Ειδικά και combo στη Euroleague μέχρι 3.05

Προγνωστικά Euroleague

Πρεμιέρα για την 7η αγωνιστική και ο Playmaker επιστρέφει με προγνωστικά Euroleague. ΕΙδικά και combo μέχρι 3.05 σε τρία γήπεδα.

Προγνωστικά Euroleague στο ΣΕΦ και όχι μόνο

Καλημέρα Κουβανέζοι! Ρεπάραμε χθες, όμως σήμερα επανέρχομαι με προγνωστικά Euroleague. Μια τετράδα αγώνων σήμερα, με τους τρεις από αυτούς να μας απασχολούν στοιχηματικά. Θα δώσουμε έμφαση στην ελληνοτουρκική μάχη στο ΣΕΦ, αλλά και στο γερμανικό εμφύλιο.

Γερμανικός εμφύλιος στο Βερολίνο

Ξεκινάμε από το Βερολίνο, όπου η Άλμπα υποδέχεται τη Μπάγερν. Αμφότερες βρίσκονται στο 2-4, με τη Μπάγερν να έχει δύο συνεχόμενες νίκες και μάλιστα την τελευταία απέναντι στην Αρμάνι, ενώ η Άλμπα ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Εκτός οι Ραντόσεβιτς, Σίσκο και Ζίπσερ για τους φιλοξενούμενους, ενώ για τους γηπεδούχους δε θα αγωνιστούν οι Λάμερς και Έρικσον.

Εκτίμηση: Για ακόμα ένα παιχνίδι η Άλμπα θα στηριχτεί στον Σίκμα μέσα στη ρακέτα. Τα κάνει όλα και ειδικά απέναντι σε κακούς αμυντικούς όπως ο Τόμας, μπορεί να είναι και πάλι διψήφιος, όπως στα 4 από τα 6 φετινά ματς. Η επιστροφή του Λούσιτς έφερε περισσότερες επιθετικές λύσεις για τη Μπάγερν. Ο Ουόλντεν προσαρμόζεται και πασάρει περισσότερο. Στα τελευταία ματς έχει 7, 5 και 3 ασίστ. Ζητάμε μόλις 3 για απόψε.

Θα βγάλει αντίδραση στο ΣΕΦ

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Φενέρμπαχτσε, με σκοπό να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα του. Εύκολη νίκη απέναντι στην Άλμπα με ένα πολύ κακό 4ο δεκάλεπτο. Το πρόβλημά του το έχουμε εντοπίσει εδώ και καιρό και το βλέπουν και οι αντίπαλοι. Αναφέρομαι στην άμυνα μέσα στο ζωγραφιστό. Ωστόσο μέσα στην έδρα του σκοράρει με άνεση. Εκτός και πάλι ο Μάρτιν.

Η Φενέρ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα. Δύσκολο παιχνίδι, που το πάλεψε, αδικήθηκε και τελικά χρειάστηκε ένα buzzer beater του Μίροτιτς για να κριθεί η αναμέτρηση. Μοναδικό πρόβλημα ο Μπαρτέλ.

Εκτίμηση: Πέντε συνεχόμενες νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό και το ρόστερ της Φενέρ δεν είναι για να δίνεται τόσο αουτσάιντερ. Combo με αβάντζο στους Τούρκους με καλή επιθετική συγκομιδή για τον Ολυμπιακό. Όσο για τα ειδικά, κύκλωσα δυο παίκτες. Ο Βεζένκοφ μπορεί να είναι διψήφιος, πράγμα που έκανε σχεδόν σε όλα τα ματς φέτος εκτός από τη Μόσχα και τους προχθεσινούς 9 πόντους. Από την απέναντι πλευρά, ο Βέσελι έχει ρυθμό, έβαλε 24 προχθές, μπορεί να χτυπήσει τη ρακέτα των Πειραιωτών και κάτι παθαίνει απέναντί τους. Πέρυσι είχε 18 και 17 πόντους στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Χαμηλό σκορ με φαβορί

Κλείνω με το μάτς στο Μιλάνο ανάμεσα στην Αρμάνι και τον Ερυθρό Αστέρα. Πρώτη ήττα για τους Ιταλούς στο Μόναχο και τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους Σέρβους στο Μονακό τα αποτελέσματα της εβδομάδας. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και η ποιότητα των γηπεδούχων δε μπορεί να συγκριθεί με αυτή των φιλοξενούμενων που το μόνο που μπορούν να επιδείξουν είναι μαχητικότητα και προσήλωση στην άμυνα.

Εκτίμηση: Η Αρμάνι μπορεί να πάρει το παιχνίδι, απέναντι στον Ερυθρό που η επίθεσή του δεν τρομάζει. Άλλωστε το Μιλάνο δέχτηκε 74 και 72 πόντους αντίστοιχα, από καλύτερες επιθετικά ομάδες, όπως η ΤΣΣΚΑ και η Βιλερμπάν.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.25
21:00
Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε
Βεζένκοφ over 9,5 πόντοι
1.50
21:00
Άλμπα Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου
Ουόλντεν over 2,5 ασίστ
1.50
BET: 15 units
Ειδικό
21:00
Άλμπα Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου
Σίκμα over 10,5 πόντοι
1.85
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.26
21:00
Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε
2 (+11,5) & Ολυμπιακός over 68,5
1.57
21:30
Αρμάνι Μιλάνο – Ερυθρός Αστέρας
1 (-1,5) & Ερ. Αστέρας under 77,5
1.44
BET: 25 units
Μονό ρίσκου
21:00
Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε
Βέσελι over 14,5 πόντοι
3.05
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις