Θα ψάχνει γκολ μέχρι το τελευταίο λεπτό

προγνωστικά

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Serie A και ο Bet Minute καταθέτει γνώμη, προγνωστικά και ποντάρισμα στην αναμέτρηση Εμπολι - Ιντερ.

Ανάθεμά σε ρε Χακίμι. Αποβλήθηκες, κλειστήκατε πίσω, πίεζε η Μαρσέιγ αλλά το γκολ που θα άνοιγε το δεύτερο ημίχρονο δεν ήρθε ποτέ. Ας είναι καλά η Βαγιεκάνο, η οποία ήταν το βασικό μπετ. Εμβόλιμη στην Serie Α σήμερα, όπου αλίευσα ένα ωραιότατο late για τα προγνωστικά.

Αγαπημένο διάστημα το 76’ – 90’

Τα ‘θελε και τα ‘παθε η Ίντερ στο ντέρμπι με την Γιούβε. Προηγήθηκε νωρίς, αλλά δεν έψαξε ποτέ το δεύτερο γκολ. Πάρε το πέναλτι στο 90’ και κάτσε τώρα με τα κιάλια να κοιτάς την Νάπολι και την Μίλαν. Καλά να πάθει. Αντίδραση και μάλιστα με εμφατικό τρόπο περιμένω να ψάξει στην Τοσκάνη. Μπορεί να είναι κουρασμένη απ’ τα συνεχή ματς, όμως θα χρειαστεί τουλάχιστον δύο γκολ για να φύγει με το τρίποντο από εκεί.

Δεν είναι καμιά τυχαία ομάδα η Έμπολι. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, στρωτό, σκοράρει άνετα. Βολεύεται σε ρόλο αουτσάιντερ, γι’ αυτό και οι περισσότεροι βαθμοί της έχουν έρθει από τα εκτός. Στην έδρας της ψιλοχάνεται, αλλά σκοράρει, κάτι που περιμένω να κάνει και σήμερα.

Εκτός η Ίντερ δυσκολεύεται αλλά τα καταφέρνει. Έστω και στο τέλος, όπως έγινε σε Σασουόλο, Φιορεντίνα και Βερόνα. Το έχει το late. Όπως late έχουν και τα τρία απ’ τα πέντε της Έμπολι. Το line στο 77’ και η τιμή του στο 1.87. Το αγοράζω και αρχίζω διάβασμα για αύριο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
21:45
Έμπολι - Ίντερ
Γκολ μετά το 77’
1.87
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις