Namaste.. το αγαπημένο Ινδικό πρωτάθλημα ξεκίνησε!

Namaste.. το αγαπημένο Ινδικό πρωτάθλημα ξεκίνησε!

Μπανγκαλόρε Σούπερ Ντιβίζιον, εναρκτήρια αγωνιστική και προσπαθούμε να ξεδιαλύνουμε επιλογές από την αγορά.

Χαίρετε απανταχού κουβανέζοι! Εχθές ξεκίνησε ένα από τα αγαπημένα μου πρωταθλήματα και δεν μπορώ να μείνω άπραγος. Σήμερα ταξιδεύουμε λοιπόν στην Ινδία και στην Μπανγκαλόρε Σούπερ Ντιβίζιον, για τα πρώτα προγνωστικά. Είναι η τέταρτη πρακτικά κατηγορία της Ινδίας και πολύ σημαντικό, όλοι οι αγώνες διεξάγονται στο ίδιο γήπεδο. Συνεπώς αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν “έδρες”, παρά μόνο τυπικά.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα storiesαλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού! 

Το περσινό πρωτάθλημα διεξήχθη από την 11η Ιανουαρίου έως και την 16η Μαρτίου, με συνολικά 74 αγώνες. Δεκατρείς ομάδες λαμβάνουν μέρος, με την πρώτη να προκρίνεται σε άνοδο και την τελευταία να υποβιβάζεται στην Μπανγκαλόρε Σούπερ Ντιβίζιον Α. Το σημερινό παιχνίδι είναι Μπανγκαλόρ Iγκλς –  ADE FC. Οι “αετοί” είχαν μια τίμια σεζόν πέρσι όπου γνώρισαν μόνο δυο ήττες σε 12 αγωνιστικές.  Ο μέσος όρος τερμάτων που επιτεύχθηκαν ήταν περίπου 1,7 γκολ ανά παιχνίδι, ενώ δεχόντουσαν 0,9 γκολ ανά παιχνίδι.  Ακόμη, τρία από τα δώδεκα παιχνίδια “ξέφυγαν” πάνω από το όριο του όβερ και μάλιστα κατά πολύ. Μια νίκη επί της υποβιβασθείσας Ίνκαμ Ταξ με 5-0, ενώ γνώρισαν και μια ήττα από την Κικσταρτ με 0-5. Τέλος η δεύτερη ήττα που γνώρισαν ήταν επί της ΜΕΓΚ με 2-3. Τα υπόλοιπα όμως 9 παιχνίδια ήταν κάτω από το όριο του Όβερ 2,5.

Η τυπική φιλοξενούμενη ADE FC, τερμάτισε προτελευταία, όχι όμως τόσο αποκαρδιωτική όσο η υποβιβασθείσα Ίνκαμ Ταξ. Μια νίκη και δύο ισοπαλίες στις δώδεκα αγωνιστικές εν τω συνόλω. Στους αυτούς αγώνες σκόραρε με 0,3 γκολ ανά παιχνίδι, ενώ δεχόταν 2,5 γκολ ανά παιχνίδι. Ενώ το μεταξύ τους παιχνίδι έληξε με σκορ 0-2, με νικήτρια την Μπανγκαλόρ Iγκλς και πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαρτίου. Εν γένει οι περισσότερες νίκες της Μπανγκαλόρ Iγκλς, ήταν με σκορ τύπου 1-0 ή 2-0.  Εκτιμώ ότι δεν έχουν αλλάξει πολύ τα ρόστερ και πάνω κάτω αναμένουμε παρόμοια εικόνα.

  • Στο στοιχηματικό group του koubanezos.gr στο Facebook και δεν χάνεις ανάρτηση, και δίνεις τα δικά σου προγνωστικά. 
Combo
13:15
Μπανγκαλόρ Iγκλς -  ADE FC
1X & under 4
2.25
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις