Ένα και καλό!

Ένα και καλό!

Προγνωστικά Euroleague. Μία πολύ δυνατή επιλογή από το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague για τον Στυλιαρά.

Γεια και χαρά σας. Κακή μέρα η προχθεσινή για μένα αφού και στις δύο δυάδες χάθηκε ένα σημείο. Προχωράμε όμως, μιας και η δράση στην Euroleague δεν σταματά. Τέσσερα ματς σήμερα για την 7η αγωνιστική, μόλις όμως ένα μονό ποντάρισμα για τα προγνωστικά Euroleague μπήκε στο παιχνίδι μου.

Με την ψυχολογία στα ύψη η Μπάγερν

Στις 21:00 Άλμπα και Μπάγερν θα μονομαχήσουν στον γερμανικό «εμφύλιο». Οι Βερολινέζοι το πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό κόντρα στον Ολυμπιακό όμως ηττήθηκαν με 87-83. Παίζουν ανά διαστήματα καλό μπάσκετ όμως το ρόστερ τους έχει αρκετές αδυναμίες. Αν εξαιρέσουμε τους Σίκμα, Λο και τον φοβερό πρωτοεμφανιζόμενο Ντα Σίλβα, όλοι οι άλλοι παίκτες ίσως να μην είναι καν για επίπεδο Euroleague. Η έδρα της Άλμπα δεν αποτελεί ιδιαίτερο πλεονέκτημα για την ομάδα, άλλωστε στα 3 εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα, μετράει 1 νίκη και 2 ήττες.

Από την άλλη, η Μπάγερν έρχεται από δύο σερί νίκες και μάλιστα η τελευταία κόντρα στην μέχρι πρότινος αήττητη Αρμάνι. Η επιστροφή του παιχταρά Λούσιτς από τον τραυματισμό του έχει δώσει πολλές λύσεις στον Τρινκέρι. Στα δύο παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με Ζαλγκίρις και Μιλάνο σκόραρε 17 και 20 πόντους αντίστοιχα! Ο Χίλιαρντ δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, ενώ και ο Γουόλντεν είναι κομβικός φέτος, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις. Οι Βαυαροί δεν θα ταλαιπωρηθούν με μεγάλο ταξίδι εν μέσω «διαβολοβδομάδας» και αυτό είναι πολύ θετικό για τους ίδιους.

Εκτίμηση: Η Μπάγερν βρίσκεται σε καλό «φεγγάρι», είναι καλύτερη ομάδα από την Άλμπα και μπορεί να φτάσει ψηλά στην διοργάνωση. Το παιχνίδι θα είναι λες και παίζουν σε ουδέτερο γήπεδο μιας και οι φίλαθλοι της Άλμπα δεν είναι και οι πιο φανατικοί στον κόσμο. Βασική επιλογή μου για τα προγνωστικά Euroleague το διπλό.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
21:00
Άλμπα-Μπάγερν
2
1.72
BET: 35 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις