Βροχή τα κόρνερ σε Τούμπα και Αμβούργο

Προγνωστικά κόρνερ

Δύο επιλογές απ' τα προγνωστικά κόρνερ σε αποδόσεις διπλασιασμού από το πρόγραμμα του Σαββάτου έχει ο Luca Toni.

Προγνωστικά κόρνερ: Η πίεση φέρνει αποτέλεσμα

Ξεκίνημα από το γήπεδο της Τούμπας όπου ο σκληροτράχηλος ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον αναιμικό εκτός έδρας Απόλλωνα Σμύρνης. Επιτακτική η ανάγκη των γηπεδούχων για το τρίποντο ώστε να διατηρηθούν ζωντανοί στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Αναμένεται να ασκήσουν ασφυκτική πίεση στυς φιλοξενούμενους από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Με μαζική άμυνα θα επιδιώξει να κλέψει κάτι από το παιχνίδι ο εσχάτως βελτιωμένος Απόλλων καθώς εμφανίζει σαφείς αδυναμίες στο δημιουργικό σκέλος.

Ως φυσικό επακόλουθο όσων προαναφέρθηκαν, θα έρθουν οι εκτελέσεις κόρνερ για την ομάδα του ΠΑΟΚ που αντλεί τρομακτική δύναμη από την καυτή του έδρα διαχρονικά. Χαρακτηριστικό είναι ότι φέτος στις έξι εντός έδρας αναμετρήσεις του προέκυψαν 77 εκτελέσεις κόρνερ (μέσος όρος 12,83 ανά αγώνα) με τον ίδιο να κερδίζει τα 56 (9,33 ανά αγώνα) και να παραχωρεί 3,5. Ο Απόλλων θα έχει παθητικό ρόλο όπως και στις τρεις φετινές του εξορμήσεις, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι παραχωρεί 7,33 κόρνερ ανά αγώνα και βγάζει ελάχιστα ως απόρροια του αντιπαραγωγικού του αγωνιστικού στυλ.

Εκτιμώ ότι η τιμή 2.15 που προσφέρεται το ενδεχόμενο να βγάλει ο ΠΑΟΚ πάνω από έξι κόρνερ εμπεριέχει αξία. Σύμμαχος μου και η παράδοση καθώς στις τρεις τελευταίες συναντήσεις τους στο γήπεδο της Τούμπας σε επίπεδο πρωταθλήματος οι γηπεδούχοι οδηγήθηκαν στο… σημαιάκι 8,8 και 15 φορές κατά χρονολογική σειρά των αγώνων.

Του πάνε τα… βραδινά

Η δεύτερη επιλογή προκύπτει από το γερμανικό βορρά και η αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει είναι αυτή του Αμβούργου με τη Χόλσταϊν Κίελ. Η  Χόλσταϊν παραδοσιακά δυσκολεύει το Αμβούργο (τέσσερις σερί ισοπαλίες μεταξύ τους), ενώ δεν έχει και την καλύτερη εντός έδρας επίδοση (1-4-0), παρά την επιθετική τάση που επιδυκνύει συστηματικά.

Αυτό είναι εμφανές από την παραγωγή κόρνερ. Ο μέσος όρος στα πέντε φετινά μέσα στο Αμβούργο είναι στα 12,8, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν συνολικά 50 από τα 66 που έχουν σημειωθεί στις εν λόγω αναμετρήσεις. Αντίστοιχα, ο μέσος όρος των εκτός της Χόλσταϊν, είναι στα 10,2.

Στα τρία τελευταία επίσημα παιχνίδια στο Αμβούργο σημειώθηκαν 14,10 και 14 κατά σειρά, ενώ τις δύο φορές που το Αμβούργο αγωνίστηκε ως γηπεδούχος σε βραδινό ματς φέτος έφερε 15-3 κόρνερ απέναντι στη Σάντχαουζεν και 10-4 κόντρα στη Φορτούνα. Επιλογή μου το over 10,5 στα προγνωστικά κόρνερ χωρίς ενδοιασμό!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Κόρνερ
19:30
ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης
ΠΑΟΚ οver 6,5 κόρνερ
2.15
BET: 10 units
Κόρνερ
21:30
Αμβούργο - Χόλσταϊν Κίελ
Over 10,5 κόρνερ
1.95
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις