Συνεπείς επιθέσεις  στο «Γκρουπάμα»

Ενδιαφέρουσα συνάντηση στο «Γκρουπάμα» ανάμεσα σε Λιόν και Λανς. Δύο από τις πιο επιθετικές ομάδες της Ligue 1, που αρέσκονται σε «ανοιχτά» παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό και διατηρούν συνεπή επαφή με το σκοράρισμα (σκοράρει στα 10 από τα 11 η Λιόν, στα 9 η Λανς).

Παραμένει αήττητη εντός έδρας η Λιόν (3-3-0), η οποία ωστόσο συνεχίζει να εμφανίζει αμυντικές αδυναμίες με χαρακτηριστικό παράδειγμα το τελευταίο στη Νίκαια όπου δέχθηκε 3 τέρματα στο τελευταίο 10λεπτο. Παραμένουν εκτός πλάνων οι Ντεμπελέ και Σλιμανί, τιμωρημένος ο έτερος φορ Καντεβέρε.

Άμεση επιστροφή στις νίκες για την Λανς που επικράτησε εύκολα με 4-1 της Μετς και σκαρφάλωσε στην 2η θέση της Ligue 1. Ομάδα με αυτοπεποίθηση και χαρακτήρα η Λανς αλλά και μπόλικη ποιότητα από τη μέση και μπροστά, έχει την δυνατότητα να κοιτάξει στα μάτια άπαντες.

Άκρως ευνοϊκή η παράδοση για τους γηπεδούχους με 10 νίκες σε 13 παιχνίδια από το 2000 έως σήμερα ενώ οι «λιονέ» επικράτησαν και στο περσινό με 3-2.

Ομάδες που μπορούν να μας προσφέρουν ματς με γκολ και θέαμα. Περισσότερο «καίγεται» για την νίκη η Λιόν που έχει μείνει πίσω βαθμολογικά, θα ποντάρουμε λοιπόν στη νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με goal/goal ενώ θα κάνουμε μια δυάδα το εύστοχο του Ντε Πρεβίλ με αυτό του Αουάρ.

Προγνωστικά Γαλλίας: Μοιρασιά σε Ντιζόν και Πο

Έχει βρει ρυθμό πλέον η Ντιζόν που πέρασε και από τη Γκρενόμπλ (1-2) και έφτασε τις τέσσερεις νίκες στα έξι τελευταία. Εμφανίζεται βελτιωμένη μεσοεπιθετικά, ιδίως εντός «Γκαστόν Ζεράρ» όπου μετρά τρία τρίποντα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια καταγράφοντας μάλιστα 51 τελικές στο διάστημα αυτό. Θετικό το πρόσημο από το τελευταίο παιχνίδι της Παρί (2-2 εντός με Τουλούζ), έβγαλε αντίδραση απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο. Παραμένει ωστόσο με μία νίκη στα οκτώ πιο πρόσφατα (2-0 τη Νιμ). Εκτός έδρας η ομάδα του Τιερί Λορέ έφτασε αισίως τις τέσσερεις ήττες σερί, ενδεχομένως η απειρία του νεανικού ρόστερ της Παρί να παίζει τον ρόλο της (24,6 μέσο όρο ηλικίας).

Δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων όσο φανερώνουν τα πρόσφατα αποτελέσματά τους. Κάπου θα σπάσει το αρνητικό σερί εκτός έδρας της Παρί, η οποία έδειξε και απέναντι στην Τουλούζ ότι όταν θέλει, μπορεί. Πιθανή κατά τη γνώμη μου η ισοπαλία, που κυκλοφορεί ακόμα σε ελκυστικές τιμές, θα την τιμήσουμε.

Αρκετά πιθανή ισοπαλία και στο Πο – Αζαξιό. Ανώτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, χάνουν ωστόσο μέρος της δυναμικής τους εκτός Κορσικής. Μία νίκη στα έξι τελευταία για την Πο η οποία όμως είναι μαχητική και «παλεύει» όλα τα παιχνίδια. Σπάνια φαινόμενο το Over στα παιχνίδια τους (4 σε 14 η Πο, 2 σε 13 η Αζαξιό), ενώ και το περσινό μεταξύ τους έληξε 0-0. Δεν θα χαλαστεί καμία από τις δύο ιδιαίτερα με μια ενδεχόμενη ισοπαλία, θα την επιλέξουμε σε δυάδα με το «Χ» στη Ντιζόν.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Ειδικό
18:00
Μετς - Σεντ Ετιέν
Anytime score: 1-1
2.60
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.36
18:00
Μετς - Σεντ Ετιέν
1+ σουτ στο στόχο Ντε Πρεβίλ (Μετς)
1.57
22:00
Λιόν - Λανς
1+ σουτ στο στόχο Αουάρ (Λιόν)
1.50
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 10.23
20:00
Ντιζόν - Παρί
Χ
3.25
20:00
Πο - Αζαξιό
Χ
3.15
BET: 5 units
Μονό
22:00
Λιόν - Λανς
1 & goal/goal
3.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις