Με άδεια νόμιμου συνεργάτη από την ΕΕΕΠ το koubanezos.gr

Με άδεια νόμιμου συνεργάτη από την ΕΕΕΠ το koubanezos.gr

Το koubanezos.gr είναι πλέον νόμιμα αδειοδοτημένο από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων.

Η ελληνική αγορά των τυχερών παιγνίων έχει περάσει, και διαδικτυακά πλέον, σε νέο καθεστώς ρύθμισης με 100% νόμιμη λειτουργία. Και, στον ενάμισι χρόνο λειτουργίας του, το koubanezos.gr εξασφάλισε Άδεια Καταλληλότητας Συνεργάτη κι έτσι, συμμετέχει δυναμικά πλέον στη ρύθμιση της αγοράς.

Άλλωστε το koubanezos.gr στηρίζει από την πρώτη μέρα λειτουργίας του το νόμιμο στοίχημα και, πλέον, και τις (αδειοδοτημένες από την Επιτροπή Παιγνίων, φυσικά) στοιχηματικές εταιρείες.

Το koubanezos.gr είναι πλέον νόμιμα αδειοδοτημένο από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, υπό την άδεια του δικτύου Sports Supremacy Network, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και με αριθμό αδείας HGC-000011-AFF.

Η ΕΕΕΠ συντάσσει και αναθεωρεί κατάλογο μη αδειοδοτημένων παρόχων τυχερών παιγνίων (blacklist), οι οποίοι παρέχουν τυχερά παίγνια με επίγειο τρόπο (land based), μέσω του διαδικτύου (on line) ή με άλλη εξ αποστάσεως μέθοδο (remote gambling), τον οποίο αναρτά στον ιστότοπό της, η δε ανάρτηση αυτή είναι επαρκής γνωστοποίηση και απόδειξη, ώστε να κινηθούν όλες οι διαδικασίες επιβολής κάθε είδους προβλεπομένων κυρώσεων από κάθε αρμόδιο φορέα, υπηρεσία ή Αρχή.

Παράλληλα η ΕΕΕΠ, ως Ανεξάρτητη Αρχή, αδειοδότησε τους κατασκευαστές των τυχερών παιγνίων, τους οργανισμούς πιστοποίησης οι οποίοι ορίζουν τους κανόνες του δίκαιου παιχνιδιού και παράλληλα προβλέπουν λύσεις για τον εθισμό από τα τυχερά παίγνια, τους προμηθευτές και τους τεχνικούς που ρυθμίζουν προγραμματιστικά και συντηρούν όλα τα gaming softwares.

Ακολούθως η ΕΕΕΠ επέλεξε νόμιμους συνεργάτες (affiliates), μέσα από τις ενημερώσεις των οποίων οι στοιχηματικές εταιρείες και πλατφόρμες γράφουν νέους πελάτες ώστε να εξασφαλίζεται διαφάνεια στην αγορά του online παιχνιδιού στην Ελλάδα.

Η νέα εγγραφή στις συνεργαζόμενες στοιχηματικές εταιρείες μέσα από τους affiliates εξασφαλίζει τον παίκτη το νόμιμο συμφέρον του.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις