Ζήτω το Έθνος, ζήτω ο Σίκμα και τα τρίποντά του!

Ζήτω το Έθνος, ζήτω ο Σίκμα και τα τρίποντά του!

Προγνωστικά Euroleague. Σε δύο ειδικά παικτών ποντάρει ο Guibert για τη δεύτερη αγωνιστική της "διαβολοβδομάδας".

Έμαθα ότι έχετε εθνική εορτή στην Ελλάδα οπότε χρόνια σας πολλά. Και Ζήτω το Έθνος όπως έλεγαν παλαιότερα. Όχι η εφημερίδα, έκλεισε αυτή άλλωστε. Συνεχίζουμε με προγνωστικά Euroleague για τη δεύτερη αγωνιστική της “διαβολοβδομάδας”.

Προγνωστικά Euroleague. Με τα τρίποντα του Σίκμα

Για σήμερα λοιπόν θα πάω σε δύο επιλογές ταλαντούχων παικτών που όμως φέτος έχουν διαφορετική πορεία από το σύνηθες. Πρώτη επιλογή ο Αμερικανός φόργουορντ της Άλμπα, Λουκ Σίκμα ο οποίος μετράει τέσσερα σερί ματς με τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο. Η επιστροφή, δε, των ψηλών Τίμαν και Κουμάτζε θα τον “βγάλει” λίγο πιο έξω από τη ρακέτα για να πάρει περισσότερες προσπάθειες και αν μη τι άλλο αξίζει το 1.75 στο over 0,5 εύστοχο τρίποντο.

Εγκλωβισμένος ο Πολονάρα

Δεύτερη επιλογή με τον Ιταλό πάουερ φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε Ακίλε Πολονάρα ο οποίος έως τώρα είναι σκιά του περσινού εαυτού του. Δεν ξέρω αν έχει “εγκλωβιστεί” σε ρόλο χαμάλη που του έχει δώσει ο Τζόρτζεβιτς ή αν βγάζει κούραση από τη συμμετοχή του και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πάντως είναι πολύ κάτω από τα συνήθη στάνταρ του και γενικώς αμέτοχος στα παιχνίδια της Φενέρ. Το under 7,5 στους πόντους του στο 1.90 είναι value bet.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
21:00
Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε
Ακίλε Πολονάρα under 7,5 πόντοι
1.90
BET: 20 units
Μονό
21:00
Άλμπα Βερολίνου – Μπάγερν Μονάχου
Λουκ Σίκμα over 0,5 εύστοχο τρίποντο
1.75
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις