Γεννιούνται ευκαιρίες στην πρώτη μέρα

Γεννιούνται ευκαιρίες στην πρώτη μέρα

Προγνωστικά μπάσκετ: Μετά τις ταμειάρες του Σαββάτου ο Παναγιώτης Δογαντζής επιστρέφει στην Euroleague και το Eurocup.

Καλημέρα σε όλους. Μετά τις ταμειάρες του Σαββάτου επιστρέφουμε στα προγνωστικά μπάσκετ με την «διαβολοβδομάδα» της Euroleague αλλά και με τις αναμετρήσεις του Eurocup.

Προμηθέας vs Γκραν Κανάρια

Δεύτερη αγωνιστική στο Eurocup με τον Προμηθέα (0-1) να αντιμετωπίζει τη Γκραν Κανάρια (0-1). Ο Προμηθέας κέρδισε με 91-77 την Λάρισα στα πλαίσια της ελληνικής Α1. Την πρώτη αγωνιστική στάθηκε στο ύψος του αλλά ηττήθηκε με 92-82. Η τριάδα Ρογκαβόπουλος – Γκάντι – Μάιλς πέτυχε 39 πόντους.

Από την άλλη, η Γκραν Κανάρια, στα πλαίσια της ΑCB, πέτυχε τεράστια εκτός έδρας νίκη στην έδρα της Ρεάλ με 75-70. Για το Eurocup ηττήθηκε από την Τσεντεβίτα με 77-79. Ο Μπρουσίνο πέτυχε 20 πόντους.

Εκτίμηση: Ο Προμηθέας επιθετικά είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Η Γκραν Κανάρια έχει έμπειρους παίκτες για αυτό το επίπεδο. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάρουμε το over 77,5 πόντων και την νίκη του Προμηθέα καθώς οι Πατρινοί μπορούν να δώσουν ξέφρενο ρυθμό στην αναμέτρηση.

Ολυμπιακός – Άλμπα

Έκτη αγωνιστική της Euroleague με τον Ολυμπιακό (3-2) να υποδέχεται την Άλμπα (2-3). Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά αλλά μία καταστροφική δεύτερη περίοδος ήταν αρκετή για να φύγει ηττημένος από την έδρα της ΤΣΣΚΑ με 82-88. Ο Τάιλερ Ντόρσει ήταν εξαιρετικός με 32 πόντους. Την Κυριακή δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε στην παράταση τον Ηρακλή με 96-90. Τραυματίστηκε ο Παπανικολάου και είναι απίθανο να προλάβει τα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας.

Από την άλλη, η Άλμπα πέτυχε πολύ σημαντικό διπλό στην έδρα του Ερυθρού με 78-63. Ο Μάοντο Λο ήταν πολύ καλός με 17 πόντους. Στη Γερμανία μετά από 5 αγώνες είναι εκτός οκτάδας. Έχασε στην έδρα της από τη Γκέτινγκεν με 59-65. Έπαιξαν μετά από καιρό οι Τίμαν και Κουμάντζε και είναι διαθέσιμοι. Εκτός λόγω τραυματισμού ο Νίκιτς.

Εκτίμηση: Δύο επίπεδα πάνω η ομάδα του Ολυμπιακού. Παρ’ όλα αυτά δεν πρέπει να υποτιμήσει την Άλμπα γιατί οι Γερμανοί είναι ομάδα ρυθμού. Θα πάμε με τη νίκη του Ολυμπιακού με χάντικαπ διψήφιας διαφοράς.

Μακάμπι vs Ζαλγκίρις

Συνέχεια με την αναμέτρηση της Μακάμπι (3-2) με τη Ζάλγκίρις (0-5). Την αγωνιστική που μας πέρασε η Μακάμπι κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 77-73. Ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε διαφορές έως και 20 πόντους αλλά, με ένα μπλακ άουτ στην τέταρτη περίοδο κινδύνευσε ακόμη και με ήττα.

Από την άλλη, η Ζαλγκίρις δεν έχει πάρει ροζ φύλλο αγώνα ακόμα καθώς, ηττήθηκε με 73-75 από τη Μπάγερν. Στην τρίτη περίοδο έφτασε να προηγέιται ακόμη και με 16 πόντους αλλά με μία αντεπίθεση διαρκείας, η Μπάγερν ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση. Ο Λεκαβίτσιους ήταν πολύ καλός με 17 πόντους.

Εκτίμηση: Η Μακάμπι αρχίζει και βρίσκει ρυθμό σιγά σιγά και δείχνει να ξεπερνάει τα προβλήματα που είχε με τον κορωνοϊό. Ευκαιρία η νίκη της επί ενός αντιπάλου που συνεχίζει να έχει σοβαρά προβλήματα καθώς, είναι σε μεταβατικό στάδιο και συνεχίζουν να είναι αμφίβολοι οι Στρέλνιεκς και Γιανκούνας.

Μπάγερν vs Mιλάνο

Στο Μόναχο η Μπάγερν (1-4) αντιμετωπίζει το Μιλάνο (5-0). Οι Βαυαροί πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στο Κάουνας επί της Ζαλγκίρις με 75-73. Έφτασαν να χάνουν με 16 πόντους αλλά ανέτρεψαν το σκορ. Κομβικός ο Ντεσόν Τόμας με κρίσιμους πόντους στα τελευταία λεπτά.

Από την άλλη, το Μιλάνο είναι μαζί με τη Μπαρτσελόνα οι μόνες αήττητες ομάδες στη διοργάνωση. Την αγωνιστική που μας πέρασε κέρδισε δύσκολα με 73-72 τη Βιλερμπάν. Εξαιρετικός ο Σαβόν Σίλντς με 15 πόντους.

Εκτίμηση: Η Μπάγερν χρωστάει στην Αρμάνι από τα περσινά play offs. Έχει πιο αθλητική ομάδα από το Μιλάνο και σε συνδυασμό με το ότι επέστρεψαν όλοι οι τραυματίες θα εμπιστευτούμε τη νίκη τους.

Μονακό vs Ερυθρός

Η Μονακό (2-3) αντιμετωπίζει τον Ερυθρό (2-3). Οι Μονεγάσκοι ήταν πολύ κακοί και ηττήθηκαν από τη Μπασκόνια με 66-78. Ο Μάικ Τζέιμς πέτυχε 18 πόντους αλλά ήταν άστοχος με 6/20 σουτ εντός πεδιάς.

Από την άλλη, ο Ερυθρός έχασε από την Άλμπα εντός έδρας με 63-78 με αποτέλεσμα να ακυρώσει το σπουδαίο διπλό που είχε βγάλει στη Μακάμπι. Ο Κούζμιτς ήταν κορυφαίος με 16 πόντους.

Εκτίμηση: Η Μονακό θα θελήσει να τρέξει του Σέρβους. Με αυτό σαν σκεπτικό θα πάρουμε το over 74,5 πόντων της Μονακό καθώς και ο Ερυθρός εκτός έδρας χάνει τη δυναμική του. Ακόμη θα πάρουμε και το over 0,5 ασίστ του Χολ καθώς ο ψηλός της Αρμάνι δίνει πολλές μπάλες, ειδικά στον Μάικ Τζέιμς.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Combo
19:30
Προμηθέας - Γκραν Κανάρια
1 (+4,5) & Προμηθέας over 77,5
2.30
BET: 20 units
Ειδικό
20:00
Μονακό - Ερυθρός Αστέρας
Χολ over 0,5 ασίστ
2.00
BET: 18 units
Δυάδα απόδοσης 2.24
20:00
Μονακό - Ερυθρός Αστέρας
Μονακό over 74,5
1.60
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ζαλγκίρις
1
1.40
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 4.78
21:00
Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου
Ολυμπιακός με 1 έως 15 πόντους
1.95
21:45
Μπάγερν Μονάχου - Μιλάνο
1
2.45
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις