Ελκυστικό 3.35 στο Παρίσι

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην πρωταθλήτρια Λιλ, η οποία έχει πάρει τον αέρα της ομάδας του Μέσι.

Δείχνοντας αγάπη στη Λιλ

Σας τα έγραψα όμορφα και ωραία την Τετάρτη στα προγνωστικά στοιχήματος και δικαιώθηκα. Η Ράγιο Βαγιεκάνο άνοιξε το σκορ κόντρα στην… απελπισία της Μπαρτσελόνα, πληρωθήκαμε το 2.52 μας, διώξαμε και τον Κούμαν. Όλα καλά, όλα ανθηρά και προχωράμε με ταξιδάκι στη Γαλλία και στο Παρίσι.

Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Λιλ είναι το ματσάκι της Παρασκευής. Η πρώην πρωταθλήτρια εναντίον της νυν πρωταθλήτριας Γαλλίας, η οποία όμως φέτος δεν ενθουσιάζει και πολύ. Ώρα για αλλαγή, προχωράμε στην ανάλυση μας.

Εκκίνηση από το στρατόπεδο των γηπεδούχων. Ένα σκασμό λεφτά δώσανε οι Άραβες, απέκτησαν όλα τα αστέρια στο Παρίσι, αλλά τραυματισμούς και κάρτες δεν μπορούν να πληρώσουν. Εκτός για την Παρί εδώ και καιρό ο Ράμος, τιμωρημένος ο Χακίμι, τραυματίες και οι Βεράτι, Παρέδες και Εμπαπέ κόντρα στη Λιλ. Επιλογές σαφώς και υπάρχουν και είναι ποιοτικές, αλλά ο μυρουδιάς Ποτσετίνο στον πάγκο δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Από εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 προέρχεται η φιλοξενούμενη, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει την περσινή ομάδα. Παρά την απώλεια βαθμών, κρατάω το γεγονός πως προηγήθηκε στο παιχνίδι. Χωρίς τον πολύτιμο χαφ Αντρέ και ο στόπερ Μπότμαν ταξιδεύει στο Παρίσι.

Σαφώς και τα προβλήματα της Λιλ είναι πιο σημαντικά. Αλλά, οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει τον… αέρα της Παρί με δύο σερί νίκες με το ίδιο σκορ (1-0). Έχουν το know how τελευταία. Θα αμυνθούν εκτιμώ και με τον λύκο Γιλμάζ στην κόντρα θα ψάξουν γκολ. Δεν είναι εύκολο, αλλά το 3.35 του anytime score 0-1 δεν θα το αφήσω έτσι. Το αγόρασα ήδη.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Λιλ
Anytime score: 0-1
3.35
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις