Με ειδικά και τρίποντα στην Euroleague

Προγνωστικά Euroleague

Πρώτη ημέρα της «διαβολοβδομάδας» και ο Playmaker επιστρέφει με πολλές επιλογές. Ειδικά παικτών, αλλά και ποντάρισμα στα τρίποντα.

Προγνωστικά Euroleague με ειδικά και τρίποντα!

Κουβανέζικες καλημέρες σε όλους! Μπασκετική «διαβολοβδομάδα» εν όψει και είμαστε εδώ με προγνωστικά Euroleague. Πέντε παιχνίδια έχει η βραδιά, με το ελληνικό ενδιαφέρον να στρέφεται στο «ΣΕΦ» και το μεγάλο ντέρμπι να γίνεται στην Κωνσταντινούπολη. Εμείς θα επικεντρωθούμε σε ειδικά παικτών, αλλά και τρίποντα!

Νίκη με το Σέρβο

Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, η Μονακό υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Αμφότερες προέρχονται από ήττες με διψήφιες διαφορές από Μπασκόνια και Άλμπα αντίστοιχα. Μέτριος ο Μάικ Τζμέιμς στη Βιτόρια, αλλά στην περιφέρεια υπάρχει η σταθερά που λέγεται Ντανίλο Άντζουσιτς. Ο Σέρβος έχει μ.ό. 10 πόντους και μάλιστα στη Βαρκελώνη αγωνίστηκε μόλις 2,5 λεπτά και έμεινε άποντος.

Εκτίμηση: Πιστεύω πως η Μονακό θα κερδίσει εύκολα ή δύσκολα το σημερινό ματς. Θα συνδυάσω τη νίκη της με τουλάχιστον 8 πόντους από τον Άντζουσιτς. Επίσης βρίσκω σε αξιοπρεπέστατη απόδοση το να βάλει περισσότερα τρίποντα η Μονακό, που έχει μέχρι στιγμής 42/129 σε αντίθεση με τους Σέρβους που έχουν 31/111!

Να της σπάσει το αήττητο

Λίγο αργότερα στην Πόλη έχουμε το μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς. Φενέρμπαχτσε εναντίον Μπαρτελόνα με τους Τούρκους να προέρχονται από καλή εμφάνιση, αλλά ήττα στη Μαδρίτη. Στόχος να σπάσουν το αήττητο των Ισπανών, και για να το κάνουν αυτό χρειάζεται να σκοράρουν. Μόνο στο πρώτο ματς της χρονιάς έμειναν στους 61 με τον Ερυθρό Αστέρα. Έκτοτε ανεβαίνουν πάνω από τους 70 και μάλιστα αρκετά.

Εκτίμηση: Περιμένω από τη Φενέρ να παλέψει το ματς και να σκοράρει τουλάχιστον 69 πόντους. Άλλωστε διαθέτει παίκτες με ποιότητα που μπορούν να τιμωρήσουν οποιαδήποτε άμυνα μέσα και έξω από το ζωγραφιστό. Τι κι αν δεν έχει προπονητή…;

Επιστροφή στις νίκες

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Άλμπα σε ένα από τα θεωρητικά ευκολότερα παιχνίδια που θα δώσει στη σεζόν για τη Euroleague. Σε καλή φόρμα οι Πειραιώτες, που ξεκούρασαν βασικούς παίκτες στο πρωτάθλημα και κόντεψαν να το πληρώσουν. Προέρχονται από ήττα στη Μόσχα σε ένα ματς που ο Ντόρσεϊ πέτυχε career high με 32 πόντους. Ξένο σώμα θεωρείται ο Χασάν Μάρτιν και πλέον ο Φαλ θα πάρει ακόμα περισσότερο χρόνο. Η Άλμπα κατάφερε να πάρει διπλό στο Βελιγράδι, αλλά οι δυνατότητές της είναι περιορισμένες.

Εκτίμηση: Αρχικά περιμένω από τον Ολυμπιακό να ανέβει πάνω από τους 76 πόντους δεδομένης της φόρμας του, απέναντι σε μια ομάδα που είναι εμφανώς κατώτερη. Μέχρι στιγμής οι δυο ομάδες έχουν πετύχει από 45 τρίποντα στη διοργάνωση, όμως περιμένω από το «ΣΕΦ» να μιλήσει. Τέλος, θα στηρίξω τον «πύργο» της ομάδας, καθώς περιμένω από τον Φαλ να εκμεταλλευτεί το χρόνο και να τον μετατρέψει σε πόντους και ριμπάουντ.

Βομβαρδισμοί στο Τελ Αβίβ

Θα κλείσω με τον αγώνα της Μακάμπι με τη Ζαλγκίρις. Με τα ψέματα η ομάδα του Σφαιρόπουλου είναι στο 3-2, χωρίς να έχει εντυπωσιάσει. Όμως έχει την τύχει να αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις που ακόμα ψάχνεται, ούσα η μοναδική ομάδα που δεν έχει κάνει σεφτέ, αν και έφτασε κοντά στο ματς με την Μπάγερν.

Εκτίμηση: Δε θα πάω σε σημείο, ούτε σε ειδικά παικτών. Προτιμώ να ποντάρω στα τρίποντα των γηπεδούχων. Η ψυχολογία είναι καλύτερη στη Μακάμπι, η έδρα της πάντα επηρεάζει και παρόλο που έχει μέχρι στιγμής όσα τρίποντα έχει και η Ζαλγκίρις (39), δεν μπορώ να δεχτώ ότι δίνεται έστω και οριακά αουτσάιντερ. Άλλωστε Μουντιέ και Στρέλνιεκς είναι αμφίβολοι. Ακόμα κι αν παίξουν, είναι αβέβαιη η κατάστασή τους, γεγονός που αφαιρεί λύσεις από το μακρινό σουτ.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Combo
20:00
Μονακό - Ερυθρός Αστέρας
1 & Άντζουσιτς over 7,5 πόντοι
2.15
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.55
20:00
Μονακό - Ερυθρός Αστέρας
Μονακό περισσότερα τρίποντα
1.50
21:00
Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου
Ολυμπιακός περισσότερα τρίποντα
1.70
BET: 12 units
Δυάδα απόδοσης 2.09
20:45
Φενέρμπαχτσε - Μπαρτσελόνα
Φενέρμπαχτσε over 68,5
1.47
21:00
Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου
Ολυμπιακός over 76,5
1.42
BET: 15 units
Ειδικό
21:00
Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου
Φαλ over 13,5 PR
2.15
BET: 20 units
Μονό
21:05
21:05 Μακάμπι - Ζαλγκίρις
Μακάμπι περισσότερα τρίποντα
1.95
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις