Kάτι του χρωστάει ο Σάκης…

προγνωστικά βόλεϊ

Προγνωστικά βόλεϊ για την 3η αγωνιστική της Volleyleague, από τον Masterbetchef. Έκπληξη στο Παλατάκι, ντέρμπι στη Σύρο.

Προγνωστικά βόλεϊ: Κοντράρει ο Μίλωνας

Αγαπητοί φίλοι, η Volleyleague έφτασε στην 3η αγωνιστική και πλέον υπάρχει μια πρώτη εικόνα για όλες τις ομάδες. Ειδικά για αυτές που κράτησαν τον περσινό κορμό τους, έχουμε βγάλει ασφαλή συμπεράσματα. Ο Μίλωνας με τον Σάκη Ψάρρα στο τιμόνι έκανε πέρυσι μια καλή χρονιά, τερματίζοντας 6ος, παίρνοντας μάλιστα τέσσερις πόντους από τον πρωταθλητή της σαιζόν 2019-20, Παναθηναϊκό. Φέτος μπήκε πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας εύκολα μέσα στη Βέροια και παίρνοντας βαθμό από τον δυνατό Φοίνικα Σύρου.

Δεν είναι φυσικά τυχαία όλα αυτά. Ο Σάκης Ψάρρας είναι ένας από τους καλύτερους νέους Έλληνες προπονητές και μαζί με τον κ. Ορφανό αποτελούν δύο από τις ελπίδες για το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ. Φέτος εφαρμόζει ένα πρωτοποριακό σύστημα προπόνησης για τα ελληνικά δεδομένα. Εάν αυτό βγει, θα φανεί στη συνέχεια, άλλα προς το παρόν οι παίκτες του Μίλωνα πετάνε. Κάτι που δεν μπορούμε να πούμε και για τον ΠΑΟΚ. Ο οποίος έχασε πολύ εύκολα στην πρεμιέρα από τον Φοίνικα και μας πλήρωσε στα προγνωστικά βόλεϊ. Στη συνέχεια κέρδισε δύσκολα την αποδυναμωμένη φέτος Κηφισιά, που για ένα μεγάλο μέρος του αγώνα, τον κοίταξε στα μάτια.

Το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο Μίλωνας σήμερα. Το σωματείο της Νέας Σμύρνης ενισχύθηκε το καλοκαίρι και διαθέτει μια πλήρη ομάδα. Κατάφερε να γυρίσει παιχνίδι που ήταν πίσω 2-0 και 20-14 στο 3ο σετ, με τον Φοίνικα, παίρνοντας τελικά τον βαθμό. Οπότε δεν έχει κάτι να φοβηθεί από αυτόν το μέτριο ΠΑΟΚ, που είναι σίγουρο ότι θα πάει πάλι σε αλλαγές τον Γενάρη.

Το σετ αποδόσεων στα προγνωστικά βόλεϊ έχει βγει εντελώς λανθασμένο.  Δίνει χώρο για ασφαλές ποντάρισμα σε χάντικαπ υπέρ του Μίλωνα (+14,5), που λογικά θα πάρει τουλάχιστον ένα σετ. Δεν θα είναι όμως και τόσο μεγάλη έκπληξη αν κερδίσει και το ματς. Ο Ψάρρας είναι κύριος και δεν μιλάει, άλλα εγώ ξέρω ότι κάτι… «χρωστάει» στον ΠΑΟΚ. Πήρε κάποια στιγμή πριν δύο χρόνια την ομάδα διαλυμένη και μέσα σε μόνο δύο μήνες, την έκανε ξανά διεκδικήτρια τίτλου. Ωθήθηκε όμως σε φυγή, γιατί δεν ήθελε να μιλάει για διαιτησία, άλλα να παίρνει όλη την ευθύνη. Έτσι όμως χτίζονται οι ομάδες και ο Σάκης στο Μίλωνα, έφτιαξε ήδη κάτι καλό.

Προγνωστικά βόλεϊ και για το Φοίνικας – Ολυμπιακός του Σαββάτου

O Φοίνικας μας πλήρωσε στην πρεμιέρα. Τώρα έχει πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, που δείχνει να βρίσκει ρυθμό μέσα από τις επιτυχίες του στα προκριματικά του Champions League. Η Σύρος φέτος είναι μια υπερπλήρης ομάδα, με πολλές λύσεις πρώτης γραμμής σε όλες τις θέσεις. Οι μεταγραφές των Φράγκου, Τζούριτς, Ιερεθουέλο, Kόστα, την ανεβάζουν επίπεδο. Πιστεύω ότι φέτος το «πειρατικό» θα κάνει μεγάλο ταξίδι, που μπορεί να το φτάσει μέχρι και τους τελικούς. Το πείραμα του κ. Καζάζη, με τον παιχταρά διαγώνιο Ζουπάνι να παίζει ως κεντρικός, μάλλον δεν θα του βγει στα ντέρμπι…

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
19:15
ΠΑΟΚ - Μίλων
Μίλων over 0,5 σετ
1.87
BET: 20 units
Μονό
19:15
ΠΑΟΚ - Μίλων
2 (+14,5)
1.87
BET: 20 units
Funbet
19:15
ΠΑΟΚ - Μίλων
2
7.50
BET: 7 units
Mονό (30/10)
19:00
Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός
1 (+1,5 σετ)
1.95
BET: 7 units
Mονό (30/10)
19:00
Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός
Οver 182,5
1.87
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις