Νάπολι για κορυφή

Νάπολι για κορυφή

Τελευταία μέρα των εμβόλιμων αγωνιστικών σήμερα και θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι που ολοκληρώνει την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Ιταλίας.

Η Ζίλ Βιθέντε παρά το γεγονός πως είχε πολλές ευκαιρίες και πίεσε στην προσπάθειά της να σκοράρει, δεν τα κατάφερε κόντρα στην Μπράγκα, και ηττήθηκε με 1-0. Έτσι, το goal/goal στα προγνωστικά της προηγούμενης στήλης δεν επαληθεύθηκε. Πέμπτη σήμερα και το πρόγραμμα είναι μικρότερο αφού ακολουθεί Σαββατοκύριακο με φουλ δράση σε όλα τα πρωταθλήματα. Στα προγνωστικά ποδοσφαίρου της στήλης θα ταξιδέψουμε στη γειτονική Ιταλία, εκεί όπου η Νάπολι υποδέχεται τη Μπολόνια θέλοντας να συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί της.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Νάπολι – Μπολόνια

Ονειρικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους με 8-1-0 στις πρώτες 9 αγωνιστικές του πρωταθλήματος βρίσκονται στη δεύτερη θέση πίσω από τη Μίλαν, η οποία έχει κάνει ομοίως ένα τρομερό ξεκίνημα (9-1-0) και έχει ένα παιχνίδι περισσότερο. Προέρχεται από το πρώτο στραβοπάτημα του πρωταθλήματος κόντρα στη Ρόμα του Μουρίνιο (0-0) ενώ αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί οι “Ρωμαίοι” θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει το παιχνίδι.

Σήμερα υποδέχονται τη Μπολόνια, η οποία βρίσκεται στην ένατη θέση με 12 βαθμούς (3-3-3) και προέρχεται από εντός έδρας ήττα κόντρα στη Μίλαν. Παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 20ό λεπτό κατάφερε να ισοφαρίσει από 0-2 σε 2-2. Η δεύτερη κόκκινη κάρτα ήταν αυτή που έφερε την ήττα για την ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβίτς αφού αναγκάστηκε να γυρίσει όλη η ομάδα πίσω και να μην μπορεί να κάνει το φυσιολογικό της παιχνίδι.
Η Νάπολι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική απέναντι στην Μπολόνια για να καταφέρει να συνεχίσει το σερί της. Εκτός θα μείνει, εκτός απροόπτου ο Μανωλάς για τη Νάπολι, μαζί με τις απουσίες των Μαλκούτ και Ουνάς.
Από την άλλη, η Μπολόνια είναι αναγκασμένη να παραταχθεί χωρίς τους Σοριάνο και Σουμαορό που αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο ματς και ο Μιχαΐλοβιτς θα πρέπει να βρει τον τρόπο να σταματήσει την εκπληκτική φέτος Νάπολι.
Η Μπολόνια είναι μια ομάδα η οποία, παρά το γεγονός ότι δέχεται σχετικά εύκολα γκολ, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Ο Μπάροου, που ξεχωρίζει εφέτος, με τον Αρναούτοβιτς αποτελούν ένα δίδυμο ικανό να βρει χώρους και να σκοράρει όποτε η ομάδα τους το χρειάζεται.
Η ομάδα του Σπαλέτι θα πρέπει να μπορέσει να βρει τουλάχιστον 2 γκολ εάν θέλει να είναι σίγουρη για το επιθυμητό αποτέλεσμα και ο ίδιος το γνωρίζει. Όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι θα παρατάξει την ομάδα του με επιθετικό πλάνο από το πρώτο λεπτό, με πίεση ψηλά και παιχνίδι από τα πλάγια τόσο με Ινσίνιε όσο και με Πολιτάνο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Combo
21:45
Νάπολι - Μπολόνια
Νάπολι over 1,5 goal & Νάπολι over 5,5 κόρνερ
2.20
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις