ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Δεν τρομάζει το Μαϊάμι

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Δεν τρομάζει το Μαϊάμι

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Δεν τρομάζει το Μαϊάμι

Δεν τρομάζει το Μαϊάμι

Προγνωστικά NBΑ: Θα πάρουν το ντέρμπι ο «μούσιας» και η παρέα του, εύκολη επικράτηση στο Ορλάντο.

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες μας. Τι και αν πέρασε το χάντικαπ στην Οκλαχόμα, ο Στεφ Κάρι μπορεί να μπήκε δυνατά και στο ημίχρονο να είχε 3 τρίποντα αλλά για 23 λεπτά έμεινε χωρίς τρίποντο με αποτέλεσμα να χαθεί η δυάδα στο όριο. Στα σημερινά λοιπόν θα ασχοληθούμε πάλι με προγνωστικά ΝΒΑ και πιο συγκεκριμένα με το ματς των Χόρνετς με τους Ορλάντο αλλά και την παρέα του Χάρντεν που υποδέχονται τους Χιτ στο «Μπάρκλεϊς Σέντερ». Πάμε να αναλύσουμε τα ματς μας για σήμερα.

Προγνωστικά ΝΒΑ: Πρόβλημα στο σκοράρισμα 

Οι Νετς μπορεί πέρσι να είχαν τον δεύτερο μεγαλύτερο μέσο όρο σε πόντους αλλά φέτος χωρίς τον Κάιρι φαίνονται να δυσκολεύονται αφού κρατάνε χαμηλά το σκοράρισμα με αποτέλεσμα να έχουν 104,5 πόντους ανά ματς. Έρχονται από εύκολη επικράτηση κόντρα στους Γουίζαρντς με 104 – 90 με μεγάλο πρωταγωνιστή πέρα από τον Ντουράντ που μέτρησε 25 πόντους  και τον Πάτι Μιλς ο οποίος φαίνεται να έχει μπει πολύ δυνατά στην σεζόν και να ταιριάζει γάντι στους Νετς. Από την άλλη τώρα χαμηλά σε σκοράρισμα μένει ο Γκρίφιν ενώ δεν έχει βρει ακόμα κάποια ασίστ στα τρία ματς που έχει αγωνιστεί. Σήμερα θα πάνε ξεκάθαρα για την νίκη για να κάνουν το 3-2 και να ανέβουν στην βαθμολογία ενώ από απουσίες πέρα τον Ίρβινγκ, ίσως μείνει εκτός ο Άλντριτζ.

Εύκολη επικράτηση και για τους Μαϊάμι Χιτ την προηγούμενη αγωνιστική μιας και νικήσανε τους Ορλάντο με 107 – 90, φτάνοντας στις δύο νίκες σε τρία ματς ενώ την μοναδική ήττα την έχουν μετά από παράταση. Παίζουν ωραίο μπάσκετ αλλά δεν έχουν δοκιμαστεί σε εκτός έδρας ντέρμπι ακόμα, ενώ βλέπω και ότι ο βασικός γκαρντ Λόουρι έχει πολύ κακά στατιστικά αφού δεν έχει βάλει ακόμα διψήφιο αριθμό πόντων. Απουσία σταθερή ο Ολαντίπο.

Εκτίμηση: Περιμένω νίκη από τους Μπρούκλιν Νετς αφού πρέπει να πάρουν νίκες για να πάνε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι μπορεί να έχουν τις νίκες αλλά πέρα από τον Μπάτλερ δεν πιστεύω πως μπορεί κανένας να αγγίξει το επίπεδο των Νετς. Σε δυάδα ο άσος, ένα μονό αποδεκτό στον ντεφορμέ Μπλέικ Γκρίφιν.

Τους χαλάσανε το σερί στην παράταση

Το Ορλάντο, το οποίο έχει ένα νεανίκο ρόστερ δεν έκανε και το καλύτερο ξεκίνημα αφού έχει 1 νίκη και 3 βαριές ήττες. Βελτίωσε λίγο την εικόνα και τα χάλια από τις πρώτες δύο αγωνιστικές αλλά ήταν αναπόφευκτη η ήττα από τους Χιτ αφού οι παίκτες του καταφέρανε και «βαρέσανε» περισσότερα τρίποντα από δίποντα. Δείχνουν πως δύσκολα θα μπουν στα play-offs πόσο μάλλον να φτιάξουν κάτι ανταγωνιστικό, ίσως αν πάρει τα πάνω του ο rookie Σαγκς δούνε άσπρη μέρα. Κανένα μεγάλο όνομα και τίποτα το ιδιαίτερο σαν ομάδα, κακή αμυντικά και επιθετικά ενώ μετράνε και αρκετά λάθη.

Οι Σάρλοτ Χόρνετς πηγαίνουν με μοναδικό στόχο την νίκη και πιστεύω μπορούν να την βρουν αφού διαθέτουν τρομερό σύνολο και έναν Λαμέλο Μπολ να οργιάζει από την περιφέρεια φέτος αλλά και να μοιράζει αρκετά καλά. Έχει 3/4 νίκες με την μοναδική ήττα να είναι και η πιο πρόσφατη αφού έχασε μέσα στην έδρα της από τους Σέλτικς με 140-129 μετά την διαδικασία της παράτασης. Σκοράρουν με 121,5 ανά ματς και είναι 2η στο πρωτάθλημα ενώ αμυντικά τα πάνε καλά. Πέρα από τον Λαμέλο Μπολ όμως φοβερός στο σκοράρισμα είναι και ο Μπρίτζες ο οποίος σκοράρει με 25 πόντους ανά ματς και το line δίνεται στους 19 άρα μπορεί να επιλεχθεί εύκολα.

Εκτίμηση: Μονόπλευρο πιστεύω είναι το ματς αφού οι Σάρλοτ Χόρνετς έχουν ανώτερη ομάδα από τους Ορλάντο Μάτζικ και μπορούν να το δείξουν και στο παρκέ με μεγάλη ευκολία. Κλείνουμε την δυάδα με νίκη και μικρό χάντικαπ, ενώ παίρνω κι ένα μονό στο να βρουν 113 πόντους.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
02:00
Ορλάντο Μάτζικ - Σάρλοτ Χόρνετς
Σάρλοτ Χόρνετς Over 112,5
2.00
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.34
02:00
Ορλάντο Μάτζικ - Σάρλοτ Χόρνετς
2 (-1.5)
1.50
02:30
Μπρούκλιν Νετς - Μαϊάμι Χιτ
1
1.56
BET: 20 units
Ειδικό
02:30
Μπρούκλιν Νετς - Μαϊάμι Χιτ
Μπλέικ Γκρίφιν under 9,5 PA
1.90
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις