Ώρα εκδίκησης στο 4.20

Ώρα εκδίκησης στο 4.20

Προγνωστικά Παρασκευής με το μεγάλο παιχνίδι στο Παρίσι ανάμεσα στην Παρί και την Λιλ να κλέβει την παράσταση.

Καλημέρες. Μετά τις εμβόλιμες σήμερα ξεκινάει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου με κάποιες αναμετρήσεις για ορεκτικό. Εμείς θα ασχοληθούμε με προγνωστικά από την πιο «αναμενόμενη» από αυτές, αυτή ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν με την Λιλ.

Προγνωστικά Παρασκευής. Γαλλία για ορεκτικό

Η Παρί συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στο πρωτάθλημα και μοιάζει δύο σκαλιά πάνω από όλους τους αντιπάλους της. Την Κυριακή βέβαια, έχασε βαθμούς στην Μαρσέιγ σε ένα παιχνίδι που μας θύμισε πολύ ελληνικό ποδοσφαιρικό «πολιτισμό» με «σεκιουριτάδες» να προστατεύουν τον Νεϊμάρ στο κόρνερ από πτώσεις μπουκαλιών. Καθαρά αγωνιστικά, οι Παριζιάνοι είχαν ένα ακυρωμένο γκολ και γενικά δεν έφτασαν στα ιδανικά επίπεδα απόδοσης που χρειάζονταν για να κερδίσουν. Απόψε όμως είναι μια βραδιά εκδίκησης απέναντι στους περσινούς πρωταθλητές, με τους οποίους τρέχουν εξαιρετική παράδοση στην έδρα τους.

Οι πρωταθλητές από την πλευρά τους κυριαρχούνται ακόμα από την τρομερή αστάθεια που τους διακατέχει από τον Αύγουστο. Ενώ η σεζόν ξεκίνησε υπέροχα με την κατάκτηση του Super Cup από την Παρί, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη των προσδοκιών. Αποτέλεσμα όλων αυτών, το να βρίσκονται στην 10η θέση προσπαθώντας ακόμα να ανακάμψουν. Στο «Παρκ Ντε Πρενς» η Λιλ μετράει μόλις δύο νίκες, με την πιο πρόσφατη πέρυσι, ενώ από το 1989 μόνο σε ένα παιχνίδι έχουν μπει πάνω από 4 γκολ.

Εκτίμηση: Όλα δείχνουν Παρί. Η ποιότητα, η φόρμα αλλά και το κίνητρο της ομάδας του Ποτσετίνο να απαντήσει για το χαμένο πρωτάθλημα αλλά και το Super Cup. Στα προγνωστικά, ασύμφορος ο άσος τόσο χαμηλά, θα τον συνδυάσω με ένα όριο στα γκολ και σαν δεύτερη επιλογή δίνω πιθανότητες στο να κερδίσει η Παρί με 2 γκολ διαφορά, μιας και δεν έχουν ιδιαίτερη έκταση οι περισσότερες νίκες της.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Λιλ
1 & under 4,5
1.75
BET: 20 units
Ειδικό
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Λιλ
Νίκη Παρί Σεν Ζερμέν με 2 γκολ διαφορά
4.20
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις