Έξι χρόνια δεν είναι κάπως αρκετά;

Έξι χρόνια δεν είναι κάπως αρκετά;

Δεν μας βγήκε ο ΠΑΟΚ την Κυριακή, καθώς όταν ξύπνησε ήταν αργά. Έδωσε και δύο δώρα ο Εσίτι στον Ολυμπιακό, κρίθηκε από νωρίς το ντέρμπι στον Πειραιά. Εμείς οφείλουμε να προχωρήσουμε στα προγνωστικά στοιχήματος και απόψε θα σταθώ σε μία αναμέτρηση με ιδιαίτερη προϊστορία.

Γουέστ Χαμ εναντίον Μάντσεστερ Σίτι βλέπω στο κουπόνι, την προϊστορία λίγο έως πολύ την ξέρω και αποφάσισα να ποντάρω. Πάμε λίγο στα της προϊστορίας, τα οποίο με ενδιαφέρουν εμμέσως πλην σαφώς. Από το 2015 έχει να νικήσει τη Μάντσεστερ Σίτι η Γουέστ Χαμ. Έκτοτε 2 ισοπαλίες και 10 ήττες και στις δύο έδρες! Η Σίτι προκρίθηκε και στις 2 προηγούμενες συναντήσεις τους στο Λιγκ Καπ.

Οι γηπεδούχοι είναι καλοδουλεμένοι φέτος. Παίζουν ωραίο, στρωτό ποδόσφαιρο και κερδίζουν. Προσφάτως και το 1-0 επί της Τότεναμ με σκόρερ τον θωρηκτό τον Μιχάλη τον Αντόνιο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 4 σερί Λιγκ Καπ. Φτάνει κάπου ρε παιδιά. Ειστε το αφεντικό της διοργάνωσης, κατανοητό. Για πόσο ακόμη όμως;

Η Γουέστ Χαμ με νίκη πετυχαίνει πολλά. Αποκλείει στη διοργάνωση και τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ και γίνεται η πρώτη ομάδα που το καταφέρνει. Επίσης, θα είναι η τρίτη φορά που αποκλείει κάτοχο του θεσμού. Είναι ιστορικό, ας ούμε, το παιχνίδι. Και μπορούν αν μη τι άλλο οι Λονδρέζοι να χτυπήσουν στο ροτέισον του Πεπ. Φύγαμε για σέιφ λοιπόν και δυνατή φανμπετιά.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
21:45
Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι
1 (+1 ΑΗ)
2.05
BET: 30 units
Μονό
21:45
Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι
1
6.40
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις