Το φαβορί Ολυμπιακός και… οι αήττητοι

Προγνωστικά Euroleague

Προβλέψεις Euroleague. Ξεκίνημα σε μία ακόμα διπλή αγωνιστική με πέντε αναμετρήσεις. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άλμπα.

Καλημέρα σε όλο τον μπασκετικό και όχι μόνο λαό. Ετοιμαστείτε γιατί σήμερα ξεκινάει η δεύτερη διπλή αγωνιστική. Για πρώτη φορά θα έχουμε δύο «διαβολοβδομάδες» στον ίδιο μήνα και μένει να φανεί πως θα ανταπεξέλθουν οι ομάδες. Προβλέψεις Euroleague, με ματιά σε όλα τα γήπεδα. Έχει ισχυρά φαβορί η σημερινή μέρα αλλά και πολύ επικίνδυνα αουτσάιντερ με τους πρωτοπόρους να δίνουν δύσκολα παιχνίδια.

Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου

Παρότι στις τρεις από τις τέσσερις περιόδους κέρδισε ο Ολυμπιακός (3-2) ηττήθηκε εν τέλει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πλήρωσε το καταστροφικό δεύτερο δεκάλεπτο όταν και ηττήθηκε με επιμέρους σκορ 28-13. Το πρόγραμμα είναι γεμάτο με την ομάδα του Πειραιά να έχει επίσημο αγώνα κάθε 2 μέρες. Ο τραυματισμός τους Παπανικολάου στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ηρακλή δεν ήταν σοβαρός. Λογικά όμως θα προστατευτεί στο σημερινό παιχνίδι ώστε να είναι έτοιμος για την συνέχεια.

Στον αντίποδα, η Άλμπα (2-3) πέτυχε μία σπουδαία νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Στηριζόμενοι στο περιφερειακό τους σουτ αλλά και στην επιθετική πολυφωνία οι Γερμανοί φέτος έχουν αλλάξει ταυτότητα. Η Άλμπα είναι δεύτερη στις εκτελέσεις τριπόντων, έχοντας 28 ανά παιχνίδι. Στην τέταρτη θέση της λίστα βρίσκεται ο Ολυμπιακός με 25,8 ανά παιχνίδι. Τρέχει πολύ στο ανοιχτό γήπεδο ενώ αμυντικά υστερεί σε ύψος μέσα στην ρακέτα. Προβλέψεις Euroleague, με τον Ολυμπιακό να ορίζει τον συγκεκριμένο αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρώ πως μπορούν να φτάσουν στην νίκη, θα χρειαστεί όμως να πάνε ψηλά το σκορ.

Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα

Το ντέρμπι της ημέρας διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη. Η Φενέρμπαχτσε (2-3) ηττήθηκε με 70-69 από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία, σε ένα παιχνίδι που κρατούσε την νίκη στα χέρια της. Είδε τον Πουαριέ να παίρνει 17 (!) ριμπάουντ και να βάζει δύο βολές με το σκορ στο 68-69. Προτιμάει να πηγαίνει τα παιχνίδια σε χαμηλό ρυθμό στηριζόμενη στην εξαιρετική άμυνα με αλλαγές. Είναι χαρακτηριστικό πως πετυχαίνει μόλις 73 πόντους μέσο όρο ενώ δέχεται 68 έχοντας την δεύτερη καλύτερη άμυνα.

Η Μπαρτσελόνα (5-0) την προηγούμενη διπλή αγωνιστική πέτυχε δύο νίκες στην παράταση. Κόντρα στην Ζενίτ όμως ήταν ισοπεδωτική και παραμένει δίκαια πρώτη και αήττητη. Το δίδυμο Μίροτιτς – Ντέιβις δεν έχει αντίπαλο μέχρι στιγμής και κυριαρχεί στην ρακέτα. Πολύ ανεβασμένος έδειξε στα τελευταία παιχνίδια και ο Νικ Καλάθης, θυμίζοντας τα χρόνια του στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με τις προβλέψεις Euroloeague η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί. Αλλά δεν θα είναι εύκολο να καλύψει το χάντικαπ. Η Φενέρ είναι σκληρή αμυντικά και δεν θα μου κάνει εντύπωση να αναγκάσει την Μπαρτσελόνα στην πρώτη της ήττα.

Μπάγερν Μονάχου – Αρμάνι Μιλάνο

Την πρώτη της νίκης πέτυχε η Μπάγερν (1-4) κάνοντας μία μεγάλη ανατροπή στην έδρα της Ζαλγκίρις. Σε συνδυασμό με τις δύο νίκες στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Μονάχου έχει πλέον τρεις συνεχόμενες νίκες. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά στην χρονιά και πλέον η ομάδα φαίνεται να επιστρέφει στα καλά αποτελέσματα. Ομάδα που ξεκινάει από την άμυνα, με συνεχή κυκλοφορία στην επίθεση και με παιχνίδι μέσα στην ρακέτα.

Η Αρμάνι (5-0) «τα χρειάστηκε» απέναντι στην Βιλερμπάν, όμως στο τέλος πήρε την νίκη με 73-72 και παρέμεινε αήττητη. Έχασε όμως τον Ντιλέινι και πλέον δημιουργείται ένα κενό στην περιφέρεια της. Θα βγει στην αγορά για παίχτη προκειμένου να καλύψει το κενό. Μέσα στην ρακέτα όμως παραμένει αρκετά δυνατή στηριζόμενη στην τριάδα Μέλι – Χάινς – Μήτογλου. Στα δικά μου μάτια, η Αρμάνι έχει τον πρώτο λόγο για να κερδίσει. Είναι καλύτερη ομάδα και πιο έτοιμη απέναντι σε μία ομάδα που δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή χρονιά.

Combo
20:45
Φενέρμπαχτσε - Μπαρτσελόνα
1 (+6,5) & οver 140,5
2.13
BET: 25 units
Ρίσκο
20:45
Φενέρμπαχτσε - Μπαρτσελόνα
1
2.74
BET: 20 units
Combo
21:00
Ολυμπιακός - Άλμπα Βερολίνου
1 & οver 149,5
1.90
BET: 30 units
Μονό
21:45
Μπάγερν Μονάχου - Αρμάνι Μιλάνο
2 (-2,5)
2.00
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις