Οι Βίκινγκς… κουνάνε το σημαιάκι

Οι Βίκινγκς... κουνάνε το σημαιάκι

Καλή και δημιουργική εβδομάδα εύχομαι σε όλους και όλες! Και το Σάββατο η στήλη πέτυχε το απόλυτο στις προβλέψεις της. Νορβηγοί κ Εγγλέζοι ήταν κύριοι στο ραντεβού τους με το σημαιάκι και μας πλήρωσαν για άλλη μια μέρα.

Χθες ανειλημμένες οικογενειακές υποχρεώσεις με υποχρέωσαν σε ρεπό, όμως και πάλι πληρωθήκατε από την αφεντιά μου, μέσω του chat μας στο Τelegram, και το διπλό του Παναιτωλικού, το οποίο η τιμή του είχε ανοίξει και είχε προταθεί αμέσως, σε απόδοση 4.75!!

Σήμερα θα επιλέξω μια δυάδα. Ο λόγος απλός, ο περιορισμός των πρωταθλημάτων που έχουν ανοιχτές τις αγορές των κόρνερ από τις στοιχηματικές. Φυσικά μιλάω για πρωταθλήματα που μπορούμε να έχουμε λογικά lines σε καλές αποδόσεις όπως π.χ. το ισλανδικό. Και τα δύο παιχνίδια προέρχονται από την Νορβηγική Division 1 και έχουν την ίδια ώρα έναρξης.

Ξεκινάμε από το παιχνίδι μεταξύ της KFUM και της Ράουφος: 7 κατά μέσο όρο . τα κόρνερ που κερδίζει η KFUM εντός έδρας, 11,1 αντίστοιχα τα κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 6 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Ράουφος εκτός έδρας, 12,5 μ.ο. τα κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Ομάδες που κερδίζουν και παραχωρούν εύκολα τα κόρνερ στα παιχνίδια τους. Επιλογή μας το over 9,5 σύνολο κόρνερ

Δεύτερο παιχνίδι για σήμερα από την ίδια κατηγορία αυτό μεταξύ της Στιέρνταλς/Μπλινκ και της Κόνγκσβιγκερ. 4 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Στιέρνταλς/Μπλινκ εντός έδρας, 13 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 4,55 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Κόνγκσβιγκερ εκτός έδρας, 11 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Εδώ στηριζόμαστε στην ευκολία με την οποία παραχωρούν οι άμυνες και των δύο ομάδων κόρνερ. Επιλογή μας το over 9,5 σύνολο κόρνερ.

Δυάδα (απόδοσης 2.42)

19:00 KFUM – Ράουφος: Over 9,5 κόρνερ (1.50)

19:00 Στιέρνταλς/Μπλινκ – Κόνγκσβιγκερ: Over 9,5 κόρνερ (1.61)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις