Σε μαγικά χαλιά …

Σε μαγικά χαλιά …

Στα προγνωστικά τένις θα δούμε επιλογές από το μεγάλο τουρνουά της Βιέννης καθώς και από ένα Challenger τουρνουά που διεξάγεται στην Γερμανία.

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες. Πολύ καλή αρχή στα προγνωστικά τένις αυτής της εβδομάδας μιας και πέρασε η δυάδα μας με τις νίκες των Νόρι και Αλκαράζ.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα storiesαλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού! 

Στην Βιέννη θα ξαναπάμε αρχικά όπου ο αγώνας που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι αυτός του Ολλανδού Μπότιχ Βαν ντε Ζάνσχουλπ, νο69 στον κόσμο εναντίον του ταλαντούχου Αμερικανού Σεμπάστιαν Κόρντα νο38.

Ο Ολλανδός με το δυσκολοπρόφερτο όνομα είναι σε διαρκή άνοδο τους τελευταίους μήνες και ειδικότερα μετά την πολύ καλή πορεία που είχε στο US OPEN (έχασε με 3-1 από τον μετέπειτα πρωταθλητή Μεντβέντεφ στα προημιτελικά). Σε αυτό το τουρνουά ξεκίνησε από τα προκριματικά και κερδίζοντας στον 1ο γύρο τον επικίνδυνο Ιάπωνα Νισιόκα έχει ήδη 3 αγώνες στα πόδια του.

Ο Κόρντα από την άλλη διανύει μια περίοδο κάμψης στο 2ο μισό της χρονιάς. Ενώ στο Wimbledon τον Ιούλιο είχε αρκετά καλή πορεία φτάνοντας έως τα προημιτελικά, δεν είχε την ανάλογη συνέχεια στα τουρνουά της σκληρής επιφάνειας τα οποία διεξήχθησαν στην πατρίδα του (5 ήττες σε 9 αγώνες)!

Για τους πιο τολμηρούς αξία έχει ο άσος του πιο φορμαρισμένου Ολλανδού στο 1,98 αλλά θα επιλέξω μια πιο ασφαλής επιλογή με χάντικαπ υπέρ του Ολλανδού για να το συνδυάσω με την παρακάτω επιλογή μου σε δυάδα.

Θα μεταφερθούμε λοιπόν ένα επίπεδο κάτω και θα δούμε επιλογή από το Challenger τουρνουά που διεξάγεται σε επιφάνεια carpet (μτφ: Χαλί) στο Ίσμανινγκ της Γερμανίας!

Η συγκεκριμένη επιφάνεια η οποία θεωρείται από τις πιο γρήγορες μετά το χόρτο και ευνοεί συνήθως τους παίκτες με καλό σερβις έχει εκλείψει από το μεγάλο επίπεδο της ATP από το 2009 και την βρίσκουμε μόνο σε χαμηλότερου επιπέδου τουρνουά σαν και αυτό του Ίσμανινγκ. Ο αγώνας από τον οποίο έβγαλα την βασική επιλογή της δυάδας μου είναι αυτός μεταξύ δύο νεαρών Γερμανών, του Ρόζεκραντζ, νο394 στον κόσμο και του Μάρτερερ, νο204.

Και οι δύο βασίζουν αρκετά το παιχνίδι τους στο καλό σερβις με αποτέλεσμα αρκετοί από τους αγώνες τους να καταγράφουν πολλά games. O Ρόζεκραντζ έχει πολλά tie breaks στους αγώνες του με 11 στα τελευταία 25 σετ (10 αγώνες), δηλαδή κατά μέσο όρο ένα tie break ανά αγώνα, ενώ παρόμοια νούμερα παρουσιάζει και ο Μάρτερερ με 7 tie breaks στα τελευταία 26 σετ (10 αγώνες). Η στατιστική λοιπόν μας οδηγεί στην προφανή επιλογή του να δούμε πάνω από 22,5 games η οποία μπορεί να μας βγει ακόμα και με 2 μεγάλα σετ (τύπου 7/6 & 6/4).

Η δυάδα που διαμορφώνεται λοιπόν στα προγνωστικά τένις επιστρέφει την επένδυση μας στην τιμή του 3,12!

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

  • Στο στοιχηματικό group του koubanezos.gr στο Facebook και δεν χάνεις ανάρτηση, και δίνεις τα δικά σου προγνωστικά. 
Δυάδα απόδοσης 3,12
13:00
Φαν Ντε Ζάντσουλπ - Κόρντα
1 (+2,5 games)
1.62
15:30
Ροζενκράντζ - Μάρτερερ
Over 22,5 games
1.93
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις