Με τα φάουλ στη Serie A και το 1.87!

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: Με ένα παιχνίδι από τη Serie A ασχολείται σήμερα ο SuperMario για να σας στείλει ταμείο με τα φάουλ.

Καλησπέρα κύριοι, μετά από ένα καλό στοιχηματικά Σαββατοκύριακο, επιστρέφουμε με εμβόλιμη αγωνιστική και προγνωστικά στοιχήματος με βάση τα αγαπημένα μας φάουλ.

Προγνωστικά στοιχήματος: Φάουλ στη Serie A

Σήμερα, στα προγνωστικά στοιχήματος θα ασχοληθώ με ένα παιχνίδι που μου προκάλεσε το ενδιαφέρον για το χαμηλό όριο που υπάρχει στα φάουλ. Θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Λάτσιο με τη Φιορεντίνα.

Οι γηπεδούχοι έρχονται από την εκτός έδρας τεσσάρα (4-1) με την Βερόνα και η αυτοπεποίθηση τους θα είναι πληγωμένη. Θα πρέπει να βρουν αντίδραση σε ένα δύσκολο παιχνίδι. Παραχωρούν 12 φάουλ μέσο όρο ανά αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι διανύουν μία καλή σχετικά σεζόν και παραχωρούν 13,67 φάουλ μέσο όρο. Ο ρεφ Αϊρόλδι σφυρίζει αρκετά συχνά και έχει μέσο όρο 28 φάουλ. Θεωρώ ότι το 25,5 που δίνεται είναι χαμηλό και θα έπρεπε να δίνεται στο 27,5. Πάμε με το over λοιπόν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Καλή επιτυχία σε όλους.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
21:45
Λάτσιο - Φιορεντίνα
Over 25,5 φάουλ
1.87
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις